Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Wykrywalność

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie po dluzszej przerwie od lola czyli rok ponad wracam do gry xD wiec chcialbym wiedziec jak stoi ellobudy bol i l# (niby l$) konta moje sa cale wiec widac riot tak nie banuje ^^ albo szczescie mialem;] chce poznac wasza opinie na ten temat kto co uzwa itd nie wiedzialem do jakiego tematu walnac wiec w L# jest jesli jest zle prosze o przeniescienie tego gdzies ... gdzie powinien byc ;]

-Wykrywalnosc co teraz jest bezpieczne najbardziej

-Expienie ref nadal jest ;p ?(jesli tak to jak teraz sie expi ^^)

-Jak stoi L# BoL i ellobudy z kasa wszystko za kase czy cos darmowka jeszcze ?

ps

Hejterom mowi BB i reportuje ich na mniejscu ;]

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Witajcie po dluzszej przerwie od lola czyli rok ponad wracam do gry xD wiec chcialbym wiedziec jak stoi ellobudy bol i l# (niby l$) konta moje sa cale wiec widac riot tak nie banuje ^^ albo szczescie mialem;] chce poznac wasza opinie na ten temat kto co uzwa itd nie wiedzialem do jakiego tematu walnac wiec w L# jest jesli jest zle prosze o przeniescienie tego gdzies ... gdzie powinien byc ;]

-Wykrywalnosc co teraz jest bezpieczne najbardziej

-Expienie ref nadal jest ;p ?(jesli tak to jak teraz sie expi ^^)

-Jak stoi L# BoL i ellobudy z kasa wszystko za kase czy cos darmowka jeszcze ?

ps

Hejterom mowi BB i reportuje ich na mniejscu ;]

1.Nic nie jest bezpieczne.

2. Ref'ów nie nabija się od zmiany systemu.

3.L# (płatny, free skrypty) ,BoL(Płatny,skrypty również),EB(Darmowy, lecz jest opcja "Buddy" tzw. vip'a, który ma dostęp do "lepszych" skryptów czyli można powiedzieć, że jest to lepsza wersja bol'a oraz l# pod względem "wydatków", a jakością)

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Czekam z nastepnymi opiniami.

@up

Masz like.

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Czekam z nastepnymi opiniami.

@up

Masz like.

Jeśli chcesz możemy pójść na ts'a i porozmawiać na ten temat troszkę "głębiej".

leesinacolythe.png

Opublikowano
Osobiście najbezpieczniej mi się gra na smurfie na Gaming on Steroids. Może to być spowodowane niskiej jakości skryptami.

Najlepsze skrypty są zdecydowanie na LeagueSharpie, jednak niestety przypłaca to kosztem wykrywalności, chociaż wg mnie jest ona podobna do wykrywalności EloBuddy, które jest oczywiście gorsze, ale ma lepszą darmową ofertę.

EloBuddy jest godne uwagi dla tych co chcą być free-userami. :)

893961446222509646083.png

Opublikowano

@up

dziekuje za opinie czekam na kolejne opinie ;]

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

1. Mam ziomka który gra na L# już ponad rok i jeszcze nie dostał bana, gra tylko na skryptach na adc i bez tego evadee , ma tam wysoki diament i moim zdaniem bany w większości lecą za reporty od innych graczy.

2. Nie mam zielonego pojęcia na ten temat.

3. Polecam eb, sam gram na tym jakoś 3 miesiące bana nie ma wszystko w porządku :) oczywiście gram też bez evadee i exploitów.

sIbMQDw.png

Opublikowano

1. Mam ziomka który gra na L# już ponad rok i jeszcze nie dostał bana, gra tylko na skryptach na adc i bez tego evadee , ma tam wysoki diament i moim zdaniem bany w większości lecą za reporty od innych graczy.

2. Nie mam zielonego pojęcia na ten temat.

3. Polecam eb, sam gram na tym jakoś 3 miesiące bana nie ma wszystko w porządku :) oczywiście gram też bez evadee i exploitów.

Logiczne ze trzeba bez evade i exploitow :D (od evade mozna wszystko wylaczyc zeby tylko pokazywalo jak uniakac ;p)

@up

Słucham dalej ;] jesli nie ma nikt do wypowiedzenia to w ciagu 2 dni mozna zamknac.

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

- Najbezpieczniej wg mnie z GoS mniejsza popularność od EB bola i sharpa
Skrypty do EloBuddy są słabe, bol jak bol nadal działa jak kiedyś (bolcrack>elobuddy), a l# póki co lepiej działa od bola, można grać 2 normale/dzien dla testowania

<3

Koza Gold

Opublikowano

Skrypty do EloBuddy są słabe, bol jak bol nadal działa jak kiedyś (bolcrack>elobuddy), a l# póki co lepiej działa od bola, można grać 2 normale/dzien dla testowania

ezbot + arambuddy to dobre zestawienie jeżeli chodzi o niewykonalność? Podasz linki do lepszych skryptów?
Opublikowano

ezbot + arambuddy to dobre zestawienie jeżeli chodzi o niewykonalność? Podasz linki do lepszych skryptów?

Po co ci ezbot + arambuddy?

leesinacolythe.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...