Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AQUAHOST.PL - Hosting www, serwery VPS

Cad0s

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logo.png

Witam serdecznie chciałbym zaprezentować wam ofertę AQUAHost.pl  to usługa hostingowa dostosowana do każdego klienta.

Usługi są liczone w postaci zasoby = cena

wwwnowy.png

Oferta dla serwerów VPS

vpsnowy.png

Dodatkowe informacje:

- natychmiastowa aktywacja
- zarządzanie strefą DNS

- dostęp do ssh
- niskie ceny adekwatne do zasobów

Dodatkowe zainstalowane pakiety:

- Node.JS

- ssh2-php

- IonCube

- EAccelerator

- PEAR

Adres witryny:

www.aquahost.pl

HenCore.pl

Usługi Hostingowo-Serwisowe

Opublikowano

Nie polecam, ponieważ nie jest tani i jest drogi a jeśli ktoś chce dobry hosting polecam np.: http://blue-net.pl a jeśli są jakieś problemy z blue-netem to jestem wstanie pomóc w każdej dowolnej chwili.

Co do VPS, droższego nie widziałem. To już wolę dac hajs na OVH i mieć nie tylko stabilność ale lepszego procka jak i "małe" zabezpieczenie. 

Pozdrawiam

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Opublikowano

Nie polecam, ponieważ nie jest tani i jest drogi a jeśli ktoś chce dobry hosting polecam np.: http://blue-net.pl a jeśli są jakieś problemy z blue-netem to jestem wstanie pomóc w każdej dowolnej chwili.

Co do VPS, droższego nie widziałem. To już wolę dac hajs na OVH i mieć nie tylko stabilność ale lepszego procka jak i "małe" zabezpieczenie. 

Pozdrawiam

Haha normalnie umarłem ze śmiechu, hosting można wykupić za 1 zł na rok i powiadasz że jest drogi?

PS. To jest temat AquaHost a nie jakiegoś jebanego Blue-Sretu. Skąd możesz wiedzieć jakie mają zabezpieczenia skoro zapewne nigdy nie korzystałeś, nie wspominając o tym że VPSy mają dobre ceny :)

Opublikowano

Pozdrawiam

Haha normalnie umarłem ze śmiechu, hosting można wykupić za 1 zł na rok i powiadasz że jest drogi?

PS. To jest temat AquaHost a nie jakiegoś jebanego Blue-Sretu. Skąd możesz wiedzieć jakie mają zabezpieczenia skoro zapewne nigdy nie korzystałeś, nie wspominając o tym że VPSy mają dobre ceny :)

Dziękumemy i pozdrawiam Blue :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

VPS macie dość drogie, przetestuję ten hosting, WWW wygląda obiecująco, a jak jest to zobaczymy :)

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Opublikowano

@Cados16   Co się dzieje z hostingiem? Nie mogę się do ftp zalogować. Program Filezilla. Do directadmin mogę a tu nie.

ID usługi :385. Proszę coś z tym zrobić.

U mnie wszystko od rana działa :) Może to błąd po twojej stronie.

Opublikowano

Witam was proszę o rozwiązywanie problemów po stronie ticketa po zalogowaniu się do panelu aquahost.pl - > zgłoszenia i tam utworzyć ticket. Indywidualnie rozwiążemy sprawę.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ciągłe zmiany, ciągłe błędy z mysql. Czat pomocy na stronie głównej chyba tylko dla przyciągnięcia uwagi klienta.

Hosting jest dobry, ale doprosić się o pomoc jest trochę ciężko. Jeżeli chcesz tani hosting to jak najbardziej polecam, ale jeżeli chcesz się nim interesować i nie mieć problemów - przemyśl.

Trochę się zawiodłem.

image.png

Opublikowano

Ciągłe zmiany, ciągłe błędy z mysql. Czat pomocy na stronie głównej chyba tylko dla przyciągnięcia uwagi klienta.

Hosting jest dobry, ale doprosić się o pomoc jest trochę ciężko. Jeżeli chcesz tani hosting to jak najbardziej polecam, ale jeżeli chcesz się nim interesować i nie mieć problemów - przemyśl.

Trochę się zawiodłem.

Zgadza się wyjaśniłem panu na PW nasz stanowisko w tej sprawie. Oraz mogę powiedzieć iż hosting ma bardzo duży SLA więc mowy o spadkach pingu czy dostępności nie ma. Fakt aktualizowaliśmy bazę Mysql dla bezpieczeństwa naszych klientów indywidualnych jak i firm. Proszę tez zauważyć iż mamy weekend  jeżeli potrzebuje pan pomocy prosimy o ticket w systemie aquahost.pl

Znajdzie pan pod adresem:

http://aquahost.pl/client/bok/bok.php

Przepraszamy niedogodności oraz zapraszamy

Opublikowano

Proszę się zapoznać z PROMOCJĄ na serwery VPS:

http://aquahost.pl/client/openvz/order.php

VPS już od 9,99zł

(Promocja jest ograniczona dla serwerów)

A może tak możliwość utworzenia własnego pakietu? np. 256-3072MB Ramu itp.

Chętnie bym skorzystał :D

Proszę napisać na Support w panelu klienta a na pewno dobierzemy dla Pana najbardziej dopasowaną ofertę.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak to dokładnie jest w waszej płatności za pośrednictwem SMS? Ostatnio przeglądałem Waszą ofertę i było jasno napisane, że za kwotę przykładowo 3.69 zł do portfela trafiało 3 zł. Teraz wszedłem i za kwotę 3.69 do portfela trafia tylko 1.56 zł.

Jakiś błąd z waszej strony czy taki jest cennik? Pozdrawiam.

image.png

Opublikowano

Jak to dokładnie jest w waszej płatności za pośrednictwem SMS? Ostatnio przeglądałem Waszą ofertę i było jasno napisane, że za kwotę przykładowo 3.69 zł do portfela trafiało 3 zł. Teraz wszedłem i za kwotę 3.69 do portfela trafia tylko 1.56 zł.

Jakiś błąd z waszej strony czy taki jest cennik? Pozdrawiam.

Ostatnio była promocja na SMS ale się już skończyła.

Czy w ofercie "lampart" otrzymam domenę .pl? 

Nie oferujemy domen .pl jedynie może Pan zarejestrować sobie darmową subdomene TWOJANAZWA.vior.pl lub podpiąć domenę .pl z innego hosta.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A po co jest zakładka "zmiana pakietu", skoro nie działa? 

Po kliknięciu "zmiana pakietu" następnie wybrałem odpowiedni dla siebie pakiet, klikam "przelicz cenę" następnie potwierdź i odświeża stronę choć pakiet pozostaje bez zmian.

Ps. Dobrych pracowników* macie na czacie głównym, gdy pisze się z problemem nagle z "dostępny" staje się "niedostępny". Warto dodać, że to drugi taki ruch z Waszej strony.

Ps2. Zostałem umówiony na rekompensatę za problemy z hostingiem. Już ponad miesiąc czekam na odpowiedź. Ile jeszcze?

image.png

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Miesiąc na odpowiedź? Szacunek, pewnie myśleli, że olejesz sprawę.

Masakra... a przecież w takiej sytuacji wystarczy dać jakieś gratisy, aby tylko nie mieć czarnego PRu.

Ja otrzymuje odpowiedź w ciągu 1-2 dni więc nie wiem w czym problem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...