Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LuckySpeak.pl l Bezpieczny l Darmowy l Stabilny !

UFOKosmita

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam serwera jak i administracji..

Jednostka Centralna: Karta Graficzna: MSI GeForce GTX 1050 Ti GAMING X | Procesor: Intel i3-7100 3.90Ghz | RAM: 8GB

Pasjonat
Opublikowano

Nie podoba mi się fakt, że macie skopiowane 90% naszego serwera, jeżeli nie dostanę logicznego wytłumaczenia, będę zmuszony wyciągnąć konsekwencję.

Pozdrawiam, AT :]

jakie konsekwencje? zddosujesz ich? już będzie powód do pójścia na policje, twój post to dowód i już nikt ci się nie będzie tłumaczył

groźby są karalne, a ty jako członek ekipy mpc nie powinieneś czegoś takiego pisać tylko wyjaśnić to na pw jak normalny człowiek

pozdrawiam, happi :]

jak mnie zwarnujecie za to, że upominam członka ekipy w poście to nie wiem

Nie każdy z administracji jest +18 ("KacMorderca ™") jeszcze chodzi do szkoły - http://scr.hu/5qlj/r93z2

nie wiem co ty ćpałeś, ale w wieku 18 lat chodzi się jeszcze do szkoły

nie jestem w zespole tego serwera żeby nie było

Happi, powiedz mi tak szczerze masz Ty mózg? 

Napisałem "będe zmuszony wyciągnąć konsekwencje" 

a Ty, dodałeś sobie "zddosujesz ich" po czym napisałeś ze groźby są karalne oraz że mój post to dowód, wytłumaczysz mi jak post w którym zawarte jest "będe zmuszony wyciągnąć konsekwencje" może być dowodem na jakie kolwiek groźby?

Żeby nie było, pisząc konsekwencje miałem na myśli zgłoszenie tego jako plagiat, tak własnie nazywane jest kopiowanie wizerunku graficznego.

Przy następnej próbie "wejścia" zemną w dyskusję polecam nauczyć się czytania ze zrozumieniem i prawidłowej interpretacji tekstu, jak masz zamiar popłakać to zapraszam na pw, ew ts :)

ats-graphic.eu_sygnatura.png

Opublikowano

Nie podoba mi się fakt, że macie skopiowane 90% naszego serwera, jeżeli nie dostanę logicznego wytłumaczenia, będę zmuszony wyciągnąć konsekwencję.

Pozdrawiam, AT :]

jakie konsekwencje? zddosujesz ich? już będzie powód do pójścia na policje, twój post to dowód i już nikt ci się nie będzie tłumaczył

groźby są karalne, a ty jako członek ekipy mpc nie powinieneś czegoś takiego pisać tylko wyjaśnić to na pw jak normalny człowiek

pozdrawiam, happi :]

jak mnie zwarnujecie za to, że upominam członka ekipy w poście to nie wiem

Nie każdy z administracji jest +18 ("KacMorderca ™") jeszcze chodzi do szkoły - http://scr.hu/5qlj/r93z2

nie wiem co ty ćpałeś, ale w wieku 18 lat chodzi się jeszcze do szkoły

nie jestem w zespole tego serwera żeby nie było

Happi, powiedz mi tak szczerze masz Ty mózg? 

Napisałem "będe zmuszony wyciągnąć konsekwencje" 

a Ty, dodałeś sobie "zddosujesz ich" po czym napisałeś ze groźby są karalne oraz że mój post to dowód, wytłumaczysz mi jak post w którym zawarte jest "będe zmuszony wyciągnąć konsekwencje" może być dowodem na jakie kolwiek groźby?

Żeby nie było, pisząc konsekwencje miałem na myśli zgłoszenie tego jako plagiat, tak własnie nazywane jest kopiowanie wizerunku graficznego.

Przy następnej próbie "wejścia" zemną w dyskusję polecam nauczyć się czytania ze zrozumieniem i prawidłowej interpretacji tekstu, jak masz zamiar popłakać to zapraszam na pw, ew ts :)

eee? Nic nie dodałem tylko zadałem pytanie, zasugerowałem prawdopodobną odpowiedź oraz dodałem konsekwencje jakie mogą z tego wyniknąć. Teraz tylko tak [ddosy] się rozwiązuje problemy wśród tych timspikowych mafii.

Nie wiedziałem co miałeś na myśli mówiąc 'wyciągnę konsekwencje' więc dalej toczyłem wątek ddosów.

Chyba ty powinieneś nauczyć się czytać ze zrozumieniem, bo nie rozumiesz prostych zdań.

Jeśli chcesz dalej dyskutować to zapraszam na pw/gg/telegram, bo nie chce nałapać warnów.

Pozdrawiam. :-)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie polecam serwera. Administracja nieprofesjonalna, widać że serwer jest kopiowany i robiony tylko po to aby zaspokoić władcze zapędy właściciela.

(')(.)(;)

Opublikowano

Nie polecam serwera. Administracja nieprofesjonalna, widać że serwer jest kopiowany i robiony tylko po to aby zaspokoić władcze zapędy właściciela.

Pokaz mi skąd jest skopiowany mój serwer ? 

Opublikowano

Np opisy kanałów publicznych ctrl+c, ctrl+v z ts-gg.pl

(')(.)(;)

Opublikowano

Po Pierwsze Nie Powinno cię to obchodzić skąd mam Publiczne Kanały ;) Chce Wiedzieć skąd mam Skopiowany Mój serwer ;) Znam Właściciela i może mi Pozwolił takie dać ? :O 

Opublikowano

Po Pierwsze Nie Powinno cię to obchodzić skąd mam Publiczne Kanały ;) Chce Wiedzieć skąd mam Skopiowany Mój serwer ;) Znam Właściciela i może mi Pozwolił takie dać ? :O

Czyli w takim razie za minus można uznać brak pomysłowości właściciela skoro nie umiałeś samemu wymyślić opisu na kanały. Tak samo cały układ kanałów administracji z ts-gg.pl. Nie ważne czy ktoś ci pozwolił czy nie. Chodzi o to że taki serwer już jest.

(')(.)(;)

Opublikowano

Czyli w takim razie za minus można uznać brak pomysłowości właściciela skoro nie umiałeś samemu wymyślić opisu na kanały. Tak samo cały układ kanałów administracji z ts-gg.pl. Nie ważne czy ktoś ci pozwolił czy nie. Chodzi o to że taki serwer już jest.

@MrSanten ja jako były technik TS-GG.PL mogę ci powiedzieć że ten cały wasz 'ts-gg' też jest skopiowany i to czasami 1:1  :)

Opublikowano

@MrSanten ja jako były technik TS-GG.PL mogę ci powiedzieć że ten cały wasz 'ts-gg' też jest skopiowany i to czasami 1:1  :)

Jak jest "GG"skopiowany to proszę napisać skąd ??? Bo takie twoje pisanie to jest z dupy .

Do tego chcem, abyś dodał do prezentacji wszystkie informacje "typ licencji"

10. Użytkownik ma obowiązek umieścić w temacie podstawowe dane takie jak:

• nazwa,
  • IP/domena,
  • typ licencji,
  • ilość slotów.

A co do administracji to widać taki poziom on mają. Bardzo słaby

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Nie polecam serwera ;) ddosują użytkowników.

Tak jak powiedziałem piorun, zapraszam Cię tam gdzie napisałem Twojemu koledze Pawłowi.

Chyba, że mam Ci powtórzyć.

Baza lotnictwa morsklego w Gdyni bo podobno stamtąd jesteś.

lubie-to-png.png

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...