Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.8][Skyblock] DGCRAFT

osik9455

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na serwerze coś się zalogować nie można, przy rejestracji wystąpił błąd, po przelogowaniu byłem zarejestrowany a po wpisaniu /login haslo piszę, że błędne hasło, szkoda trochu. :)

image.png

Opublikowano

Nie polecam serwera ze względu na właściciela który wiele razy zawinił robiąc nową edycje bo nie chciało mu się naprawić błędu i oddac graczom rang które kupili a nie dostali. Na serwerze grało kiedyś po 200-300 online z tego co pisał mi admin sam kiedyś grałem jak grało po 100 online i grało się świetnie potem właściciel miał serwer w dupie i serwer zaczął się sypać i teraz gra po 20 online albo mniej :) Nie polecam!

Co racja to racja 

Serwer był kiedyś bardzo świetny grałem tam chyba od 2 albo 3 edycji spędziłem tam ponad rok 

Super się grało potem coś się popsuło ciągłe nowe wersje itp itp...

Było super na samym początku gdyby nie to ze coraz mniej osób gra to serwer  był by najlepszy w polsce

Pozdrawiam BigBil

Coś się popsuło, czyli po prostu zmiana właściciela :) 

CAMDNAx.png

Opublikowano

Na serwerze coś się zalogować nie można, przy rejestracji wystąpił błąd, po przelogowaniu byłem zarejestrowany a po wpisaniu /login haslo piszę, że błędne hasło, szkoda trochu. :)

Grałeś już wcześniej na naszym serwerze ?

<strong><span style="font-size:20px;">Posty : <span style="color:#008000;">50</span> :: <span style="color:#008000;">100</span> :: </span></strong>

Opublikowano

@ref

<strong><span style="font-size:20px;">Posty : <span style="color:#008000;">50</span> :: <span style="color:#008000;">100</span> :: </span></strong>

Opublikowano

@ref

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...