Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co myślicie o smurfach?

Gość Lord Assasin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Co myślicie o osobach, które mają wyższe rangi i grają na mniejszych? Na goldach nie są nie do wytrzymania te smurfy. Czy Valve ma coś zamiar z tym zrobić? Dziś na starcie gościu z 6,5 godzin w przeciwnej drużynie, który zabił już czterech w pierwszej rundzie po rozpoczęciu meczu, a w trzeciej rundzie miał już staty 9;0 z oskarżeniem go o haxy mówili, że to smurf (jak i on sam).

Opublikowano

Zawsze były smurfy, zawsze byli hackerzy. Jakieś lekarstwo w postaci kolejki prime istnieje, ale i tak mam wrażenie, że to wiele nie zmienia. Zdecydowanie wolałbym, by smurfing był zakazany, bo to patologia grać z osobami, które na moim poziomie biją ludzi jak pionki.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Zawsze były smurfy, zawsze byli hackerzy. Jakieś lekarstwo w postaci kolejki prime istnieje, ale i tak mam wrażenie, że to wiele nie zmienia. Zdecydowanie wolałbym, by smurfing był zakazany, bo to patologia grać z osobami, które na moim poziomie biją ludzi jak pionki.

Cóż, jednak pora się przerzucić na CS 1.6. Nie ma to jak 3 z mojej drużyny pobiegnie na B i taki jeden gościu ich kasuje z liczbą 6,8 godzinami w CS:GO.

Opublikowano

W każdej grze są ludzie którzy muszą się jakoś dowartościować tym że mają zanik formy i nie dają rady na swoim koncie, proste.

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Szkoda, że już smurfów nie da się jakoś wyrzucić, ta gra jest bardziej zniszczona niż przez hackerów, bo hacker prędzej czy później dostanie bana za detekcję lub dostanie OV, a smurf nie, co każdy OV u takiego izaka to smurfy (jak on sam twierdzi).

Opublikowano

Jest to uciążliwe, bardziej niż w lolu, bo tam na średnim poziomie już nie da się wygrać samemu. Fajnie jakby zrobili jakąś weryfikacje, bo faktycznie nowy gracz może się zniechęcić.

Opublikowano

Smurf sam nie ugra, jezeli gracie ogarnieta piatka, zawsze wygracie lulz

Opublikowano

Smurf sam nie ugra, jezeli gracie ogarnieta piatka, zawsze wygracie lulz

Niby tak, ale to nie jest rozwiązanie.

Raczej weryfikacja nic by nie pomogła, bo jest wszystko do obejścia :( 

Opublikowano

Jak dlamnie smurf nic zlego nie robi jedynie ty i wiekszosc takich noobkow nie powinna miec tej rangi co ma hralem na koncie brata mialem na 13 mm 2osoby w tych teamach co byly cos warte rang 2 kalaszki+/- i czy gram na meinie czy u brata mam to samo tragedia Toxycznosc graczy jest coraz wieksza..

Dzis juz powiedzialem dosc i narazie cs odinstalowany na kilka dni :P

Opublikowano

Jak dlamnie smurf nic zlego nie robi jedynie ty i wiekszosc takich noobkow nie powinna miec tej rangi co ma hralem na koncie brata mialem na 13 mm 2osoby w tych teamach co byly cos warte rang 2 kalaszki+/- i czy gram na meinie czy u brata mam to samo tragedia Toxycznosc graczy jest coraz wieksza..

Dzis juz powiedzialem dosc i narazie cs odinstalowany na kilka dni :P

Lepiej wyjść z meczu niż grać bez sensu z debilami uprzykrzającymi grę innym, bo i tak przegrana będzie. 

Można wygrać mecz, ale na pewno ciężko razem z obcokrajowcami w teamie, którzy drą mordę do mikrofonu na team, że przegrywają ze smurfem. 

Opublikowano

Z opcokrajowcami? Z polakami tez jest ciezko

Nie ma znaczenia jako kraj a jedynie od danego czlowieka duzo sie mowi ze ruskie no ciezko zwalic na inny kraj jak sie ma 98.99% ze ci da 4 ruskkow do teamu mialem dzis2 ruskow i 2 polakow 1 z polakow zaczol jeczec na ruskich choc nic nie mowili po ich jezyku i potem zaczol ich blokowac itp i stanolem w obronie ruskich ubilem raz go potem w molo jego wbilem kilka razy sam nie obil i na koncu uderzyl mnie dostal bana a jego kumpla wypierniczylismy.

Opublikowano

Z opcokrajowcami? Z polakami tez jest ciezko

Nie ma znaczenia jako kraj a jedynie od danego czlowieka duzo sie mowi ze ruskie no ciezko zwalic na inny kraj jak sie ma 98.99% ze ci da 4 ruskkow do teamu mialem dzis2 ruskow i 2 polakow 1 z polakow zaczol jeczec na ruskich choc nic nie mowili po ich jezyku i potem zaczol ich blokowac itp i stanolem w obronie ruskich ubilem raz go potem w molo jego wbilem kilka razy sam nie obil i na koncu uderzyl mnie dostal bana a jego kumpla wypierniczylismy.

xD

Wiem, że Polacy też nie są święci, zwrócisz uwagę to ''twoja stara'' ''zamknij mordę i graj''. 

Opublikowano

Wolę Rusków od Polaków i Brytyjczyków. Oba narody to dziecarnia nie w znaczeniu wiekowym, a umysłowym.

Bez urazy panowie, bo nie mówię o pojedynczych sztukach, a o większości. Taka prawda.

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Zależy też jakich Rusków, bo są bardzo nerwowi i spokojni/zabawni. 

Opublikowano

Smurfów stawiam na równi z cheaterami, ponieważ zarówno jedni jak i drudzy odbierają rozrywkę i przyjemność z gry.

Co mi po godzinnej rozgrywce i usiłowaniu zdobycia 10 fragów, skoro każda runda kończy się ace'm jedego gracza?

Smurf przeszkadza nie tylko w przeciwnym ale i w moim teamie.

System rang został wymyślony by gracze dobierali przeciwników i sojuszników o podobnym poziomie umiejętności!

Opublikowano

każdy może grać w tą gre i nie ważne czy ma range lem/smfc/ge (tak obrazowo mówie) czy g1/g2/g3 i chce grać na niższych to ma do tego pelne prawo. smerfy jak są to są tak max do skrzyzowanego kałacha bo na rangach le/lem/smfc jeszcze żadnego nie spotkałem no chyba że jakiś global rankdowna złapał

Smurfów stawiam na równi z cheaterami, ponieważ zarówno jedni jak i drudzy odbierają rozrywkę i przyjemność z gry.

Co mi po godzinnej rozgrywce i usiłowaniu zdobycia 10 fragów, skoro każda runda kończy się ace'm jedego gracza?
Smurf przeszkadza nie tylko w przeciwnym ale i w moim teamie.

System rang został wymyślony by gracze dobierali przeciwników i sojuszników o podobnym poziomie umiejętności!

jeszcze nie widziałem żeby ktoś walił ace co runde nawet na spinbocie

// ja tam lubie grac vs smurfy bo to zawsze fajna zabawa i lepsza rywalizacja swiadomosc ze gra sie z kims "wyzej"

Opublikowano

Smurfy nie dadzą poćwiczyć nowym użytkownikom, i wgl zniechęcają do gry na turniejowkach naprawdę dobrym graczom jeśli chodzi o daną range.

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

76561198102300375.pngAddFriend.png

Opublikowano

Smurferzy to g****o na poziomie trolów i haxów. Gdyby ich jeszcze wywalało do szeryfa lub le to okej nie byłoby źle ale jak grają na niskich rangach to hamstwo. Kastracja na żywca za takie coś. Psuje grę nowym graczom i niszczy system rang który i tak jest zepsuty.

Większość smurfów to niemcy. W dupach im się poprzewracało od hajsu. Jak nie niemiec boostowany noob to smurf.

Opublikowano

Szczerze mi to obojętne czy są smurfy czy nie, już wolę grać na smurfy niż na hackerów. Oczywiście też jak gram, to czasem wkurzają mnie smurfy, że przez niego trudno jest wygrać, ale raczej tak to już zostanie.

Opublikowano

Smurfy nie dadzą poćwiczyć nowym użytkownikom, i wgl zniechęcają do gry na turniejowkach naprawdę dobrym graczom jeśli chodzi o daną range.

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Ćwiczy to się na dm'ach, mapach od tego itd, nie na turniejówkach. No chyba, że wchodzisz na turniejówkę ćwiczyć aima, równocześnie niszcząc grę innym bardziej, niż smurf, bo nie umiesz strzelać :v

Smurfy były, są i będą i nic tego nie zmieni. I tak nawet bez tych smurfów w połowie, może 1/3 meczy się zdarza oporowy gracz, który na koniec meczu ma 35+ fragów.

tenor.gif

Opublikowano

Ćwiczy to się na dm'ach, mapach od tego itd, nie na turniejówkach. No chyba, że wchodzisz na turniejówkę ćwiczyć aima, równocześnie niszcząc grę innym bardziej, niż smurf, bo nie umiesz strzelać :v

+1

Myślicie, że taka weryfikacja kont by pomogła zwalczać smurfy? 

Opublikowano

+1

Myślicie, że taka weryfikacja kont by pomogła zwalczać smurfy? 

konta prime wprowadzili ograniczyło to ilośc smurfów bo trzeba mieć 20 lv + i nie można na tym samym numerze telefonu go zweryfikować dopiero po upływie chyba 3 miesiecy

Opublikowano

Jako iż sam mam golda (nie grałem 4 miesiące mm. Po zagraniu wbiło mi s4 i teraz męczę się z amebami w postaci Polskich dzieci) i gram ze smurfem postanowiłem się wypowiedzieć.

Obecnie grając solo nie da się grać, bo niestety o ile z ruskimi da się dogadać to Polacy poniżej 16 lat (wczoraj z takimi grałem) to istne ameby umysłowe, którzy czekają tylko na to aby podnieść awp i z niej "poszpanować" [oczywiście przeciwników nie zabiją bo trzeba się pochwalić awp przed znajomymi].

Prawdą jest także iż jeden smurf nie ugra, bo w cs gra cała drużyna. Jednocześnie takie "smurfy" mają okazję zmierzyć się przeciwko hackerom z wh/aimem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...