Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft - problem z zalogowaniem

Bartkovsky.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! Ostatnio kupiłem premium od kolegi i zmieniliśmy maila i hasło na moje wszystko było git aż do czasu gdy dostałem maila na pocztę, że konto wróciło na starego maila i ani ja i ani on nie możemy się zalogować. Gdy próbujemy z błędnym hasłem by dostać maila wgl. nie przychodzi co zrobić ?

ck3iKPN.jpg

Opublikowano

najprawdopodobniej twój "kolega" po prostu odzyskał konto sekretnym hasłem/napisał do supportu i teraz wkreca cie, że tez nie moze sie zalogowac - po prostu cię okradł, bo raczej innej możliwości nie ma.

fKJeAI4.jpg

Opublikowano

najprawdopodobniej twój "kolega" po prostu odzyskał konto sekretnym hasłem/napisał do supportu i teraz wkreca cie, że tez nie moze sie zalogowac - po prostu cię okradł, bo raczej innej możliwości nie ma.

Albo jego kolega kupił sobie to konto od innego kolegi, i teraz kolega tego kolegi je odzyskał z umową, żeby ten pierwszy kolega udawał, że nic nie wie

893961446222509646083.png

Opublikowano

Nic z tych rzeczy... Dał mi nawet hasło do poczty na która 'niby' wróciło konto ( tak jak pisało w mailu od mojanga ) żebym sobie ogarnął, ale nic.. brałem zmianę hasła na tego jego maila nawet nic nie przychodzi..

ck3iKPN.jpg

Opublikowano

Jeśli pisze że "Wróciło do Starego Maila" to na pewno coś twój kolega musiał zrobić, Takie Konto można bardzo łatwo odzyskać, mnie również tak okadzono. Porozmawiaj z kolegą ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Możliwe, że to był faktycznie twój kolega.
Nie można zaufać nikomu w internecie - pamiętaj.

Po prostu te konto niestety straciłeś.
Kolega mógł je odzyskać, a mojang raczej ci nie pomoże, ponieważ nie może podawać danych osobowych (e-mail) jeżeli chciałbyś się dowiedzieć kto ma teraz te konto, i nie może Ci po prostu te konto dać.

Pozdrawiam.

5120514749178281372145.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sprawdź czy na tej poczcie co powróciło nie ma przekierowania maily na inny mail.

1391075603-U401469.png

|User||Blue Member||KidMod Pokémon GO||Moderator Pokémon GO||ExModerator|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...