Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego antywirusa wybrać, aby nie było żadnych vac errorów?

wojtas4561

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od kiedy av powoduje errory? W sumie nie wiem, najlepiej nie mieć antywirusa. Mózg jest jedynym opłacalnym.

Nie mam antywirusa od lat i wszystko jest git, wystarczy nie ściągać i nie wchodzić w jakieś gówienka :P

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Po co komu antywirus, przeskanuj raz na jakiś czas kompa programem typu Malwarebytes anti-malware czy innym podobnym

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

Po co komu antywirus, przeskanuj raz na jakiś czas kompa programem typu Malwarebytes anti-malware czy innym podobnym

Ten program powoduje większe VAC errory (na stronie steam jest o tym dawka informacji) u mnie też wywalał błędami ten syf. 

Opublikowano

AVG, posiadam, i wgl żadnego erroru nie wywala. Moze chodzilo ci o zapore systemu ktora moze blokować sygnał csa.

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

76561198102300375.pngAddFriend.png

Opublikowano

Kiedyś korzystałem z Avasta i nie wyskakiwały mi żadne problemy z vac-errorem, ale przerzuciłem się na Avire (Ariva) i też nie mam żadnych problemów z vac-errorem.

Opublikowano

Dla mnie wystarcza Windows Defender. Może raptem co 4/5 miesięcy przeskanuje jakimś większym typu Kaspersky. 

Według mnie jeśli jesteś więcej niż podstawowym użytkownikiem internetu (nie klikasz w wielkie przyciski "DOWNLOAD" xD) to systemowy antywirus od MS wystarcza. Jeśli masz słaby komputer to takie kombajny strasznie zamulają albo z niektórych plików robią problem i z automatu je usuwają. Strata miejsca na dysku na takie coś :D

Opublikowano

Ten program powoduje większe VAC errory (na stronie steam jest o tym dawka informacji) u mnie też wywalał błędami ten syf. 

Mi jeszcze ani razu nie przytrafił się owy error, a tego programu używam raz na ~tydzień od ponad roku

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

Polecam Windows Defender .... Avast (tak slaby jest) albo AVG... ale najlepiej nie mniec antywirusa i co jakis czas skanowac pc bo tak roznicy nie ma jesli nie sciagasz co chwile czegos ale po sciagnieciu tez skanowac mozna ... ale wszyscy dobrze napisali na gorze wiec:

-avast

-AVG

-Windows Defender

-Skanowanie co jakis czas recznie

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Jak ja miałem eseta nw dlaczego to mi blokowalo pobieranie czasem gry Noe mogłem włączyć reset kompa był.

Teraz używam avast ten to ci nic nie wykryje więc jest dobrze ;D

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Opublikowano

Ja mam pandę pro i nic mi się nie dzieje , macie tu kluczyk za darmo (RVY27D-106348578) klucz jest wielorazowy tzn wiele osób z niego może korzystać

Najpierw musicie pobrać pandę free antywirus stąd  http://skroc.pl/5b81e (musiałem skrócić link bo nie działał) albo sobie wpiszcie panda security w google w każdym razem macie wejść na główną stronkę pandy Uwaga:Przy instalacji odznaczcie wszystkie punkty (Zainstaluj Panda safe web... Ustaw Panda Safe web...... Ustaw panda safe web jako stornę.. następnie klikakacie basic protection po instalacji klikacie Aktualizuj do pro i wklepujecie klucz . Produkt ważny do 2017-09-19 może zrobię filmik o tym jak będe miał czas.A tak pozatym myślę że masz jakiegoś wirusa bo tak normalnie takie rzeczy się nie dzieją,przeskanuj adwcleanerem :) macie : https://www.youtube.com/watch?v=fLM04536h3Q

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...