Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy jest jakies info o nowym serwerze?

Loth Sugan

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Nie ma i prędko nie bedzie, juz szybciej zrobia kolejna fuzje niz wypuszcza nowy serwer :P

wolf-of-wall-street-leonardo-dicaprio-sl

Odwiedziłem Hades jak Achilles i znów wracam
nie mam słabych punktów bo mnie zanurzyli w adidasach

Opublikowano

Poki co nie ma informacji, o nowym serwerze. Byc moze, w przyszlosci . . .

Zazwyczaj jestem dostepny 24/7, zdarzaja sie male przerwy :D 

Pomoglem/ spodobala Ci sie Moja wypowiedz ? Daj like B)

Opublikowano

zapewne na następne wakacje będzie tak mi się zdaję bo zawsze na wakacje odapali nowy serwer

tylko teraz mniej ludu gra i jest problem w ogame klepią serwer za serwerem i łączą po półroku i tak krecą interes i zbijają kokosy tu może być podobnie jak z ogame.pozyjemy zobaczymy

ogame = gameforge pozdrawiam @KaszanaLubiZryć

Opublikowano

Były ploty, że miał być na rocznicę ale nic z tego nie wyszło i wszystko ucichło.

Nie ma i nie będzie szybko nowego serwera. W wywiadzie cały "globalny" admin ZAZNACZYŁ, że nowy serwer to tylko zastrzyk graczy na chwile i wola skupić się na fuzji. 

Opublikowano

Jak dla mnie to każdy serwer co teraz jest robiony to jest jedna wielka porażka .Jak już chcesz wydać kase lub spędzić sporo czasu to polecam Globala to te prv to tak słabo.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Tu trzeba fuzji, a nie nowego serwera

Fuzja nic nie pomoże, będzie chwilowa a później znowu pustki. Era globala się zakończyła sporo wstecz. ;)

Po jakiego ch ze tak powiem fuzja. Jak od uja osób jest :D Jak odwiedzałem Tortugę, Diumar to tam jest więcej sklepów niż na Negrosie. A na Negrosie z kolei w jinno od malego koła do dozo masz sklepy.

Nowy server jest nie potzrebny. Tylko gracze się porozchodzą. Bo będą myśleć, że na nowym coś osiągną :P

EDIT:

Tak jak mówiłem, Tortuga, Diumar masakra dużo graczy Potem Negros. Tylko na Androsie i Wetarze mniej osób. Ale zważmy na godzinę ( 23:42 ) i środek tygodnia. Więc jak słyszę, że PL umiera, trochę śmiac mi się chcę :D Jedyna słuszna opcja jeśli ktoś chce dłużej i pewniej pograć, bez obawy o stratę czasu, czy olewkę adminów.

Opublikowano

Sklepy nie świadczą o ilości graczy :), jak masz wysoki lvl to i dropu więcej i sklepów więcej potrzeba :)

4521609.png

Opublikowano

Sklepy nie świadczą o ilości graczy :), jak masz wysoki lvl to i dropu więcej i sklepów więcej potrzeba :)

Akurat sklepów z dropem z wysokich lvli jest najmniej. Wszystko znajdzie się na tobole, także nie pierdol głupot :p bo głupszego argumentu jeszcze nie słyszałem. Takie szukanie czegoś na siłę. Widzę sporo graczy nowych na Negrosie, którzy dopiero co zaczynają przygodę z metinem. Także moim zdaniem mogę śmiało polecić globalny server.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...