Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Buty Nike do 500zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam huarache, bardzo wygodne. Dasz za nie na stronie nike 479zł, więc w limicie też się zmieścisz. Noga się nie poci, materiał w porządku, ale radze z 0,5-1cm większe wziąć, jeżeli będziesz wahał się nad rozmiarem.

Najbrzydsze buty świata, kojarzą mi się z gotykiem itp.

Jak są do biegania to do chodzenia będą wygodne tym bardziej. Tak mi się wydaje. 

Jak Ci mają na zimę i jesień starczyć to może weź sobie jakieś Jordany 1, chociaż na zimę lepiej kupić buty zimowe ;p

Te stefan janoski MAX są bardzo dobre, sam takie posiadam. Na zimę średnio się spiszą, chyba że nie będzie śniegu, bo wtedy to żaden problem. Ewentualnie możesz kupić zwykłe Janoski tylko, że skórzane.

@tka a one nie są nieprzypadkiem to skateboardu? 

Nie bo się rozwalają po paru dniach w tego typu czynnościach, w codziennym użytkowaniu trudno je zniszczyć, zresztą nike nie robi dobrych jakościowo produktów, robi je co najwyżej przeciętne. Zresztą która firma w takim budżecie stawia na jakość? A nie na $ ?

c***a wiesz, a piszesz takie głupoty snikerhedzie

Po pierwsze zachowaj poziom jak ze mną dyskutujesz, a po drugie jesteśmy w Polsce i oczekiwałbym odpowiedzi po Polsku...

Zobacz sobie sam jak te buty wyglądają jakbyś używał je do tych celów do których zostały stworzone -> https://www.youtube.com/watch?v=kAVWjqqZCN8

Do normalnego użytkowania są okej, ale jakością nie powalają, rok, dwa to ich górna granica wytrzymałości.

co Ty pierdolisz

w moich janoskich od prawie 2 lat smigam na desce i chodze na codzien i wygladaja zajebiscie,nawet przetarc duzo nie majaa

Bo śmiganie na desce dzieli się na dwa typy.

- Faktyczne śmiganie

- Niby śmiganie

Jeśli potrafisz myśleć, a na pewno potrafisz to doskonale rozumiesz co mam na myśli. Te buty są dobre, dobre do chodzenia na codzień, na deskę już zbytnio nie pasują, po dwóch miesiącach potrafią być do wyrzucenia. To nie tylko moja opinia, ale też wielu innych użytkowników, poczytaj sobie dyskusje na forach tematycznych. ;)

Jesli hardo sie napierdala na desce to chyba jasne że każde buty się przetrą? (przecież na blacie mamy papier scierny lol), mimo tego ze sporo je cioralem,to maja tylko lekkie przetarcie na lewym bucie

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...