Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypt na teleportacje

neptunn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@neptunn

To dziwne bo robiłem tabami ;) Ale dobra a teraz masz zainstalowanego wildskripta ? Jeżeli nie i nadal są błędy to wgraj.

A karne powinieneś dostawać, za te pisanie posta za postem w jednym temacie xDD Ale się nie czepiam

Opublikowano

Tak ale błędy te same. W sumie to pisze,że wildskript działa ale jak wpiszę /help wildskript to pisze że nie ma pomocy dla tego pluginu...

Nie wiem jak inni użytkownicy czy dostają powiadomienie że edytowałem post... Bo jeśli nie to taki sens żeby ktoś widział że coś napisałem. Bo normalnie to wiem , że nie pisze się postu pod postem

@Bywalec Twój skrypt działa, te błędy dotyczą skryptu kolegi Matak bo pisałem że przydało by się mieć wpisane odrazu kordy dla wszystkich, opcja że wpisuję /setloc <nick> <x> <y> <z> też jest spoko

Opublikowano

Poprawiłem taby i kordy 0, 0, 0 dałem w cudzysłów " ". Teraz działa. Permisje tylko muszę pododawać, permissionsbukkit coś się spsuł (sam?) bo pisze, że złe ustawienia są...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...