Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

War Rock - Windows Ultimate 7 64Bit Hacki Nie Dzialaja

adamtyrkowski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no ta..

ps. mialem wina xp sp2, zainstalowalem sp3 potem foremwork 1.0 - 2.0 - 3.0 - i k* nie moge 3.5 zainstalowac... pisze po eng. ze nie mam fermowrka 2.0 blad foremwork exe. kto opisze co od poczatku instalacji wina xp robil zeby dzialaly hacki?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

O ludzie... Chce wam się zmieniać Windows dla haków żeby po wkurzać innych ludzi i wyżyć się? Jak dla mnie to jest głupota. Ale żeby nie było spamu to spróbuj zagrać z 32-bit bo ja mam XP i tylko 64 mi chodzą xD :P

aaklifesig.png
Opublikowano

U mnie tam hacki działają na windowsie 7 ;p

Wystarczy odpalić hacka jako administrator... klikasz prawym uruchom jako administrator i gitara działa :);p

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

@Rmcf

Ty masz wina 7 64 bit ta??? jakiego masz MNF.? 3.5 ? wogole ty masz na ikonie war rocka tarcze taka xD, i czy Ciebie pyta sie czy chcesz uruchomic war rocka? jakas blokada? możesz scrina pulpitu walnac i do tego posta wkleić?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

możesz dać ss....

tak mam tego windowsa mam też odrazu nft 3,5..

nie mnie się nie pyta czy chcę go uruchomić... normalnkie klikam na ikonę i odpala się gra...

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...