Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam laptopa do 2 tyś. zł

Tiro/BeHero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od jakiegoś już czasu przeglądam różne fora i próbuje znaleźć w miarę najlepszy laptop w najniższej cenie ( do 2.tyś ). Pomyślałem, że może na tym forum ktoś mi lepiej doradzi :

Kwota przeznaczona na zakup: 
Do 2,2 tyś zł max
Rozmiar matrycy (+ewentualnie wymagana rozdzielczość): HD/FullHD
Główne zastosowanie (np. gry, inne multimedia, praca biurowa, konkretny program itp.) Dla studenta, musi sprostać wymaganiom Fifie 17
Wymagania specjalne (np. matowa matryca.): brak
Osobiste preferencje: w miarę poręczny/pakowny
System operacyjny (laptop z systemem bądź bez niego) Obojętne

Ps. Tak na marginesie : na co zwracać uwagę przy zakupie laptopa pod studia - co mi się może przydać a co jest mi zbędne w laptopie :) Z góry dziękuję :D

Opublikowano

W tej cenie najlepsza opcją będzie

ASUS R556LB-XO672 i5-5200U/4GB/1TB/DVD-RW GT940M

Matowa matryca, lekka praktyczna obudowa, wygodna klawiatura, świetne tempratury jak przystało na Asusa,  długie czasy pracy na akumulatorze do 5h na wifi. Dobra wydajnośc w niskiej cenie. 

Alternatywnie

Lenovo Z51-70 i5-5200U/4GB/1000/DVD-RW R9 M375

Matryca FULL HD półmatowa,  wygodna podświetlana klawiatura, niskie tempratury, ładna stylistyka (design) przy tym aluminiowe wnętrze laptopa, dobre głośniki JBL – graja na naprawdę przyzwoitym poziomie, internetowa kamera 3D, dobra wydajność w niskiej cenie. Jest to nowa odsłona Lenovo z50-70. Tylko tutaj musisz być świadom że mniej FPS w grach przez FULL HD

Tutaj masz jeszcze zestawienie aktualne

http://www.mpcforum.pl/topic/1520352-zestawienie-polecanych-laptop%C3%B3w-156-cala-na-wrzesie%C5%84-2016-r/

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...