Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2.Pl Yangi Exp Itp. Jakiś Bug? ;X

kodziolol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.!

Jest to mój pierwszy post w tym temacie, więc postaram się aby moje pytania były zrozumiałe. Mam kilka pytań co do zamawiania yangow z allegro tych całych poradników, hacków itp itd.

1 Pytanie jest takie, iż jestem bardzo ciekaw skąd użytkownicy serwisu Allegro.pl biorą tyle kasy na metinie. Przykładowo jakiś gościu ma wystawione na sell 2kkk yang na wszystkich

serwerach. Nie chce mi się w to wierzyć, że expiąc, dropiąc i normalnie w uczciwy sposób się tego dorobił. Stronka z tymi yangami to www.muchaogame.pl przyjrzyjcie się temu sami.

Mi się wydaje że GM po cichu sprzedają yangi na allegro, lub jest jakiś bug.. Może wy wiecie..

2.Co do hacków, to przykładowo TradeHack. Niby ludzie twierdzą że nie istnieje. Ale jednak kilka osób mówiło mi że okradziono ich przez takiego hacka. Kolega

też mówił że w ten sposób został okradziony ze śmiertelki +6. Proszę o szczerą odp na to pytanie, bez podawania linków z keyami.

3.Teraz co do tego poradnika od mpcforum.pl. Czy ktoś go może zakupil? Czy naprawdę jest taki cudowny jak go tam opisuja? Te hacki

co tam dodają do tej paczki to też jakiś fake? Warto coś takiego kupić?

Thx za udzielone odpowiedzi.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Kase maja z tych botow co bija na zaprysach ;) na MPC jest gdzies link do zakupienia tego programu :] bodajze 12zl :P

IDIOT, IDIOT EWRYŁER !!

Opublikowano

hmm moim skromnym zdaniem.:

robia to tak '2kkk kup ! wszystkie serwery ! Okazja!' a tak naprawde ci nikt 2kkk nie kupi .. mają tam np 200kk i sellaja.. bo tak jak mówilem nikt nie kupi 2kkk.

ale moze to tez dzialac na zasadzie tak jak mowisz ze Gm sprzedaje yang na lewo.. ale mysle ze mogło by być zapisane w logach ich serwera .

Tak więc podsumując myśle że to Fake i mają mniejsze ilości yang.

ale z kąd sie biorą?

hmm no tak 1 dzien serwera juz tyle na allegro, mnie tez to dziwi ale zobacz ze sa expboty, Chinskie Boty, mozliwe kto wie Th, Yh, itp..

a jezeli boisz sie kupic z allegro.pl kupuj z gold4fast :) sam osobiscie kupilem za 3 Euro.

Jak pomoglem daj + ;P

Zapraszam

Radiopullzfm.pl ! Piątek Godzina 13:30 ! Audycja Libacjone!

RadioPullzfm!

Opublikowano

Spotkałem się z dwoma działającymi trade hackami do tej pory. Jeden 2 lata temu (do pl) na innym forum, ale już raczej nie działa; drugi ma w sygnie jeden z użytkowników MPCForum i działa tylko na privach (może jakby wpisało się IP PL to by zadziałał ^^)

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Może i istnieje tradehack, lecz nikomu z nas go nie udostępnią ponieważ na Metin2.pl zapanował by chaos, a ludzie tracili by wszystkie swoje "dobytki".

Co do tego TH do privów, to podejrzewam że któryś z użytkowników tego forum albo robi sobie z nas jaja, albo podesłał nam Kochanego Keyloggera.

W sumie, nawet jakby to było zapisane w logu serwera, to admini raczej by nic sobie z tym nie zrobili. Zyski GameForge są kosmiczne. Jak widzę

ile ludzi korzysta z odpłatnej pomocy itemshopu, to aż bania mała, a takie yangi z allegro też by im jeszcze dodatkowych zysków przyniosło, lecz

wątpie żeby to zostało gdzieś zapisane, bo jakby mieli kontrolować każdy handel jaki zapadł na metinie? Za dużo ich jest. Podejrzewam że

GameForge pobiera 99% zysków, a dla gm idą marne grosze, dlatego próbują się wzbogacić na lewo.

Co do ExpBotów to czy ja wiem. Nawet 24h na dobę ciężko by było uzbierać tyle yang.

Co do YangHack, podejrzewam że nie istnieje gdyż aby wpisać kwotę jaką chce się mieć program chyba musi gdzieś pobierać te yangi.

Raczej nie da się żeby zrobić ich od tak, chyba że mamy doczynienia z CheatEngine, lecz co mi po takim CheatEngine jak tego wykorzystać nie można.

Jeszcze jedną rzeczą która mnie ciekawi jest to iż gdy jest otwarcie nowego serwera to po tygodniu już duża część graczy ma 60+ lvl.

To rozumiem, is, allegro w dodatku NoLife, ale jedna rzecz mnie ciekawi. Grając ten tydzień te 60 lvle mają już military!

Jakim cudem? Przecież w is nie ma nic na przyspieszenie rowoju lvla konia.

Opublikowano

Gajuszek - czy mógłbym cię prosić o nieofftopowanie w tym temacie? ;/

załatwcie to na pw... a pytania dalej podtrzymuje !

Aha Inside - mógłbyś mi pomóc w złożeniu zamówienia na gold4fast? :D

daj gg albo coś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...