Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam na serwer LocalMS (http://localms.net/) pod wersję 0.83. Rates: 50/20/2. Ogólnie polecam serwer. Teraz 193 osób online.

Wiem że do reklamowania serwerów jest osobny temat, ale zareklamowałem przy okazji gdyż ten temat jest ogólnie o mojej gildii na tym serwerze.

Gildia Dragonforce zaprasza wszystkich polaków z serwera LocalMS. Każdy kto dołączy dostanie ode mnie do wyboru albo Inferno Dragon Chair lub Abyss Dragon Chair. Aby dołączyć wystarczy napisać do mnie w grze lub dodać mnie do buddy, ign: Buikikaesu

Aktualny stan mojej postaci:

Gram od 4 godzin, głównie czas spędziłem na merchantowaniu - wymieniłem 6 clean wg (które wydropiłem expiąc od 20 do 40 lvla na stirge) za 3 onyx apples - 1 warte 10m ale sprzedałem jedno za 35m a dwa po 20m... Później jakoś się dorobiłem tej sumy 160m. Na gildie poszło 40m także miejsca jest dla każdego.

dragonforce.png

Wszelkie pytania dotyczące serwera LocalMS jak i gildii Dragonforce proszę zadawać tutaj!

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...