Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyjąłem pendrive bez bepiecznego usunięcia, pliki są niedostępne do użycia

komu115

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Może opiszę trochę jak to się stało (look at temat xD). Postanowiłem opróżnić Pendrive. Byłem mniej więcej w 10% kiedy uświadomiłem sobie, że mam na tym Pendrive parę ważnych rzeczy. Szybko przerwałem proces usuwania i zobaczyłem co zostało. Akurat te 10% to były te ważne rzeczy. Wkurzyłem się i zapomniałem kliknąć na bezpieczne usunięcie sprzętu z portu. Włożyłem spowrotem, odpaliłem Recuve, wszystko poszło ok gdyby nie fakt, że żaden plik nie jest możliwy do otwarcia, ani odzyskane, ani te które miałem na pendrive. Chciałbym mieć te wszystkie pliki spowrotem i tu pojawia się problem, bo ŻADEN plik na pendrive nie działa. Jeśli jest jakaś opcja odzyskania tego, to zależało by mi, aby tą opcje znać.

Pozdrawiam, Maciej Kot

Pamiętaj, jeśli czegoś chcesz, to możesz to zrobić. Zaczynając od robienia strony w html, kończąc na wchodzeniu do siedziby Microsoft, jako główny programista Windowsa :)

Opublikowano

Acha, źle napisałem. Nie działają tylko pliki odyzyskane, które usunąłem. Czy to cokolwiek zmienia?

Pamiętaj, jeśli czegoś chcesz, to możesz to zrobić. Zaczynając od robienia strony w html, kończąc na wchodzeniu do siedziby Microsoft, jako główny programista Windowsa :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...