Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TSMG.PL | ZAPRASZAMY!

Grenus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszamy bardzo serdecznie, ten projekt istnieje juz około 6 lat a przez conajmniej 2 lata bedziemy go kontynuować! IP: TSMG.PL

post-1488095-0-60283700-1472925677_thumb.jpg

Opublikowano

Prezentacja jest, bo jest, żadnej rewelacji na serwerze nie podoba mi się parę rzeczy, po pierwsze ikonki są z różnych paczek po drugie moje oczy krwią przez ilość symboli użytych na kanałach.

Do gry nie wszedłem na moment, i nie, nie wszedłem dla monet

Wiem to, gdy tęsknie za domem, i kiedy pędzę na koniec Do gry nie wszedłem na moment, i nie, nie wszedłem dla monet

Wiem to, gdy tęsknie za domem, i kiedy pędzę na koniec 

Opublikowano

Prezentacja - 1/10 ~ Robione w paint, 0 usuwania Alfy z loga ts3, Czcionka to Arial pogrubiony, główny tekst z: cooltext.com

Serwer - 4/10 Ikony 0 Pomysłowosci standardowe Copy paste z mpc. Design przesadzony pogrubionymi kreskami. Za duzo pustych kanalow np administracji bez przypisanej osoby (tzw. zrobione na zaś -_- ). Kanałów więcej niż graczy w sumie zarejestrowanych. Jak dla mnie głupi podzial na strefy.

Ocena ogólna - 2.5/10

Jestem 16 letnim, rozwijającym się youtuberem :D , Lajkujac, komentujac i subskrybujac moj kanal, doceniasz moje starania i motywujesz mnie do dalszego dzialania! :), dziekuje

Link do yt:

https://www.youtube.com/channel/UCKf075gUW2Z9fBmanwlKCIw

Opublikowano

Jak zobaczyłem tą prezentację to myślałem że mi monitor się zepsuł i mi pixele świrują albo straciłem sygnał, a potem widzę tam napisy i takie ździwienie że można tak prezentację zrobić hy hy hy.

Naprawdę logo TS3 na przeźroczystym tle, ciężko znaleźć? W sekundę znajdę i Ci wyślę jak chcesz ale pierw Gimpa pobierz bo paint nie obsługuje.

Wchodzę na TS3 i oprócz tego bota muzycznego nic ciekawego nie widzę, kanały zrobione na odwal i na siłe. Puste kanały nie wiem czy poprostu ograniczenie literek macie, no ale dobra. Jakieś strzałki które nie pasują do takich kanałów, a bawcie się jak chcecie. Według mnie bardzo słaby TS3. 

Ocena ogólna: 2/10 - dobry troll z tą prezentacją.

Opublikowano

Anonseusz Lukass kosnej djmucha, zachowujecie sie jak dzieci... Jeśli juz masz komentować daj jakąś sugestje... Jest to nowy ts3 i jesteśmy otwarci na propozycje...

To trzeba było zapytać przed publikacją, a teraz już za późno, zjebałeś sobie opinie :((((((((((((((((

Nie polecam.

ps. dobre tło publikacji :D Co to za skrót MG?

Zastosowaliśmy sie do porad! Nowy design oraz zamówiłem icony.

To w końcu, dali jakieś sugestie czy nie :(

Opublikowano

Kevcιo™, tak jakby... Napisali że zbyt dużo znaczków na kanałach i słąbe ikony. A prezentacje zamówiłem u grafika

Lipny ten grafik. Myślę, że nic jemu w zamian nie dałeś hehe.

Serwer prosty i schludny.

Strasznie mało użytkowników. Po 6 latach sam spodziewałbym się czegoś więcej.

Polecam. :)

Jednostka Centralna: Karta Graficzna: MSI GeForce GTX 1050 Ti GAMING X | Procesor: Intel i3-7100 3.90Ghz | RAM: 8GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...