Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rakowisko na Arianei

Adonis6Xp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś przedstawie wam serwer pod nazwą arianeamt2 , ostatnio skontaktował sie ze mną jeden z adminów tamtego serwera ( jakieś gimbusek )  i chciał u mnie rekalmę na yt , jak wiadomo posiadam tam prawie 1 000 osób na yt i 1,3 000 na fb też mówię że za drobną opłatę zareklamuje serwer . W momęcie ustalania ceny okazała sie jednak że to naprawdę jak tytuł mówi ( Gówno roku / RAK ) Oba z która rozmawiałem skąpiła na wszystkim  , na reklamie ile sie dało pisząc z nim słyszało sie tylko same obelgi na temat ile to że za 2 tys  osób że trzeba wydać 20 zł za odc. ale to dużo że złodzieje są same na mpc forum , że raklamy nie dadzą na mpcforum bo ma raka ( PS.do goscia jak to czytasz sam masz RAKA mózgu : )   )  .Chciałem was ostrzec przed tym serwerem że bedzie to kolejny chłam i administracja z gimbazy z sponsorem  wiekowo moze 18-19 lat .     Wiecej info o raku serwera Arianeamt2 wkrótce

Ps. Jakim downem trzeba być by napisać takie coś :

c89e1603e2de4bfd8cfad90839519c11.png

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo to ów serwer ma zakaz prezentacji na mpc więc tematu chyba nie ma. A po za tym po poprzednim starcie wątpię że ktoś tam grał będzie.

A tak na marginesie - mając 10 k ludzi ( no może 5k+ ) mógłbyś płakać że skąpią ale prawda jest taka iż twoja ilosć subów jest śmieszna więc i cena za twoje usługi jest adekwatna do twojego progu odbiorców. 

Więc z takim podejściem i takim EGO powinieneś łykać każdą kroplę jaką chcą ci dać a nie płakać ze mało. Dostajesz tyle ile sam dajesz - a że gówno dajesz mając 1k subów na yt i pewnie kupowane wyświetlenia - nie wiem po jakiego jęczysz. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Nie wierzę w to co widzę, chciałeś 20zł za odcinek na yt które ma ledwo 1k subów? Nic dziwnego że cie wyśmiali xDDD 

Już kolego cie tu prostuje byś wiedział  yt prawie 1k  fb 1,3k  gg 2k  grupa 4,5k   / łącznie mamy 8 + k luda   

Opublikowano

To mi wystarczy:

500 zł za filmy które robiłe a to publikowałem na goscia fb zressztą dał mi prawa też nie może mieć spiny , znasczy sork uważa że jesli dał mi fb to ja powinnem mu oddać coś kasy za co za to że nic nie robił za to że jak publikowałem on miał reklame u mnie pod filmami wiec to samo moge powiedzieć ja ( wiec kto ma troszkę oleju w głowie wie że to osoba która nie może znieść faktu że ktoś zarobił coś nie przez jego fb gdzie sam nic nie wspomniał na początku ze nie można wiec ma sam do siebie pretensje )

Opublikowano

Ty masz raka mózgu.  Płaczesz na mpc bo cie goście wyśmiali xD

Nic nie płaczę a ty czemu go tak bronisz   >?  A postawa ta że nie mogą reklamowac serwera na mpcforum juz mowi za sobie , wiec ok  ja mam prawo dodowac co chce i pisać co chce i on ma prawo co chce ale nikt nie ma prawa straszyć kogoś policją , ( nie strasz nie strasz bo się zesrasz :)  )  

A tak ogłnie szacun dla tych którzy rozumieja moją sytuacje , bóg wam wynagrodzi w SM  :)

Opublikowano

Ty masz raka mózgu.  Płaczesz na mpc bo cie goście wyśmiali xD

Nic nie płaczę a ty czemu go tak bronisz   >?  A postawa ta że nie mogą reklamowac serwera na mpcforum juz mowi za sobie , wiec ok  ja mam prawo dodowac co chce i pisać co chce i on ma prawo co chce ale nikt nie ma prawa straszyć kogoś policją , ( nie strasz nie strasz bo się zesrasz :)  )  

A tak ogłnie szacun dla tych którzy rozumieja moją sytuacje , bóg wam wynagrodzi w SM  :)

Ty jesteś kretynem chłopie, wiesz ile serwerów metka ruszało bez mpc? Nie wiesz bo jesteś ograniczony do mpc. Po 2 ty powinieneś całować ludzi po rękach że w ogóle coś ci chcą dać za nędzną reklamę jaką proponujesz.

PS: Nikt Ciebie nie rozumie bo przyszedłeś się wypłakać na mpcforum bo jakiś serwer wyśmiał cie za twoją cenę. Chętnie przeczytałbym całość tej rozmowy na gg i zobaczył jaki jest poziom twoich wypowiedzi w tej rozmowie.

Opublikowano

Up no i mamy  ( sobote gimbaza ma wolne ) i pisze takie posty .

Ps. Prosze pisać na temat serwera co sądzicie o nim itp . 

Posty dotyczące wulgaryzmów i obrazy  bedę zgłaszał osobiscie  moderatorą 

Opublikowano

No moim zdaniem sekcja "youtubowa" metina powinna się ograniczać do darmowej reklamy i nikt nie powinien za przeczytanie prezentacji z mpc im płacić. Natomiast pograć to ty możesz chłopie za darmo bo jeszcze żaden prywatny serwer nie wymyślił abonamentu. 

A co do startowania poza mpc to jedyny Polski serwer który coś bez tego forum osiągnął to Ravia i to też tylko dlatego że administracja była bardzo znana w internecie. Możecie pisać że nie ale i tak wszystko na to wskazuje (nie pisze o staruchach typu. Pandora lecz tam prezentacja w sumie też była)

Pozdrawiam :)

@J Reaper` Ja piszę o serwerach które coś osiągnęły poza startem bo startować to nawet hamachi może. Padają jak muchy.

Opublikowano

Umarłem, 

Wypowiedzi typu "gimbaza" , "sork" świadczą o tym że masz ledwie 16 lat, w internecie uważasz się za nie wiadomo kogo a EGO masz  wielkości World Trade Center, a w końcu ktoś cię z tej wysokości strąci. Serwer mogę polecić bo gram na becie i gra się przyjemnie :)

@esej

Mylisz się, thespia ruszała bez mpcforum i start miała świetny

Opublikowano

TY się najpierw naucz poprawnie pisać a później odgrażać. 

Temat CO SĄDZIMY o serwerze który jak na razie nie istnieje z mojego punktu widzenia razem  z Twoim płaczem wyląduje w koszu za chwilę... 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Temat CO SĄDZIMY o serwerze który jak na razie nie istnieje z mojego punktu widzenia razem  z Twoim płaczem wyląduje w koszu za chwilę... 

Serwer istniał i wkrótce startuje po raz kolejny   PS. miłego dnia :)

Opublikowano

Istniał rok temu, a powiesz nam z jakiego powodu upadł? Jaki ten serwer jest zły ? Opowiedz nam coś o nim kolego. 

Opublikowano

Pierwsza wersja serwera a obecna to zupełnie co innego. Najpierw zaczerpnij wiedzy o nim a później udawaj mądrego. 

Pierwsza odsłona była mega popularna - upadła przez idiotów w teamie którzy ów serwer olali, zaniedbali i zwiali z hajsem sprzedając następnie nie swoje pliki - nie mieli prawa do sprzedaży podobno. Każdy pamięta znikające itemy, później znikającą administrację... Z czasesm z 2-3-4 k luda bo jakoś tak było na początku z dnia nadzień serwer został zamknięty. 

Dalej co następuje - ktoś  ponoć okupił pliki - próbowali zrobić rework który kilka godzin po starcie padł przez idiotyzm ponoć "nowych właścicieli" - bug na bugu i w skrócie żal. 

Teraz - o ile to prawda bo takie słuchy mnie doszły ale mogę się mylić - są znowu inni technicy i ekipa ( albo ta sama z czasem wyjdzie na jaw ) i stawiają serwer na nowo - przebudowują robią z niego Easy z elementami medium i trochę zmieniają "szkielet rozgrywki". Zapierają się ze nie będzie powtórki i serwer będzie czysty bez bugów itp itd ( w nawiązaniu do reworku o którym pisałem wcześniej). 

Więc dyskusja o czymś czego jeszcze nie ma - ośmieszasz się. Nie mając żadnej wiedzy robisz z igły widły i na przekór postom które wcześniej pisałeś to ty pokazujesz i zaniżasz swój poziom... 

7812818616.png

Opublikowano

Heh, widze nieźle. Sam miałem brać reklame u Ciebie ale z tego co widze to się obejdzie po tym jak sam do sprawy podchodzisz. Skoro sam twierdzisz, że twoja reklama jest gówno warta i wyświetlenia są śmieszne to nie widze sensu płacenia tobie. 

Co do serwera, chciałbym polecić ale nie moge z wielu wiadomych mi przyczyn - po prostu zbyt dobrze znam ten team i o ile życzę im dobrze z całego serca, to mam dziwne wrażenie, że to nie może się dobrze skończyć. 

Opublikowano

@Dusher

Nie wiem jak ty, ja gram na becie i widzę że administracja serwera jest ogarnięta.

Nie gram na becie - więc nie mówię. Jak mnie słuchy z pewnych kręgów doszły - ponoć to 3cia ekipa która już te pliki ma. Ale i tak moje odczucia i przeczucia skłaniają się w jedną stronę - pierwsza Arianea to był najlepszy serwer easy ostatnich czasów. Kolejna próba "zarobienia na marce" okazała się klapą, i pokazała że gówno bierze się za serwer i potrafi coś co było dobre zjebać w momencie zamiast naprawić to co było zepsute , lekko odświeżyć i mógł by być sztos projekt - o czym szumiał "internet" kiedy ludzie zaczynali im to pisać - ale mieli to w dupie, zamiast tego zjebali wszystko począwszy od m1 skończywszy na bugach których nawet na Antarisie nie było ( taki żarcik ;P )  ,  a co będzie z tą odsłoną - to nie będzie już ta sama Arianea na pewno. Bo tamta miała swój specyficzny styl i klimat rozgrywki - chyba pierwszy serwer na którym pety itp dropiło się z dungów bez potrzeby wywalania hajsu na IS, sama rozgrywka była miła i przyjemna - w prawdzie farma dungów i pereł ale grało się z*********e przyjemnie i do tej pory takiego serwera nikt nie postawił. 

@J Reaper` Zobaczymy za tydzień w piątek, bo dopiero wtedy startują. I z ciekawości wejdę i sprawdzę co i ile zostało ze starej Arianei , co naprawili od poprzedniego "reworku" i ile zostało z pierwowzoru - czy tylko próbują zwrócić uwagę "dobrą marką" czyli nazwą i tym zachęcić ludzi do grania czy faktycznie zrobią dobry rework. 

Ale przyznam iż grafika strony / forum za bardzo kojarzy mi się z Atre yą i ekipą która ów s**t stawiała i reworkowała 2 razy - i gówno im to dało. 

7812818616.png

Opublikowano

@Dusher

Nie wiem jak ty, ja gram na becie i widzę że administracja serwera jest ogarnięta.

Nie gram na becie - więc nie mówię. Jak mnie słuchy z pewnych kręgów doszły - ponoć to 3cia ekipa która już te pliki ma. Ale i tak moje odczucia i przeczucia skłaniają się w jedną stronę - pierwsza Arianea to był najlepszy serwer easy ostatnich czasów. Kolejna próba "zarobienia na marce" okazała się klapą, i pokazała że gówno bierze się za serwer i potrafi coś co było dobre zjebać w momencie ,  a co będzie z tą odsłoną - to nie będzie już ta sama Arianea na pewno. Bo tamta miała swój specyficzny styl i klimat rozgrywki - chyba pierwszy serwer na którym pety itp dropiło się z dungów bez potrzeby wywalania hajsu na IS, sama rozgrywka była miła i przyjemna - w prawdzie farma dungów i pereł ale grało się z*********e przyjemnie. 

Wierz mi, miałem okazję chwilę pograć i grało mi się przyjemnie, spotkałem na serwerze też kilku youtuberów którzy po kilku moich pytaniach stwierdzili że serwer jest naprawdę przyjemny. Taka opinia kilkunastu osób skłoniła mnie do tego że zagram na starcie i serwer będę promował.

Opublikowano

Tak wypowiadaj sie 2.3 osoby ( przydupasy serwerowe ) wiec poziom serwera mówi zam za siebie ja do was nic nie mam i do nich tylko do tego straszenia , czemu komus wolno a komuś nie wolno ??

PS. każdy ma prawo wypowiedzieć sie ale jeśli ktoś obraża mnie to ma wpierd... ( i jak jesteście kozaki pisać gdzie i kiedy to sie spotkamy )   xD  no czekam   ( Chcecie chłopca  do bicia to zobacz w lustro i sie uderz  :P )

Opublikowano

Tak wypowiadaj sie 2.3 osoby ( przydupasy serwerowe ) wiec poziom serwera mówi zam za siebie ja do was nic nie mam i do nich tylko do tego straszenia , czemu komus wolno a komuś nie wolno ??

PS. każdy ma prawo wypowiedzieć sie ale jeśli ktoś obraża mnie to ma wpierd... ( i jak jesteście kozaki pisać gdzie i kiedy to sie spotkamy )   xD  no czekam

Ty jesteś po prostu kretynem z ilorazem inteligencji rozwielitki

@esej

widzisz i nie grzmisz...

Opublikowano

PS. każdy ma prawo wypowiedzieć sie ale jeśli ktoś obraża mnie to ma wpierd... ( i jak jesteście kozaki pisać gdzie i kiedy to sie spotkamy )   xD  no czekam

Ty jesteś po prostu kretynem z ilorazem inteligencji rozwielitki

@esej

widzisz i nie grzmisz...

Powiem tylko tyle jest wolnosć słowa , wali mnie to co o mnie myślisz ale robie to co lubie i jak umiem a nie tak jak ty gówno zero nawet 100 postów nie masz na mpc bo co chwile ban pewnie , wiec dla mnie ty i ten serwer to śmieci .  I grzecznie proszę cie ( wyjdź z tematu  --- wyłącz mpc----wyłącz kompa---- idz do piaskownicy pobawić sie z rówieśnikami )

PS. dostać punkty na mpc  forum bo sie broniłem w własnym temacie to tak jak policja bije nie winnych ludzi że bronia sie przed napastnikiem , ( dla moderatora - mózgu to ty nie masz oj nie )

Nie kometuje wiecej tej sprawy  ( żegnam tych którzy byli po mojej stronie , reszcie fack y... )

Opublikowano

@esej może zamknij ten temat... Bo to nie ma sensu. Arianea nie wystartowała, startuje za tydzień więc po co to trzymać a robi się syf. 

Bo człowiekowi się tłucze i tłumaczy że te jego 1k subów i kontent na poziomie chodnika którego ktoś nie chciał kupić za 20 zł nie jest warty 5ciu bo już lepiej Persenga od niego nagrywa, do tego pisze coś o czym pojęcia nie ma to jeszcze jedzie po każdym jak przystało na typową ****** w sieci - napiszę ci że ci wp**rdolę to się wystraszysz - a to nie działa i wrażenia nie robi,  do tego obraża wyzywa a sam swoimi postami prezentuje wspominany przez siebie poziom. 

7812818616.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...