Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziewczyna

Gość Unicef

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nowa szkoła i nowe znajomosci, a szczegolnie dziewczyna. Gdy nigdy nie myslalem o żadnych w czasie wolnym to wlasnie o niej myślę. Również odkąd ja zobaczyłem to do teraz czuję lekki ból brzucha. Na lekcjach cały czas o niej myślałem. Jestem nieśmiały i zastanawiam się jak do niej zagadać, aby nie wypasc žle. Przedewszystkim być sobą. Czy jest to oznaka zakochania?

Opublikowano

No widzę, że podobne problemy co ja xD Tak jak piszesz bądź sobą, nie rób z siebie jakiegoś pozera, pomyśl o czym możesz z nią porozmawiać, jakieś wspólne tematy (o ile wiesz), reszta sama się ogarnie :P

Opublikowano

Ogolnie to przez jakis czas bylem nerdem komputerowym. Sprzedalem konta do lola i innych gier ktore mi zniszczyly zycie. Teraz daze do wymarzonej sylwetki i jeszcze duzo rzeczy jest do zmienienia w moim zyciu. Mam nadzieje, ze nie jest to zauroczenie. W glebi duszy czuje, ze Ona jest takim aniolem ktory spadl mi z nieba i nie chcialbym jej stracic, jezeli w ogole bedzie czula to co ja do niej.

Opublikowano

No to fajnie masz, u mnie typiara ma łeb jakby ją pudzian patelnią w pape rypnął i też mnie boli brzuch jak patrze na to xD 

Co do tego no to znajdź typiare na fejzbuku, ogarnij co i jak i pomyśl o czym możesz z nią pogadać, i weź do kibla bolca strzel to ból przejdzie, eldoka.

ezgif.com-resize.gif

Opublikowano

Biorac pod uwage, ze nic o niej nie wiesz, to tylko zauroczenie. Podoba Ci sie z wygladu i tyle.

Ty jestes niesmialy, ona zapewne jest ladna i popularna, wiec tutaj nie bedzie love story ani hepi endu. Pogodz sie z tym, daj sobie z nia spokoj,

bo doprawdzi Cie to tylko do gorszej sytuacji.

Opublikowano

Zapewne jesteś typem introwertyka i zapewniam Cię, że jakieś staranie się na siłę doprowadzi Cię do ruiny- z czasem będziesz się coraz bardziej wstydził nawet powiedzieć jej cześć, nie mówiąc już o całym rozczarowaniu jakie zapewne spotka Cię w przyszłości. 

Opublikowano

Biorac pod uwage, ze nic o niej nie wiesz, to tylko zauroczenie. Podoba Ci sie z wygladu i tyle.

Ty jestes niesmialy, ona zapewne jest ladna i popularna, wiec tutaj nie bedzie love story ani hepi endu. Pogodz sie z tym, daj sobie z nia spokoj,

bo doprawdzi Cie to tylko do gorszej sytuacji.

Moze nie wyjdzie, a moze wyjdzie i czekam, zeby ja bardziej poznac. Jest ladna, przynajmniej dla mnie i nie wiem co masz na mysli, ze jest popularna. Jak nrazie zauwazylem to nie zna praktyczne nikogo tak jak ja. Byc moze chodzi ci o jakies lajki na fb, jezeli tak to nie ma ich duzo. Dzieki za dla przyszle rady itd, a teraz proszę o usunięcie mojego konta. Temat będę caly czas przegladal. Trzeba zrobic porzadek w zyciu. @Makin @ Eryk @kwiatmix @Adzik @tripipi

Zle ująłem to, ze jestem niesmialy. Miałem na myśli to, ze rzadko sie udzelam, wolę sluchac niż opowiadać. Nigdy nie jest miałek problemu z posejsciem do kolezanki i się nie krępowalem, a przy niej o wiele cięzej jest sie nie stresowac, zebym nic głupiego nie palnaął.

Opublikowano

Dla mnie nieśmiałość to tak jakby ktoś sobie to ubzdurał. Po co myślisz o tym co może się wydarzyć. Przez takie myślenie właśnie, babrasz się w tym gównie. Będziesz ciągle się usprawiedliwiał, że nie podejdziesz, bo jak coś powiesz to cie zwyzywa albo wysmieje, albo coś w tym stylu i będziesz wymyślał historie które mogą się wydarzyc. Powoli byś staral sie tego unikać typu "nie powiem ze oglądałem projekt ledy bo będzie uwarzac że jestem jakims debilem" tylko w chuju to mam i idziesz na iprowizke i sam zauwazysz że ona tez zagubiona w tej szkole. Pomysł ze 1/2 klasy też na początku ma myślenie takie jak ty. Wyjdź na przeciw ,wyróżnij się zobaczą jak zareagują.

@hack-life który stosuje w technikum w klasie informatycznej.

Jestem w 3 klasie, całą klasę pierwszą siedziałem w 1/2/3 ławkach i miałem na wszystko wyjebane. Nie oobchodzilo mnie klasa co o mnie pomyśli. Klasa informatyk/fryzjer połączona. 24dziewczyn,7chlopakow. Siedziałem w tych pierwszych ławkach i zadawałem różne pytania, odpowiadalem na zadania po prostu typowy uczeń na 3/4 co nie pyskuje ani nie w*****a nauczyciela. Spytałem księdza typu "kiedy niebo będzie przeludnione" itp i dyskusja wybuchła na 10min, klasa po zauwazeniu jak rozmawiam z nauczielami i poznaniu mnii, sami zaczęli do mnie pisać, zartowac itp.

Jak to nie zadziała to dociniki nie obraźliwe lub ją porwij do siebie i niemorlanie wykorzystaj.

Opublikowano

Jeżeli nigdy z nią nie miałeś jakiejś rozmowy to zauroczenie, lecz miłość rodzi się z zauroczenia więc na Twoim miejscu bym po prostu słuchał i obserwował oraz analizował czy ta osoba jest taka jak Ty, pamiętaj też żeby nie popadać w myślenie, "skoro czuję do niej takie uczucia to na pewno coś musi między nami być", jeżeli zauważysz u niej jakieś cechy, które uznajesz za wady to nie lekceważ ich i nie wmawiaj sobie, że tych pozytywnych cech jest więcej, więc te negatywne nie mają znaczenia. Ważne jest też żebyś pamiętał, aby nie robić głupstw, w końcu ona jest zwykłym człowiekiem jak i Ty i to nie jest tak, że ona zasługuje na więcej niż Ty. Nie mam na myśli tego, że masz oczekiwać odwzajemniania, ale jeśli ona zacznie się zachowywać jakby była ważniejsza to nie radzę błądzić dalej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...