Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dupe

Maciekb

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam po 2 latach przerwy wracam na global, ostatnia dupe era mnie ominela, a co z ta, podobno sie rozpoczela? czy sie juz skonczyla? a jak nie to ktos moze powiedziec co i jak (Uiszcze płatność 10usd paypalem)

jak cos to gg

7-8-4-1-9-4-0-6

bez kreseczek ;)

Opublikowano

Dupe jest juz kilka miesiecy, k2 tego nie zablokuje, 80% globala nie gra, nie dostaniesz sposobu na dupe, nikt Ci go nie sprzeda.

cya

2006-2010

Opublikowano

hmm, to łatwo sie cc wygrywa lol, a słyszałem ostatio że dupe jest ogólno dostępny gdzieś, ale to pewnie coś pierdzielili

swoja droga to trudno ze mi nikt go nie sprzeda, wkoncu wycieknie i bede mial zadarmo, nie chce sie wypowiadac czy k2 dupe zalata czy nie bo nie wiem jak dupe dziala, nie bylo mnie na wystarczajaco dlugo aby ominac to wszystko z pakietami (o ile to jeszcze dziala).

Moglbys tylko okreslij, jak szerokie grono osob posiada buga/?hacka?, pytanie z czystej ciekawosci:P

A jak tak bardzo nie chcecie sie dupem podzielic (zrozumiale nastapila by natychmiastowa inflacja, skala nie porownywalna do tymczasowej (jesli bug jest nie do zalatania) i doprowadzilo by to moze to konce gry) to moze cos tam zdupujeci lol^^

Opublikowano

ee moge sie wymienic za klucz do bety wotlk do wowa i klucz do counter stike anthology xD i konto gw z factions i nightfal i jeszcze troche kasy sypnac, moze to nie 2000zł ale troche kasy to to bedzie....

Opublikowano

Noobas widze zeszles o 500zł ;p bo normalnie kosztuje 2,500zł :P

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Bless gówno wart teraz zobaczcie na allegro 9k blesow/souli za 299zl. Nawet za 1k zł nie oplaca sie kupowac dupe, wystarczy ze wypierzesz dobra rzecz na +13 np: wingi z luckiem i juz masz 5k blesow.

omgnv.jpg

Pwned xD

Opublikowano
Witam po 2 latach przerwy wracam na global, ostatnia dupe era mnie ominela, a co z ta, podobno sie rozpoczela? czy sie juz skonczyla? a jak nie to ktos moze powiedziec co i jak (Uiszcze płatność 10usd paypalem)

jak cos to gg

7-8-4-1-9-4-0-6

bez kreseczek ;)

powiedz że chodzi Ci jak sie dupuje a nie nawijassz w bawełne ...