Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dudu Ele [Build Pro Pvm Pvp]

Gomi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, po zobaczeniu tego forum o diablo popłakałem się. Nie wiem jak można tak zaniedbać diablo forum, ofc dodałem już MH nowego do ver. 1.13 Frick'a itp.

Przedstawiam mój profesjonalny build Dudu ele. Popylam z nim od rana do wieczora, z przerwami na kobiete (5-10h) ale chociaż gram. Obecnie 91 lvl.

Zacznijmy od EQ

1) EQ

• Jako hełm: Czako (Arlekina) 130+, lub circlet 3+ele sk 20%fcr jakieś ddr Life i str.
  • Jako zbroja: Enigma obowiązkowo.
  • Jako broń: Kolec Czarodzieja z Shael lub fcr jewelem, hoto dla Bogatszych nierozsądnych.
  • Jako buty: Piaskowy kształt Eth 15/15 (siła/zręczność) Nie zastąpione.
  • Jako rękawiczki: Pięsci maga UPG, lub Trang-oul'a.
  • Jako pas: Arach obowiązkowo 110% ed + !
  • Jako pierścionki: BK5/SOJ + kruczy lód.
  • Jako amulet: Mara 25+res lub jakiś nice craft.
  • Jako tarcza 1): Duch spirit mon 35% fcr (Ed może być) 8magia 110mana +
  • Jako switch: CTA x/(1,2,3,4)[Dla bogatszych 5/6]/x, Spirit mało fcr dużo mana.
  • W Ekwipunku: torch dla druida 15lub20 / 15lub20, oraz anni 15lub20 10lub20 5lub10

2) Skille

• Arkt. podm. (1)
  • Wir (20)
  • Zbroja cyklonu (20) - Przydatne na HELL na diablo i act 5 ! Wystarczy RECASTOWAĆ i mają potworki wała bo ci nic nie robią to samo dotyczy soso.
  • Tornado (20)
  • Huragan (20)
  • Dębowy mędrzec (MAX co masz po Ele skillach)
  • Kruk 1 - dojście
  • Wilk 1 - ochrona pvp pvm. (PVP-amka necro) (PVM Mefisto Duriel)

3) Atrybuty

• Siła: (Torch 10-20/xx i anni 10-20/xx/xx = 10-0 w siłe pod eni, na 80lvl 20-40 siłe pod Ducha w monarszy.) Oprócz dojścia to nic.
  • Zręczność: Pod kolec czarodzieja, lub nic jak idziemy w hoto.
  • Żywotność: Podstawa, reszta całych punktów.
  • Energia: Nic :P

4) Nick

1. Nie robić nicków PanCiemności jak jesteście cienka dupa.
  2. Nie robić nicków FuBu bo od razu agresywny biore i jade was na baalu hell. (przy okazji wasz team)
  3. Nie robić nicków MatiDragonWielki, BiegającyTampon, Gwałciciel_666.
  4. Najlepsze nicki to min: Wzięte z japońskiego (Chufuzoku co znaczy [Ch*j]) Wzięte z angielskiego Np. Matthew, Peter, Bruce_Almighty. Lub Kombinacja liter w imieniu : Cinek Limak Kazek.

5) Sposób zarabiania

1. Znalazłem MH Frick's Map revael 1.13. link:
    To jest ukryta treść, proszę

Zasysać plik czysty, Sposób używania. :Włączamy d2, klikamy proces, load i cały AKT (jeden akt, co akt trzeba tą czynność powtarzać), cieszymy się grą.

2. Hrabina Wraz z moim Map hackiem w spoilerze na górze /\/\/\/\ !
  3. Biegamy po mapie od 1 aktu przez wszystkie obszary do 5 czasem aktu przez wszystkie obszary.
  4. MF runki z waszymi kolegami.
  5. Andy Mefisto Diablo (Bardzo łatwy dla Dudu ELE), oraz Baal jak jestes koksem jak ja ! :)

~~~~Prosze zdejmijcie mi te % !! :)

Tajemnica ! Co tu jest ? Hack ? Trade hack ? Odnośnik na profil ? _-^*^-_-^*^-_-SPRAWDŹ TO SAM ! Lub Stchórz !_-^*^-_-^*^-_

Cabal

EUROPE

50 postów [v]

100 podstów [v]

NickFreeStyleKiller

SerwerMars

ProfesjaWarrior [WA]

pisać jak chceta wpierdziel dostać ;D

Opublikowano

Sugerujesz ze sciągam strategie z innych stron internetowych ? Ta strategia jest moja własna więc nie komentuj

Tajemnica ! Co tu jest ? Hack ? Trade hack ? Odnośnik na profil ? _-^*^-_-^*^-_-SPRAWDŹ TO SAM ! Lub Stchórz !_-^*^-_-^*^-_

Cabal

EUROPE

50 postów [v]

100 podstów [v]

NickFreeStyleKiller

SerwerMars

ProfesjaWarrior [WA]

pisać jak chceta wpierdziel dostać ;D

Opublikowano

Nie chciałem cię w żaden sposób urazić... Podałem tylko inną strategie, która jest może troszkę bardziej rozbudowana.

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wiesz nie uważaj się za największego koxa że niby jak ktoś sobie zrobi zabawny nick to go zjedziesz. Wiesz nie uraź się ale bądź taki jak ja i daruj sobie zabawy z idiotami jak ktoś jest debilem zrobi sobie nick "SuperPaladynWielki" a jak ktoś jest normalny będzie wiedział ze jak się czegoś dopracuje to bd żałował nicku chodziarz to nie Metin level to nie problem :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...