Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jaki bot teraz?

alibabalegends

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki bot teraz najlepszy?

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

21076673_155844708327715_28800624_n.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Teraz lecą bany za każdego. Prawie każdy jest wykrywalny, nie ma sensu bocić. Lepiej kase pakować.. -_- 

Zobacz sobie na mój sposób, za to jeszcze bana nie odnotowano ;) Lub wymyśl własny i sie podziel z nami xD

Opublikowano

Panu wyżej już podziękujemy - dawno takiego kitu nie słyszałem :) Bany lecą za używanie botów pakietowych, a pixelboty nie mają z nimi praktycznie nic wspólnego. Chcesz dostać bana na DarkOrbit? Używaj bota o nazwie Merkava Paragon lub pakietowych funkcji Golema. Nie chcesz dostać bana? Zostają Ci pixelboty - Candybot, FSBot, S-bot, Autobot, Golem (tylko tryb pixelbota), itp. Sam od ponad roku używam pixelbota napisanego przez siebie na kilku kontach + moi znajomi też i zero bana do chwili obecnej. Oczywiście wszystkiego należy używać z umiarem. Za boty wymienione wyżej również jest nikłe prawdopodobieństwo bana. Bardzo chętnie zapytałbym się wszystkich płaczących, że dostali bana za boty wyżej wymienione, czy przypadkiem choć raz nie używali botów pakietowych lub nie wykorzystywali bugów w grze - pewnie żadna z tych osób nie ma czystego sumienia w tym zakresie.

Opublikowano

@MATORAX 

Jeśli nie wiesz to się nie wypowiadaj. Aktualnie gram na kilku serverach, siedzę na kilku Ts'ach i wiem co się dzieje. Czytam oficjalne forum gry i widzę jak masowo bany lecę. Nie tylko za boty pakietowe ale też za pixelboty. Znam dużo osób które się pożegnało z kontem za stosowanie takiego i takiego bota. Sam na pl1 dostałem za candy. Więc jak che Pan czymś zabłysnąć to radzę bardziej się doinformować. ;)

Opublikowano

@up

Siedzę na zagranicznych forach od kilku dobrych lat, więc jeśli czegoś nie wiem - po prostu się nie wypowiadam. Historyjki z TS'ów można sobie wsadzić w buty choćby ze względu na to, że zwykle płaczą tam Ci, którzy używali najwięcej bugów i zmieniali boty jak rękawiczki. Sam dostałeś bana za Candybota? Wciśnij mi teraz kit, że nie używałeś innych, a z pewnością Ci uwierzę. Jest tylko jeden przypadek, w którym można otrzymać bana za pixelbota - latanie 24 godziny na dobę przez kilkanaście dni lub nawet miesięcy (to też nie musi Ci tego bana zagwarantować). Jeśli chcesz wiedzieć, to również gram na kilku serwerach, również siedzę na TS'ach i również mam dość duży staż w tej grze (konta od 2008 roku). Na oficjalnym forum masz podane liczby z wszystkich serwerów gry - myślisz, że to dużo kont jest blokowane? To nikłe ułamki osób, które bocą cały czas - na dodatek założę się, że wszystkie te konta zbanowane są za ingerencję w kod gry lub używanie bugów (a za to można perma dostać tylko w sytuacji nagminnej). Nie muszę więcej zgłębiać tematu bo wiem jak jest - również nie mam zamiaru tutaj niczym błyszczeć. Wystarczy poczytać trochę na zagranicznych forach - szczególnie na rosyjskich - żeby wiedzieć trochę więcej. To wszystko co mam do powiedzenia.

Edit: Na dodatek proponujesz autorowi tematu używanie TinyTaska zamiast jakiegokolwiek pixelbota - przecież to już jest kompletna kpina. W tym momencie sam sobie zaprzeczasz - skoro za pixelboty wg Ciebie lecą bany, to za używanie takiego badziewia tym bardziej mogłyby lecieć, ale nie będą bo wszystko opiera się na poruszaniu myszką i klikaniu gdzie trzeba. Bigpoint niestety (albo stety - dla nas) takich rzeczy jeszcze nie wykrywa tym swoim super skryptem (tylko dlaczego jeszcze nie znaleźli rozwiązania?). Nie ma sensu wydawać pieniędzy na tę grę - zwłaszcza, że teraz ceny zostały podniesione. Jeśli ktoś chce się szybko rozwinąć i nie szkoda mu pieniędzy, to cóż... droga wolna. W innym przypadku wystarczy trochę chęci i cierpliwości.

Opublikowano

@up

Siedzę na zagranicznych forach od kilku dobrych lat, więc jeśli czegoś nie wiem - po prostu się nie wypowiadam. Historyjki z TS'ów można sobie wsadzić w buty choćby ze względu na to, że zwykle płaczą tam Ci, którzy używali najwięcej bugów i zmieniali boty jak rękawiczki. Sam dostałeś bana za Candybota? Wciśnij mi teraz kit, że nie używałeś innych, a z pewnością Ci uwierzę. Jest tylko jeden przypadek, w którym można otrzymać bana za pixelbota - latanie 24 godziny na dobę przez kilkanaście dni lub nawet miesięcy (to też nie musi Ci tego bana zagwarantować). Jeśli chcesz wiedzieć, to również gram na kilku serwerach, również siedzę na TS'ach i również mam dość duży staż w tej grze (konta od 2008 roku). Na oficjalnym forum masz podane liczby z wszystkich serwerów gry - myślisz, że to dużo kont jest blokowane? To nikłe ułamki osób, które bocą cały czas - na dodatek założę się, że wszystkie te konta zbanowane są za ingerencję w kod gry lub używanie bugów (a za to można perma dostać tylko w sytuacji nagminnej). Nie muszę więcej zgłębiać tematu bo wiem jak jest - również nie mam zamiaru tutaj niczym błyszczeć. Wystarczy poczytać trochę na zagranicznych forach - szczególnie na rosyjskich - żeby wiedzieć trochę więcej. To wszystko co mam do powiedzenia.

Edit: Na dodatek proponujesz autorowi tematu używanie TinyTaska zamiast jakiegokolwiek pixelbota - przecież to już jest kompletna kpina. W tym momencie sam sobie zaprzeczasz - skoro za pixelboty wg Ciebie lecą bany, to za używanie takiego badziewia tym bardziej mogłyby lecieć, ale nie będą bo wszystko opiera się na poruszaniu myszką i klikaniu gdzie trzeba. Bigpoint niestety (albo stety - dla nas) takich rzeczy jeszcze nie wykrywa tym swoim super skryptem (tylko dlaczego jeszcze nie znaleźli rozwiązania?). Nie ma sensu wydawać pieniędzy na tę grę - zwłaszcza, że teraz ceny zostały podniesione. Jeśli ktoś chce się szybko rozwinąć i nie szkoda mu pieniędzy, to cóż... droga wolna. W innym przypadku wystarczy trochę chęci i cierpliwości.

Dobra ziomek, zluzuj trochę, nie wymyślaj historyjek na postoju i nie kłóć się ze mną żeby posty nabić.

Jak chcecie to proszę bardzo, możecie bocić. Za każdego bota można bana dostać, bez wyjątku. A bp co chwile robi krok do przodu na naszą niekorzyść i wychwytują nawet te "niewykrywalne boty" ;)

Opublikowano

Żadnych historyjek nie wymyśliłem - widzisz tutaj jakąś? A nabijania postów chyba powinienem się uczyć od Ciebie po tym co tutaj widać na forum. Wracając do tematu - straszysz autora banem za bota i mówisz mu żeby lepiej ładował pieniądze w grę, a tymczasem wciskasz mu swój niby poradnik na niewykrywalne bocenie TinyTaskiem... Zastanów się proszę, czy to się ze sobą nie gryzie. "Za każdego bota można bana dostać" - owszem, nie ma lekarstwa na brak rozsądku i zachłanność. Nie chcę się dłużej z Tobą kłócić bo i tak będziesz stawiał na swoim... Każdy musi być świadomy tego, że w przyszłości BigPoint może wprowadzić coś, co zmieni sposób wykrywania botów, ale z pewnością nie nastąpi to w najbliższym czasie (sądząc po tym, w jakim kierunku gra zmierza). Pixelboty na obecną chwilę mają bardzo małe prawdopodobieństwo wykrycia i używanie ich z rozumem nie doprowadzi do otrzymania bana.

Wysłane z mojego SM-P905 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

MATORAX ma racje w 100% nie warto się kłócić z typem który ma w nazwie THC haha. Sam dobry rok temu bocilem na pl2 dniami i nocami teraz nie mam takiej potrzeby, ale bocika odpalam na jakies eventy a bana dalej nie mam. 

Opublikowano

MATORAX ma racje w 100% nie warto się kłócić z typem który ma w nazwie THC haha. Sam dobry rok temu bocilem na pl2 dniami i nocami teraz nie mam takiej potrzeby, ale bocika odpalam na jakies eventy a bana dalej nie mam. 

Kto Cię kultury nauczył żeby wyśmiewać sie z czyjegoś nicku ? Konto zakładałem dawno, i chcąc nie chcąc nicku nie da się zmienic, a ziemuś nawet nie wiesz od czego mój nick pochodzi więc milcz.

Bp piszę co jakiś czas nowe skrypty i myślisz, że rok temu mieli taki sam ? Niestety nie. Oni wszystko robią po to aby wydawać kasę. 

Żadnych historyjek nie wymyśliłem - widzisz tutaj jakąś? A nabijania postów chyba powinienem się uczyć od Ciebie po tym co tutaj widać na forum. Wracając do tematu - straszysz autora banem za bota i mówisz mu żeby lepiej ładował pieniądze w grę, a tymczasem wciskasz mu swój niby poradnik na niewykrywalne bocenie TinyTaskiem... Zastanów się proszę, czy to się ze sobą nie gryzie. "Za każdego bota można bana dostać" - owszem, nie ma lekarstwa na brak rozsądku i zachłanność. Nie chcę się dłużej z Tobą kłócić bo i tak będziesz stawiał na swoim... Każdy musi być świadomy tego, że w przyszłości BigPoint może wprowadzić coś, co zmieni sposób wykrywania botów, ale z pewnością nie nastąpi to w najbliższym czasie (sądząc po tym, w jakim kierunku gra zmierza). Pixelboty na obecną chwilę mają bardzo małe prawdopodobieństwo wykrycia i używanie ich z rozumem nie doprowadzi do otrzymania bana.

Wysłane z mojego SM-P905 przy użyciu Tapatalka

Ziomuś, piszesz "prawdopodobnie" czyli szansa jest. Chodziło mi o to, że jak bocisz 24/7 to mogą cię zgarnąć. Ja bociłem bezustannie, i dostałem. Ale jeśli ktoś boci "w normie" to jak wspomniałeś jest bardzo małe prawdopodobieństwo. A co do tinytaska to nie wciskam tylko polecam ;) myślę że wszystko wyjaśnione. 

Opublikowano

Szansa istnieje jedynie przy braku jakiegokolwiek rozsądku przy używaniu pixelbotów - wyjaśniłem już to wcześniej. Napisałeś, że każdy bot jest wykrywalny (czyli pixelboty też), ale myśląc logicznie to wcale nie jest prawda w przypadku nagminnego i długotrwałego używania bota - otrzymanie bana może być wtedy związane bardziej z podejrzeniem dzielenia konta z innymi osobami niż z samym używaniem botów i wykrywaniem ich działania (bo nikt nie potrafi grać przez np. miesiąc bez chwili odpoczynku). Wcześniej nie posługiwałeś się stwierdzeniem, że chodzi Ci o używanie bota 24 godziny na dobę bez przerwy, a teraz nagle o tym wspominasz. Gdybyś napisał tak od razu, to w życiu bym się do tej wypowiedzi nie przyczepił - nawet bym Cię w niej poparł bo trzeba znać umiar, by nie wyłapać bana. Sam pod koniec swojej ostatniej wypowiedzi częściowo przyznałeś mi rację o małym prawdopodobieństwie, więc myślę, że dotarliśmy do sedna. Poza tym myślę, że autor tematu, czekając na odpowiedź, znalazł ją już prawdopodobnie na innych forach. Mam tylko radę na przyszłość - nie polecaj już więcej TinyTaska bo obecne pixelboty opierają się dokładnie na tym samym, a potrafią o wiele więcej, więc dlaczego używać czegoś, co jest okrojone z możliwości? Na koniec jeszcze jedno - nie lubię jak ktoś mówi do mnie "ziomuś", ale gniewać się za to nie mam zamiaru.

Opublikowano

Szczerze to ja osobiście i nie tylko ja latam 24/7 na autopilocie. Niby ileś tam kont zostało zablokowanych, ja jak i moi kumple podczas całych tych akcji byliśmy na bocie i nic. Jak dla mnie latanie na pixelbotach jest bezpieczne. Co do pytań na jakim bocie latam jest to wersja premium AutoBot'a.

x

706_sygnatura.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...