Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sponsor

mcB0Ski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Szukam sponsora który zakupiłby orginalną licencje 512/1024 (bardziej 1024) oferuje ze serwer zapełni się w 100% w ciągu od 2 tygodni do 1 miesiąca.

Oczekuje żeby sponsor nie miał za dużych wymagań (niech zaufa nam) boty/domenę/maszynę/grafikę załatwimy sami.

Wiecej informacji:

- Sponsor bedzie mial dostep do maszyny

- Resztę dogadamy

masz pytanie?

Napisz pod postem lub w wiadomości prywatnej

Jesteś zainteresowany?

Napisz pw

Właścicel chce być anonimowy na forum do czasu stworzenia teamspeaka.  :yay:

Opublikowano

mcB0Ski, ktoś ma zaufać i poświęcić jakiś 1000zl grupie 16/17 latów?-_- 

1. Jesteś zainteresowany czy nie? Jeżeli nie to po co zaczynasz komentować.

Opublikowano

Szukasz sponsora/technika/licencji/DJ? | Oferujesz pomoc na serwerze TeamSpeak? | Napisz Tutaj!

Ten dział do tego jest

Na razie to twoje zachowanie jest żałosne (starczy już twoich komentarzy w tym temacie i tak nic do niego nie wnosisz) 

Opublikowano

Żałosne.

Po pierwsze nie ''sponsor'' nie ma pewności komu oddaje 1500 PLN.

Po drugie ten temat jest po to żeby komentować więc gówniarzu się nie czepiaj innych.

Po trzecie. Sam bym nie dał 1500 PLN dla gówniarzy +16 lat.

Nie polecam.

Jednostka Centralna: Karta Graficzna: MSI GeForce GTX 1050 Ti GAMING X | Procesor: Intel i3-7100 3.90Ghz | RAM: 8GB

Opublikowano

Żałosne.

Po pierwsze nie ''sponsor'' nie ma pewności komu oddaje 1500 PLN.

Po drugie ten temat jest po to żeby komentować więc gówniarzu się nie czepiaj innych.

Po trzecie. Sam bym nie dał 1500 PLN dla gówniarzy +16 lat.

Nie polecam.

Dalej znowu to samo napisałem coś o sobie i reszcie ekipy ze wnioskujesz po wieku? fakt jestem najmłodszy z tej ekipy ale to nie znaczy ze każdy ma tyle lat co ja (każdy jest pełnoletni tylko nie ja...)!? LOL

Napisałem jeżeli jesteś zainteresowany napisz pw to chyba logiczne że się zapoznamy

Ja ciebie nie polecam.

Opublikowano

już wole te 1500 zł oddać jakiejś fundacji nich gówniarzom 16 letnim, ciezko napisac o npl i mieć spokój ?

O NPL ubiegają się osoby, którym brakuje slotów. (32/32), a z tego co można wywnioskować, jest to świeży projekt.

@1361622928-U485574.pngofftopic :

Zacznijmy od tego, po co wydawać od razu gruby "hajs" na projekt, skoro nie wiadomo, czy on wypali? Nie lepiej na początek kupić tą licencję AAL 128 slotów i z biegiem czasu zakupić z większą liczbą slotów?

Opublikowano

już wole te 1500 zł oddać jakiejś fundacji nich gówniarzom 16 letnim, ciezko napisac o npl i mieć spokój ?

O NPL ubiegają się osoby, którym brakuje slotów. (32/32), a z tego co można wywnioskować, jest to świeży projekt.

@1361622928-U485574.pngofftopic :

Zacznijmy od tego, po co wydawać od razu gruby "hajs" na projekt, skoro nie wiadomo, czy on wypali? Nie lepiej na początek kupić tą licencję AAL 128 slotów i z biegiem czasu zakupić z większą liczbą slotów?

Dobry Pomysł na nowy projekt. Ale skoro inne wypaliły to czemu ten miałby nie wypalić tylko zawsze się kończyły jak się kończyły...? Dzięki za radę (Lepsze to co napisałeś niż tamte niepotwierdzone informacje)

Opublikowano

@kryniek67 kim Ty jesteś żeby wchodzić w tematy, wyzywać ludzi i rozstawiać wszystkich po kątach?

Jest to dział do składania ofert i miał prawo napisać ten temat. Jest do komentowania ale jest do komentowania normalnego, a nie prowokującego. Jak nie masz nic mądrego do napisania to lepiej nie pisz bo nie mogę już tego czytać.

Uważasz, że jest to bez sensu co napisał to Twoja sprawa ale, jeśli nic nie wnosisz do tematu to po prostu nic tutaj nie pisz bo to podchodzi pod spam.

Dodam, że wiek nie świadczy o tym czy projekt wypali czy nie i nie świadczy o tym jakim człowiekiem jest więc trochę się ogarnij.

Co do tematu nie wiem kto by zainwestował taką sumę ale rada ode mnie jest taka żebyś spuścił trochę oczekiwania i po prostu z czasem jak ts będzie się rozwijać to Twój Sponsor będzie Ci dokupywał bo nikt się nie rzuci od tak.

Jeśli ktoś będzie zainteresowany to życzę powodzenia z projektem. ;-)

Opublikowano

@kryniek67 kim Ty jesteś żeby wchodzić w tematy, wyzywać ludzi i rozstawiać wszystkich po kątach?

Jest to dział do składania ofert i miał prawo napisać ten temat. Jest do komentowania ale jest do komentowania normalnego, a nie prowokującego. Jak nie masz nic mądrego do napisania to lepiej nie pisz bo nie mogę już tego czytać.

Uważasz, że jest to bez sensu co napisał to Twoja sprawa ale, jeśli nic nie wnosisz do tematu to po prostu nic tutaj nie pisz bo to podchodzi pod spam.

Dodam, że wiek nie świadczy o tym czy projekt wypali czy nie i nie świadczy o tym jakim człowiekiem jest więc trochę się ogarnij.

Co do tematu nie wiem kto by zainwestował taką sumę ale rada ode mnie jest taka żebyś spuścił trochę oczekiwania i po prostu z czasem jak ts będzie się rozwijać to Twój Sponsor będzie Ci dokupywał bo nikt się nie rzuci od tak.

Jeśli ktoś będzie zainteresowany to życzę powodzenia z projektem. ;-)

Ja chodzę po tematach i krytykuję ludzi?

Dziewczynko żałosna. Raz, że masz 15 lat i nie będę się [za przeproszeniem] z gówniarą wyzywał.

Dwa, wystarczy przelecieć po dziale Współpracy TeamSpeak i wejść w prawie każdy temat żeby znaleźć tam twoją krytyką.

Już nie raz się pod taką wypowiedziałem.

A co do wieku, to masz rację. Nie ma to znaczenia lecz nikt byle komu nie da 1500 PLN na rękę od tak.

Rozumiesz?

Więc nie wypisuj mi tu takich bzdur, że ja oczerniam innych bo z tych twoich 800+ postów połowa z nich jest krytyką.

Dziękuję, nie pozdrawiam.

Jednostka Centralna: Karta Graficzna: MSI GeForce GTX 1050 Ti GAMING X | Procesor: Intel i3-7100 3.90Ghz | RAM: 8GB

Opublikowano

@kryniek67 akurat to ile mam lat nie powinno Cię interesować. I połowa z 800 to są ikonki, a nie krytyka. Za nim coś napiszesz to trochę pomyśl i przestań mnie obrażać bo w żadnym poście nie napisałam żadnej obrazy w Twoją stronę. Nie potrafisz prowadzić kulturalnej rozmowy? To smutne. Takie osoby jak Ty nie powinny się nawet wypowiadac.

Nie pozdrawiam. 

Opublikowano

@kryniek67 akurat to ile mam lat nie powinno Cię interesować. I połowa z 800 to są ikonki, a nie krytyka. Za nim coś napiszesz to trochę pomyśl i przestań mnie obrażać bo w żadnym poście nie napisałam żadnej obrazy w Twoją stronę. Nie potrafisz prowadzić kulturalnej rozmowy? To smutne. Takie osoby jak Ty nie powinny się nawet wypowiadac.

Nie pozdrawiam. 

Pierwsza połowa to ikonki, druga krytyka.

Potrafię prowadzić kulturalną rozmowę.

Nie będziesz mi mówić jakie osoby mają się wypowiadać, a jakie nie.

Również nie pozdrawiam.

Opublikowano

Nie pozdrawiam. 

Również nie pozdrawiam.

Nie wiem czy jest coś z Tobą nie tak czy jak ale może jak Ci tutaj to napiszę to zrozumiesz.

Moja "krytyka" występuje zaznaczam w tematach gdzie ludzie sami chcą opinii na temat serwera.

Zazwyczaj w moich opinii nie ma obrażających słów - tutaj jest pierwsza różnica między Tobą, a mną bo Ty inaczej nie potrafisz napisać opinii bez obrazy.

Druga sprawa - ja piszę opinię na bazie faktów, tego co widzę, tego jak wygląda TS, a Ty oceniłeś Właściciela po jednym temacie, ba i robisz to ze mą. Nie znasz mnie, a oceniasz mnie praktycznie w każdym temacie - kiedyś Cię to zgubi. 

Kolejna sprawa jest taka, że to jest dział do Ofert i nie masz prawa go wyzywać w jego własnym temacie.

@Edit

Da się napisać kulturalną opinię. ;-) 

Kończę z Tobą dyskusję bo nie mam ochoty na warny.

Opublikowano

Nie pozdrawiam. 

Również nie pozdrawiam.

Nie wiem czy jest coś z Tobą nie tak czy jak ale może jak Ci tutaj to napiszę to zrozumiesz.

Moja "krytyka" występuje zaznaczam w tematach gdzie ludzie sami chcą opinii na temat serwera.

Zazwyczaj w moich opinii nie ma obrażających słów - tutaj jest pierwsza różnica między Tobą, a mną bo Ty inaczej nie potrafisz napisać opinii bez obrazy.

Druga sprawa - ja piszę opinię na bazie faktów, tego co widzę, tego jak wygląda TS, a Ty oceniłeś Właściciela po jednym temacie, ba i robisz to ze mą. Nie znasz mnie, a oceniasz mnie praktycznie w każdym temacie - kiedyś Cię to zgubi. 

Kolejna sprawa jest taka, że to jest dział do Ofert i nie masz prawa go wyzywać w jego własnym temacie.

@Edit

Da się napisać kulturalną opinię. ;-) 

Kończę z Tobą dyskusję bo nie mam ochoty na warny.

Ja już się wypowiedziałem na ten temat. Nie mam zamiaru nabijać sobie dalej pustych postów.

Nie wyzwałem go tylko stwierdziłem fakt, że jest gówniarzem.

Mam do tego prawo, jeśli coś nie pasuje to nie udzielaj się już w tym temacie, bo ja nie mam zamiaru.

Nie wyzywam cie w każdym temacie, tylko opisuję to jak ty krytykujesz innych, okej? 

Więc nie wymyślaj mi tutaj.

Do widzenia. Ja już się tutaj nie udzielam.

Opublikowano

@kryniek67 jak się ma do kogoś problem to się do niego pisze pw, a nie robi się zamęt pod czyimś tematem. Bo jak już niby "krytykuję" to robię to na temat. 

Opublikowano

Szukam sponsora który zakupiłby orginalną licencje 512/1024 (bardziej 1024) oferuje ze serwer zapełni się w 100% w ciągu od 2 tygodni do 1 miesiąca.
Oczekuje żeby sponsor nie miał za dużych wymagań (niech zaufa nam) boty/domenę/maszynę/grafikę załatwimy sami.

Wiecej informacji:
- Resztę dogadamy

masz pytanie?
Jesteś zainteresowany?
Napisz pw

Kolego jaką sponsor może mieć pewność że zapełnisz serwer w 100% w ciągu od 2 tygodni do 1 miesiąca już lepiej postarać się o sponsorowaną licencję 128(SDK) która jest udzielana Ostatnia licencja jest przeznaczona dla Właścicieli rozwiniętych gier online, wirtualnych światów i wszędzie tam, gdzie jest kilka tysięcy użytkowników, którzy wymagają komunikatora głosowego.

Taką licencje z pewnością mogą otrzymać/zakupic gry : World Of Tanks, War Thunder i wiele innych gier.

Bo wątpie żeby komuś chciało się wydawać w ciemno 1500zł 
Opublikowano

Wiecej informacji:
- Resztę dogadamy

masz pytanie?
Jesteś zainteresowany?
Napisz pw

Kolego jaką sponsor może mieć pewność że zapełnisz serwer w 100% w ciągu od 2 tygodni do 1 miesiąca już lepiej postarać się o sponsorowaną licencję 128(SDK) która jest udzielana Ostatnia licencja jest przeznaczona dla Właścicieli rozwiniętych gier online, wirtualnych światów i wszędzie tam, gdzie jest kilka tysięcy użytkowników, którzy wymagają komunikatora głosowego.

Taką licencje z pewnością mogą otrzymać/zakupic gry : World Of Tanks, War Thunder i wiele innych gier.

Bo wątpie żeby komuś chciało się wydawać w ciemno 1500zł 

Głąb !

SDK nigdy nie jest sponsorowane i mylisz kolego pojęcia.

To, że jesteś cebulą kradnąca nick to nic nie znaczy.

Po pierwsze cytuj wypowiedzi, których nie jesteś autorem.

Po drugie ogarnij się.

Po trzecie licencja sponsorowana jest to AAL na okres 6 miesięcy (odnawiane cyklicznie po napisaniu maila) + z ladnym dopiskiem w pliku licencyjnym.

@topic

Wiecej informacji:
- Resztę dogadamy

To prędzej sponsor musiałby kupić maszynę wraz z licencją, gdyż miałby pewność na czym stoi. (Nie chodzi tu o podłogę :D)

Nikt w ciemno nie wystawi takiej sumy na coś, co się nie zwraca.

Rada : 

- odpuść lub staraj się o non-profit.

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Zastosowanie dla developerów

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

https://console.cloud.google.com/cloudshell

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Opublikowano

crack licke z rejpa + vps z mintshostu moge zaoferować. Zadowolony ? zapraszam na pw.

Nie wiem czemu ale ten żarcik mnie nie rozbawił ;)  o.O

Opublikowano

Zalozmy, ze kupie wam licencje, co z tego bede mial ? Umowa ?

Rozpisz sie

Zazwyczaj jestem dostepny 24/7, zdarzaja sie male przerwy :D 

Pomoglem/ spodobala Ci sie Moja wypowiedz ? Daj like B)

Opublikowano

Napisz na pw postawie Ci serwer a nawet dwa bo wygrałem w totka :)

A tak serio nie polecam, ponieważ pewnie nie znasz podstawowych rzeczy.

Może uzasadnisz swoje "nie polecam" bo to co napisałeś "ponieważ pewnie nie znasz podstawowych rzeczy" to nie jest żadnym argumentem

==

kolejny dowcipniś

Opublikowano

crack licke z rejpa + vps z mintshostu moge zaoferować. Zadowolony ? zapraszam na pw.

Nie wiem czemu ale ten żarcik mnie nie rozbawił ;)  o.O

Śmieszna administracja mpcforum usuwa posty xp. 

Ten wpis nie miał Cie rozbawić, tylko przedstawić moją ofertę.

@Calme wiecej tych pkt ostrzeżeń mi dawaj bo coś za mało ::)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...