Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Update komputera

th3molka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich ;p

Jaki posiadasz budżet na kupno? - do 1200/1600zł to juz na prawde MAX jeżeli nie będzie dobrych ofert do 1200
Kiedy zamierzasz kupić zestaw? (za ile dni, tygodni, miesięcy, lat) planuje w ciągu kilku dni ewentualnie tygodnia, najbardziej zalezy mi na zasilaczu i na procesorze
Jaka jest dotychczasowa specyfikacja sprzętu, a jaka rozdzielczość monitora?

Intel Pentium G3450 3.40GHz Socket 1150 ( do wymiany )
Karta graficzna R7 240 2GB ( do wymiany )
Pamięć ram Crucial Ballistix 8GB ( 2x4 )
Płyta głowna H81M-P33
SSD 128GB
HDD 1TB

Zasilacz ( noname 350V ) ( do wymiany )

Rozdzielczość monitora 1920x1080

Do czego ma służyć komputer? Grania w Ark Survival Evolved / Cs go / The Forest / Ewentualnie Wiedzmin 3 ( wystarczą mi stabilne nisko/średnie ustawienia 60fps, ponieważ w tej cenie myślę nie ma dużego pola do popisu jeżeli chodzi o wydajność )
Czy w koszyku ma się znajdować monitor albo inne peryferia (myszka, klawiatura, słuchawki, etc.)? Nie
Czy do zestawu ma być dołączony system operacyjny? Nie
Czy zamierzasz podkręcać podzespoły? Jak będzie możliwość i potrzeba to ewentualnie kartę graficzną
Masz jakieś dodatkowe wymagania dotyczące sprzętu? Potrzebuje dokupić zasilacz, kartę graficzną i procesor. Cena taka jaka jest więc odpada nowa karta i procek więc tylko używka. Procesor znalazłem taki używany

- Procesor INTEL CORE i5-4460 3.2 GHz 1150 ~~ 650zł

Na zasilaczach się nie znam jeżeli chodzi o firmy i liczę na Wasze propozycje ( zasilacz nowy )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...