Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka w CS:GO dziwnie chodzi

iru221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Założyłem ten post, ponieważ nigdzie nie mogłem znaleźć rozwiązania mojego problemu.

Mianowicie chodzi o to, że myszka w cs:go bardzo dziwnie się porusza. Tak jakby pływa po ekranie. Nie mogę sobie z tym poradzić od paru dobrych dni, a nie da się tak grać. Zauważyłem jeszcze coś dziwnego. Kiedy klikam klawisz CapsLock, pojawia mi się na ekranie napis "ABC" lub "abc" co oznacza, że jest włączony lub wyłączony. Ale nie w tym rzecz. Kiedy ten napis jest na ekranie, myszka w cs:go chodzi normalnie, tak jak kiedyś, lecz kiedy znika, wskaźnik znowu pływa i porusza się z opóźnieniem. Nie miałem tego problemu zawsze. Pojawił się on pewnego, niespodziewanego dnia. Dodam również, że próbowałem różnych pomysłów z internetu:

-reinstall cs:go,

-v-sync OFF,

-akceleracja myszki OFF,

-wyłączenie v-sync w panelu karty graficznej.

Opcje w grze mam wszystkie ustawione dobrze.
​Wina sprzętu też to nie jest, gdyż mam w grze zawsze ponad 250 fps, myszkę również mam z górnej półki.

Z góry dziękuję za pomoc.

Opublikowano

Panel sterowania> ustawienia myszki. Tam na pewno jest rozwiązanie.

Ps. Naa pulpicie działa normalnie?

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

76561198102300375.pngAddFriend.png

Opublikowano

Jeśli używasz myszki razera, wyłącz w procesach (ctrl+shift+Esc) Razer stats manager. 

Nie graj by wygrać...

Graj by stać się lepszym .

Opublikowano

Myszka z serii bloody.

Aha, to ma być dobra myszka?

Zainwestuj w coś porządnego.

Najlepiej by było, jakbyś ogarnął sobie inną myszkę do testu i sprawdził, czy problem dalej występuje. Jeśli tak - Windows. Jeśli nie - myszka i tyle

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

Jeżeli masz AMD to prawdopodobnie jest to V-sync/synchronizacja pionowa. Wyłącz to w panelu karty graficznej.

Jeżeli to nie V-sync to jest to ograniczenie 60 fps.

Licze na like za pomoc :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...