Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szansa na zbanowanie na Metin2.pl

Adexus12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym puścić pare botów na plu , boje się o bana na swoje głowne konto poniewaz mam tam bardzo dobre eq , czy na plu banują po ip ? jest duza szansa bana na główne konto ? co musze robić by uchronic moje głowne konto od bana ?

Opublikowano

Za czasów jak ja jeszcze na PLu latałem to non stop na bocie i nie było problemu.

Nwm jak jest teraz, ale wydaje mi się, że nie zmienili dużo.

2334214718550821527758.gif

Opublikowano

W ogóle jak to jest z tymi banami? Jak poboce miesiąc i nie dostanę bana przez ten okres to jest duża szansa, że dostanę po 4 miesiącach np?

Opublikowano

Kiedyś było tak ze banowali wszystkie konta z powiązanym e-mailem i wystarczyło mieć głowne konto na innym e-mailu, ale nie jestem pewny czy dalej tak jest.

Opublikowano

Banują zawsze za fb z innymi musisz mieć strasznego "farta"... boce 24/7 na 3 kontach od 1-90 zero bana od jakichś 2 miechów więc.. a spotkałem mase innych osób w grze... z tym banem na ip to nw jak naprawdę jest

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Bana mozesz dostac, zalezy to od serwera, od GM'a, czy zechce Cie sprawdzic "perfekcyjnie" czy zada tylko kilka pytan.

Masz 90% na to, ze dostaniesz bana, zalezy to tez od tego jak dlugo bedziesz bocil :]

Co do banowania na IP, raczej na powiazane e-mail, chociaz zdarzaja sie przypadki, ze ban leci po IP.

Zazwyczaj jestem dostepny 24/7, zdarzaja sie male przerwy :D 

Pomoglem/ spodobala Ci sie Moja wypowiedz ? Daj like B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...