Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Imperium Chunjo - Sovian2

Balveder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej! Chciałbym zaprezentować całkowicie zmienione "Imperium Chunjo" jest to połączenie miasta pierwszego z miastem drugim. Zostały zwiększone oraz zmienione wszystkie respy metinów, npc, potworów i tak dalej... Mapa zawiera wiele nowych obiektów i ciekawych zakątków. Zapraszam na fp po więcej screenów:

https://www.facebook.com/Sovian2-Prywatny-Serwer-Metin2-137921153317965/

54968160075715286831.jpg

19245573053999425980.jpg

96559469741492390133.jpg

16813420276232697695.jpg76443834484390055816.jpg28645831713131255570.jpg

Opublikowano

co to antaris V2? xD

Proszę Cię .... M1+M2 :)

nwm ci tylko mówię, że jak ludzie zobaczą to od razu sb pomyślą "Antaris"

Hmm Antaris V2? Dlaczego tak uważasz mapa jest całkowicie inna nie jest to nowe królestwo tylko M1 + M2 mocno edytowane pod względem obiektów itd... Opierając się na mapie nie możesz ocenić czy serwer będzie zabugowanym g.... czy, też czymś atrakcyjnym dla graczy dlatego mówienie "co to antaris v2" jest nie na miejscu. Chcę tylko powiedzieć, że jest to skromna prezentacja paru elementów mapy a nie całego serwera itd.... :) Dzięki za opinię

Opublikowano

Mi tam trochę antarisa przypomina :v Mapka spoko.

Antarisa

co to antaris V2? xD

Proszę Cię .... M1+M2 :)

nwm ci tylko mówię, że jak ludzie zobaczą to od razu sb pomyślą "Antaris"

Hmm Antaris V2? Dlaczego tak uważasz mapa jest całkowicie inna nie jest to nowe królestwo tylko M1 + M2 mocno edytowane pod względem obiektów itd... Opierając się na mapie nie możesz ocenić czy serwer będzie zabugowanym g.... czy, też czymś atrakcyjnym dla graczy dlatego mówienie "co to antaris v2" jest nie na miejscu. Chcę tylko powiedzieć, że jest to skromna prezentacja paru elementów mapy a nie całego serwera itd.... :) Dzięki za opinię

Antaris V2*

co to antaris V2? xD

Antaris V2*

---

Mapka nawet fajna ale to nic specjalnego.

Nie pasują mi skrzydlate obiekty oraz budynki z Smoczego Przylądka Jak i krzywe drzewo.

*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...