Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwny stan

kopyteczkoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem zmęczony, spowolnione ruchy, zamyślony, czy przyczyną może być nadmierna ilość snu? Po trunku śpię ok. 3-5h, a normalnie nawet do 13/14 godzin. 

A może odżywianie jest przyczyną? W sumie zrezygnowałem ze słodkich, słonych itp. rzeczy, więc może mam mało cukru we krwi?

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

te mordo ja tez ostatnio mniej cukru jadam i też mi sie w ciągu dnia zdaża że wtf sen ResidentSleeper np teraz tak mam xddd

a za dużo snu to też może byc najlepiej z 9-10h kimać 

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Wstawaj o 6 rano, śpiąc wcześniej po 7-8h.

Od razu będziesz rześki z rana i nie będziesz potem odczuwać zmęczenia :P

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Za dużo snu i prawdopodobnie za mało ruchu. Zaś co się tyczy cukru to właśnie podwyższony jej stan we krwi (podejrzenie cukrzycy) może powodować zmęczenie.   

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Cytowanie się zepsuło, więc przepraszam, ale cóż, bywa.

@Etaku

Tzn. myślę, co by było gdyby..., a także rozkminiam podczas roboty, jak np. rozwalić tą budę dla psa (starą, teraz ma nową). 

@1373230489-U611928.pngPitbull_

Czy ja wiem czy mało ruchu? W sumie to codziennie 6h+, raz praca, a raz jazda na rowerze. Ale skąd mogliście o tym wiedzieć, skoro nawet nie raczyłem napisać :P

Resztę porad wykorzystam, bo w sumie czas najwyższy, skończyło się opierniczanie ;p

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...