Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WSPÓŁPRACA ! - Wspólnik TeamSpeaka!

Prezes HorskYYY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Chce zrobić server TeamSpeak z MBOTEM ! Poszukuje współpracownika który był by miałą dosęp do wszystkiego jak i ja . Osoba ta musi sie złozyć na server 250 zl . Łączny koszt to 500zl za wszystko ! Chętni PW

Opublikowano

Witam ! Chce zrobić server TeamSpeak z MBOTEM ! Poszukuje współpracownika który był by miałą dosęp do wszystkiego jak i ja . Osoba ta musi sie złozyć na server 250 zl . Łączny koszt to 500zl za wszystko ! Chętni PW

Witam serdecznie,

Chcesz zrobić serwer z mbotem, ale owe oprogramowanie kosztuje 350zł ( * jeżeli mnie pamięć nie myli)..

Nikt w Ciemno nie wystawi Ci 250zł od tak.

Sądzę, że dopisywanie przedrostku "Prezes" nie zrobi z Ciebie bogatszego człowieka z garniturem. Przemyśl sobie to i zacznij zarabiać , a nie okradać ludzi.

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Zastosowanie dla developerów

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

https://console.cloud.google.com/cloudshell

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Opublikowano

Jprd kolejny no-name może najpierw zrób coś samemu a później gdy to już będzie funkcjonować wstawiaj takie tematy ponieważ nikt ci o tak sobie nie da 250 zł.

Opublikowano

Oj kolego powiem ci szczerze nikt w ślepo nie da ci 250zł czy mbot jest orginalny ?

Czy licencja jest zakupiona czy crack tak jak większość serwerów powiem ci kolego to że dałeś sobie przed nickiem Prezes to nic nie znaczy ;).

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...