Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, zacząłem dzisiaj grać w hearthstone, chcialbym prosic o pomoc kim najlepiej grac ? Jaki deck stworzyc juz do owego bohatera itd, jakies porady na poczatek, z gory dzieki za pomoc.

Opublikowano

Każda klasa ma innego rodzaju karty, skoro zaczynasz od dzisiaj, pograj trochę każdą z nich i zdecyduj którą gra Ci się najlepiej. Np. pierwszy mecz zagrałem Magiem i do tej pory gram większość właśnie tą talią :D 

Opublikowano

Na początku powbijaj 10 lvle każdą postacią dostaniesz golda, a najlepiej wpisz w google "hearthstone secrect quests" tam będziesz mial listę. Co do postaci na początek będą dobre jakieś agro decki typu face hunter,shaman, jakiś divine agro paladin itd itd, tutaj odsyłam Cię na hearthpwn.com tam jest pełno deckow możesz wybierac różne filtry np bez przygód bez niektórych kart, ustawić limity proszków dosłownie wszystko, jeżeli znasz ang to sobie poradzisz.

Opublikowano

Co do postaci na początek będą dobre jakieś agro decki typu face hunter

Face hunter jest słaby, nikt normalny go już nie gra

Odnośnie tematu, wbij 10 poziom na każdym bohaterze i graj bohaterem, którym ci się grało najwygodniej

893961446222509646083.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...