Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sen

Hardiel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, dzisiaj miałem sen o obozie koncentracyjnym w mojej mieścinie. Śniło mi sie, ze tam mnie wzieli i potem zostalem zabity. I tu sie zaczyna dziwna czesc, bo po chwili w tym samym śnie byłem inną osobą, tj. miałem tożsamosc innej osoby, która akurat przechodziła obok miejsca mojej smierci(drzewo przy rzece, ktorej realnie w tym miejscu nie ma). Tak szedłem, widzialem kolege branego do egzekucji, a ja sam teraz przeszedlem kolo obozu(ktory byl ceglanym budynkiem na miejscu, gdzie realnie jest sklep mila) i nikt mnie nie zaczepił. Co dziwne, ulice były takie same, budynki całe, ludzi na ulicach nie było, zamieszek też. Wróciłem do mieszkania, które było przejęte przez innego właściciela, którego nie było. Potem miałem chyba paraliż senny, po prostu byłem świadomy, ale nie mogłem niczym ruszyć. Co to może być? Te senniki internetowe coś tam mówią i to czytałem, ale tak złożonego snu nie miałem. Dodam, że wczesniej tez mialem sen o obozie.

Być moze ten ja zabity, to zakonczenie czegos zlego, koniec starego ładu w zyciu, uwolnienie się od utrapień. A ta przechadzka pod nową postacią ukazywała nowego mnie jako silniejszego, bo teraz nie wzieli mnie do obozu.

Nie biorę narkotyków ani innych używek.

Opublikowano

Sny to nie wizje, możesz co najwyżej z nich się dowiedzieć o swoich podświadomych żądzach/chęciach i ogólnie myślach/rozważaniach, możesz to tak zinterpretować ale nie traktuj snów jako wizje, nic się samo nie dzieje. Twoja interpretacja ogółem brzmi dobrze, dodam też, że mogło być to coś o Twoich przodkach, osoba zabita to ktoś z Twojej rodziny kto umarł w taki sposób a teraz Ty(ktoś inny) dzięki temu możesz żyć bezpiecznie. Paraliż to paraliż senny. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...