Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki Macie Telefon.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

LG KP500 (cookie) - Chciałem coś lepszego ale i to mi wystarczy :)

Co do samusunga avila to większego szajsu nie widziałem (muli jak ***)

• Odpowiedzi 177
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

El Dżi Kuki(LG Cookie - KP500/501)

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Nokia 6300 - już mnie denerwuje i przenosze sie powoli na iphona 2 albo 3g, zależy jak z siankiem :D

Jak już iPhone to albo poczekać i kupić iPhone 4, albo kupić iPhone 3G (naprawdę radze zaiwestować więcej pieniędzy i kupić , jest szybszy, nieco lepszy aparat)

Modna sygnatura.

Opublikowano

@up

iphone podoba mi się z tego, że fajnie się przegląda strony na necie, pisze smsy, ma multitouch i niektóre fajne gry na dotyk (miałem kumpla iphona 3g na 1 dzień ;< ). Aparat nie za bardzo mnie obchodzi :P

Opublikowano

@up

iphone podoba mi się z tego, że fajnie się przegląda strony na necie, pisze smsy, ma multitouch i niektóre fajne gry na dotyk (miałem kumpla iphona 3g na 1 dzień ;< ). Aparat nie za bardzo mnie obchodzi :P

No ale do jest szybszy i dzięki temu lepiej przegląda się internet ;) Też bawiłem się iPhone'm kolegi i bardzo fajna zabawka, ale jak każdy telefon ma kilka wad. Najgorsze jest to, że nie możesz niczego przesyłać za pomocą Bluetooth (tzn. można ale tylko do innego iPhone'a). Ktoś kiedyś fajnie to ujął "kupując iPhone'a, stajesz się klientem Apple'a na całe życie" (tutaj chodzi zapewne o iTunes, App Store).

Co do gier to się zgodze, bo gram sam od czasu do czasu na iPodzie ;D (iPod touch, jak iPhone tylko bez aparatu i opcji dzwonienia). Tylko zazwyczaj żeby mieć pełną wersje gry musisz zapłacić. Bardzo fajnie gra się w gry wyścigowe, przechylasz iPhone'a żeby skręcić samochodem (żyroskop czyni cuda :D).

SMSy to kwestia przyzwyczajenia, ja np. czesto nie mogłem trafić w odpowiednią literke :D

Modna sygnatura.

Opublikowano

Samsung corby i Own3d 3 obudowy, jedna połamana, niezł telefon mam go już pół roku, a widać tylko 2 ryski ;d

d41d8c2b3f3c40e0f595fa2537c9adae.jpg

Sygna Made By: GraciiiPowrot Pozdrowienia Dla niego :>

Opublikowano

ja powiem wszystkie jakie mialem :D

-sagem my x 1

-nokia 6610i

-se k300i

-nokia 5220

-samsung j700

-se t310i

-i samsung delphi :) ( mam teraz )

@ telefony w kolejnosci :D

Opublikowano

SE w880i- Ma 1 wadę otóż wejście na karty i na słuchawki/ładowarkę jest obok siebie i przez to często nie "czyta" karty m2 :/

Pozdrowienia.

silenceo.png

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Haha dobry ... odkopać temat z czerwca :D

LG KU 990i a nie długo może Corby PRO albo iPhone 4G.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...