Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ts3 błąd z licencją.

SKMG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postawiłem ts'a na nowym vps przeniosłem pliki ze starego (wszystkie te same ) i wyświetla mi błąd z licencją (podstawowa 32 sloty) próbowałem zmienić licencję i nic.

Opublikowano

you are connecting to a teamspeak server that seems to be using an invalid license if you are owner of this server, please check with your teamspeak host provider to verify they are using a vaild license for your server 

przypominam, że to jest standardowa licencja ts, sprawdzałem z czystym ts i też tak jest ..

Lukass

Opublikowano

Podstawową licencją 32 sloty ? Takiej licencji nie ma , jeżeli chodzi ci o darmowe 32 sloty które otrzymujemy po utworzeniu tsa to jest to No license więc o jaką licencje ci chodzi ?

8zYYF16.gif?1

Opublikowano

you are connecting to a teamspeak server that seems to be using an invalid license if you are owner of this server, please check with your teamspeak host provider to verify they are using a vaild license for your server 

przypominam, że to jest standardowa licencja ts, sprawdzałem z czystym ts i też tak jest ..

Lukass

Jak ci się taki komunikat pojawia to prawdopodobnie twój serwer jest na greyliście, która jest przyznawana na IP, musisz zmienić serwer lub napisać do supportu. Jeśli masz licencję, to powinni ci zdjąć tą blokadę.

Opublikowano

Dzięki za pomoc ! serwer mam od dzisiaj więc musiał to być poprzedni użytkownik ip xD

# Edit napisałem do supportu czekam na odpowiedź z ich strony

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...