Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie znacie unpakiery

BetaTesty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie szukam innych unpakierów  i pakierów do plików eix epk niż wszystkie powszechnie znane 

EPack32 odpada

EterNexus odpada

FileArchiver odpala 

Inferno odpada 

Znacie jeszcze jakieś nazwy programów poza tymi które wymieniłem wyżej z góry dziękuje wszystkim za pomoc :)

Opublikowano

Może bys chociaż powiedział dlaczego te unpakery odpadają? Łatwiej ci będzie pomóc, bo nie wiadomo czy brak ci niektórych funkcji, czy co 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Może bys chociaż powiedział dlaczego te unpakery odpadają? Łatwiej ci będzie pomóc, bo nie wiadomo czy brak ci niektórych funkcji, czy co 

odpadają bo je już posiadam proste i logiczne ja pytam o nazwy innych jestem kolekcjonerem unpakierów :) 

Opublikowano

bym ci pomógł, trzeba było siedzieć dupą cicho a nie szczekać jaki to mój mh nie jest zły, to teraz masz. pluje na takich jak ty, a wypakowanie arianei to 1 minuta.

Nie wiem dlaczego ty się w ogóle wypowiadasz na taki temat. Jak ty placku kwadratowy płakałeś że klient ProMT2 jest nie rozpakowania xD. Wyjdź, potrenuj, wróć. Potem dupą szczekaj.

Opublikowano

bym ci pomógł, trzeba było siedzieć dupą cicho a nie szczekać jaki to mój mh nie jest zły, to teraz masz. pluje na takich jak ty, a wypakowanie arianei to 1 minuta.

Nie wiem dlaczego ty się w ogóle wypowiadasz na taki temat. Jak ty placku kwadratowy płakałeś że klient ProMT2 jest nie rozpakowania xD. Wyjdź, potrenuj, wróć. Potem dupą szczekaj.

a teraz warmupsie największy nieudaczniku w tym swiecie idź zdejmij pampersa

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

następny serwer który wydam będzie zapakowany w zipie jak rozpakujesz go w minute po wydaniu będę napierdalał allachy przy twoim awatarze wydrukowanym w formacie 2x2 metry przez bity rok. W innym wypadku stul pysk i lamusie dupa cicho

64562221938.png

Opublikowano

następny serwer który wydam będzie zapakowany w zipie jak rozpakujesz go w minute po wydaniu będę napierdalał allachy przy twoim awatarze wydrukowanym w formacie 2x2 metry przez bity rok. W innym wypadku stul pysk i lamusie dupa cicho

xDDDDDDDDDDDD co się tak napinasz koleś? boli, jak widać boli, że gówno potraficie

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

xDDDDDDDDDDDD co się tak napinasz koleś? boli, jak widać boli, że gówno potraficie

Wybacz stary tutaj powinienem zacytować kogoś innego. Innym słowem wjebałem się w temat na Krzysia 

64562221938.png

Opublikowano

"Nie mów do mnie mordo jak nie znamy się na siema, w ogóle nie mów mordo. I nie wyskakuj z mordą."

Idź sielu lepiej lekcje odrabiaj bo stara znowu ci karę na komputer da.

Opublikowano

"Nie mów do mnie mordo jak nie znamy się na siema, w ogóle nie mów mordo. I nie wyskakuj z mordą."

W porównaniu do Ciebie nie każdy siedzi w gimbazie i musi odrabiać lekcje, by nie czuć presji ze strony rodzica. No i nie każdemu rodzice wyłączają internet, gdy dostanie jedynkę z przyrki :l Ponadto, jeśli na któregoś z rodziców, nie ważne czy swojego, czy innego śmiesz pisać/mówić "stary/stara" to gratuluję wychowania takiego szczeniaka i polecam zapoznanie się ze słowem "szacunek", bo szczekać każdy potrafi. Szkoda, że jak dostanie w pi*de to leci do mamci i jest "mame pomusz" :-) No offence, ale nie lubię internetowych wojowników, którzy nie mają nic inteligentnego do powiedzenia, poza tekstem "twoja stara i twój stary".

Poza tym wykłady, że to było prowo, zwykły tekst, jakiś sarkazm czy whatever sobie oszczędź. elooos ;v

Opublikowano

Ten temat nie służy do prowadzenia kłótni/zbędnych dyskusji. Możecie powymieniać się zdaniami na PW. Kolejne wypowiedzi nie na temat będę nagradzane punktami.  

Opublikowano

W porównaniu do Ciebie nie każdy siedzi w gimbazie i musi odrabiać lekcje, by nie czuć presji ze strony rodzica. No i nie każdemu rodzice wyłączają internet, gdy dostanie jedynkę z przyrki :l Ponadto, jeśli na któregoś z rodziców, nie ważne czy swojego, czy innego śmiesz pisać/mówić "stary/stara" to gratuluję wychowania takiego szczeniaka i polecam zapoznanie się ze słowem "szacunek", bo szczekać każdy potrafi. Szkoda, że jak dostanie w pi*de to leci do mamci i jest "mame pomusz" :-) No offence, ale nie lubię internetowych wojowników, którzy nie mają nic inteligentnego do powiedzenia, poza tekstem "twoja stara i twój stary".

Poza tym wykłady, że to było prowo, zwykły tekst, jakiś sarkazm czy whatever sobie oszczędź. elooos ;v

Ty nawet nie wiesz kim ja jestem więc nie rozumiem dlaczego się generalnie wypowiadasz na temat mojej osoby. Jeżeli tak bardzo cię to interesuję to szkołę skończyłem no już ponad 3 lata temu. Obecnie pracuję, właśnie jem śniadanie i lecę do roboty. Co do szacunku to tak, szacunek działa k***a w dwie strony. U mnie na szacunek trzeba zapracować, nie szanuję nikogo (z założenia, chyba że na to zasłużył) a szczególnie jakiejś internetowej pierdoły. Jak na razie to ty z siebie robisz wojownika klawiatury.

A z moim tekstem o szkolę odnosiłem się do akcji z Sielem za czasów Metinka albo Ameriona (c**j wie, tyle miał tych serwerów nieudacznik że ciężko spamiętać). Gdzie pisał pewnej osobie z tego forum (P.......... hehehe)

na gg że musi poprawić oceny bo starsza mu zabrania na kompie siedzieć.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie ćpaj tyle bo masz styki popalone i to ostro gościu mylisz osoby nawet nie pomogłeś to nie łaski bez sam sobie poradziłem nie jesteś bogiem metina a co do szczekania na temat twojego mh nie przypominam sobie bym nawet się na jego temat wypowiadał więc przeanalizuj to co napisałeś bo najwidoczniej mylisz osoby :)

Temat może zostać zamknięty iż mam już wszystko czego potrzebowałem no i niestety pomocy na tym forum nie otrzymałem ale to standard  ze za darmo się już  nikomu nie pomaga RIP MPC FORUM 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...