Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Propozycja POLSKIEGO DRZEWKA Stworzona Przez POLSKICH graczy

Vaxus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NOWE! Polskie drzewko do gry World of Tanks

(propozycja *polskich graczy)

cp627_calosc.jpg

Oryginalny link do strony z drzewkiem:

http://polishtreeforwot.byethost24.com/

* TU można przeczytać: Kto, jak i dlaczego. Cytat z of. forum WoTa (tekst @RazNaRok) :

Witam wszystkich,

Dziś przedstawimy propozycje polskiego drzewa World of Tanks - w oczach polskich graczy.

Spośród wszystkich największych społeczności klastra EU (GER, CZ, PL), Polska stanowi jedną z największych, lecz będąc całkowicie szczerym - bardzo problematyczną gdy próbujemy stworzyć nasze drzewko.

Polska stanowczo ma swoje miejsce w historii rozwoju broni pancernej, lecz jak wiemy nie tak znaczące jak historia innych narodów.

Stało się tak z powodu kilku precedensów historii:

- Czechosłowacja będąca mocarstwem przemysłowym dziedziczyła większość Austro-Wegierskiego potencjału.
- Polski przemysł miał mocno ograniczone możliwości produkcji odpowiednich płyt pancernych.

- Brakowało wyszkolonej kadry.
- Na rozwój broni pancernej miała wpływ ważność innych gałęzi przemysłu militarnego.

- Wpływ i dominacja władz ZSRS w powojennej Polsce.

Mówiąc szczerze, większość dotychczasowych propozycji polskich graczy jest przepełniona pobożnymi życzeniami z gatunku "Poland Stronk" niż realną wiedzą historyczną.

Wyglądają jak propozycje stworzone przez dzieci z informacji w Wikipedii wraz z całym śmietnikiem tam wrzuconym przez inne dzieci.

Jak do tej pory głównym zadaniem kreatorów polskich drzewek wydaje się być udowodnienie że Polska posiadała wystarczająco dużo własnych konstrukcji, by wypełnić

wszystkie tiery wszystkich gałęzi drzewa, co niestety nie jest prawdą.

Tak wiemy, większość z polskich graczy będzie teraz bardzo zdenerwowana, musi jednak zrozumieć: Nie mamy możliwości, ani wystarczająco dużo pojazdów by zbudować pełne polskie drzewo.

Nawet w "japońskim" stylu bez grindowalnych modułów.

Jest to niemożliwe bądź bardzo utrudnione nawet gdy wykorzystamy klony pojazdów ZSRS, UK, US będących w użyciu przez wojska polskie na frontach II wojny,

Czy nawet wykorzystując pojazdy z licencyjnej produkcji ZSRS w powojennej Polsce.

Po miesiącach dyskusji, tonach korespondencji z historykami, możemy zaprezentować to Polskie drzewo technologiczne (z pewnymi alternatywnymi modułami).

Kilka czołgów mogliśmy pominąć, lub wręcz specjalnie pominęliśmy by nie stworzyć wrażenia że drzewko jest zrobione pod wyciągniecie kasy za pojazdy Premium.

Aczkolwiek mniej czy więcej ta propozycja jest jak do tej pory najbardziej kompletnym i mającym historyczne podstawy drzewkiem Polskim, bez zbędnych klonów, fantastyki graczy,

nie udokumentowanych wariantów czy zbufowanych według pobożnych życzeń pojazdów.

Informacje zebrali:

RazNaRok
GrumpyStranger
Revanche25
Rozkoszniaczek
bolo99
Roophert
WithinAmnesia
inne osoby nie wymienione tutaj, których posty okazały się pomocne.

Stronę przygotował:

Roophert, na podstawie kodu źródłowego http://pipboy.wtz.cz/wot-cs/# za zgodą autora: phdr_vrba

Wybrane wizualizacje 3D wykonali:

GrumpyStranger
Kliment_PL

UWAGA: Temat ten założyłem w celu... edukacyjnym. Jeśli w jakiś sposób jest niezgodny z "plityką" forum, to proszę o jego usunięcie.

test

Opublikowano

Zanim powstanie polskie drzewko to większość polskich graczy juz nie bedzie grała. Polskie drzewko miało byc 2016/17 nie bedzie bo beda szwedzkie czołgi potem pisza ze ma byc 2017/18. A w 2018 dowiemy sie że bedzie w 2020 i tak cały czas.

Pomysł na polskie drzewko fajny ale czy go sie doczekamy...

Opublikowano

@domino120392.Pierwsze zapowiedzi, to juz w 2012 były:

Prezes Wargaming Wiktor Kisłyj w niedawno udzielonym wywiadzie (w 2012 przyp.)obiecał, że po wprowadzeniu czołgów brytyjskich, następne będą polskie:

Oto, co powiedział podczas Tankfest 2012 w Bovington w rozmowie z Mohammedem „Moneo” Fadlem:

MF: Czy są jakieś plany dotyczące drzewka europejskiego a dokładniej polskiego drzewka czołgów?

WK: Jeśli chodzi o broń pancerną innych krajów, to polskie czołgi są chyba najważniejszym kandydatem. Reszta Europy prawdopodobnie raczej nie pojawi się w tym roku, choć ciężko nad tym pracujemy. Ale polskie czołgi to coś co definitywnie chcemy wprowadzić, więc jeśli pojawi się coś europejskiego, to będą to polskie czołgi

test

Opublikowano

Prędzej ta gra upadnie, niż zostanie wprowadzone polskie drzewko.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Już nie długo. Za rok jak wprowadzą kolejne drzewko z dupy np. Ukrainę ( oczywiście sobie fakeuje) to nie będą mieli za co serwery EU utrzymać :D

Opublikowano

Już nie długo. Za rok jak wprowadzą kolejne drzewko z dupy np. Ukrainę ( oczywiście sobie fakeuje) to nie będą mieli za co serwery EU utrzymać :D

Serwer EU jest od nabijania kasy na inne serwy

Opublikowano

Ja tu nie widzę 7 i 8 tieru w drzewku, rozumiem że to dla inwencji twórczej WG :D? Jak nie ma materiału na drzewko to jest sens go wpychać na siłę?

Opublikowano

@Juri. Te wolne "miejsca", to rzeczywiście, miejsca dla twórczości WG, a raczej uzupełnienia tym, co znaleźli w archiwum WAT. Podobno 12 (17?)projektów. Niestety WG nie kwapi się do pokazania co mają. Jedyne co wypłynęło, to słynny(?) "Czołg Lewandowskiego" i to tylko pierwsza strona opracowania.

Niestety, zgodnie z tym co napisał kolega RazNaRok i co widać w drzewku, nie jesteśmy wstanie od V/VI tieru mieć swoich konstrukcji. Dlatego też postanowiliśmy, a właściwie postanowiła grupa zajmująca się opracowaniem, na pewnego rodzaju kompromis, by na ostatnich tierach pokazać czołgi ZSRR ale z NASZYMI, ZNACZĄCYMI modyfikacjami. Malo tego, drzewko to jest na tyle historyczne, by odrzucić na wstępie fejkowe czołgi, ktore zaprezentowano na of. kanale YT World of Tanks Polska. Pojawiające się tam (w dwuczęściowym materiale) czołgi, które wg twórców filmu są propozycjami polskich graczy(sic!) sa w 1/2 wymyślonymi czołgami! Niestety, wystarczy dotrwać do końca każdego filmiku, a po obejrzeniu wejść na dowolne forum historyczne, forum WoTa lub inne, by zobaczyć, ze kwiatki typu B.U.G.I. to fejki do kwadratu.

Ehh... może jedynie ten nieszczęsny Lemcernik, który jako "projekt" pana Lema zrobiony na kolanie mógłby jedynie... no ale to już inna historia ;)

Polecam wejść na wskazaną stronę i poklikać w obrazki z czołgami jest tam dużo informacji. Co prawda w EN (monitowałem o wer. PL)ale warto.

test

Opublikowano

Według mnie jest tak:

- Serb sprawdza w swoim kajeciku ilu graczy i z jakiego kraju najwięcej pouciekało z WoTa,

- Analizuje w swoich zwojach mózgowych, kombinuje co by tu zrobić by wrócili,

- Wpada na genialny pomysł zrobienia drzewka właśnie tej nacji, żeby gracze którzy uciekli wrócili i zadowoleni zaczęli grindować nowe pojazdy, których się wcześniej nie mogli doczekać.

Wniosek:

Zrobić sobie przerwę od WoTa, niech Serb zauważy że się coś Polakom nie podoba.

Tylko jak to zrobić, by Serb zwrócił uwagę, że Polacy masowo odchodzą?

Jakby się udało, zmajstrowanie takiej akcji, to na bank dostalibyśmy swoje drzewko. :)

No chyba, że wpadnie na taki pomysł inny kraj co takiego drzewka też jeszcze nie ma i Serb stwierdzi, że co mu tam Polacy, przecież i tak poczekają grzecznie. :(

Niestety może to doprowadzić do tego że prędzej czy później będzie tyleee..... nacji, że za nic nie zrobisz upragnionej misji na ISa-6/WZ-111, gdzie trzeba zrobić to jak zawsze wszystkimi nacjami. :((

Opublikowano

Według mnie jest tak:

- Serb sprawdza w swoim kajeciku ilu graczy i z jakiego kraju najwięcej pouciekało z WoTa,

- Analizuje w swoich zwojach mózgowych, kombinuje co by tu zrobić by wrócili,

- Wpada na genialny pomysł zrobienia drzewka właśnie tej nacji, żeby gracze którzy uciekli wrócili i zadowoleni zaczęli grindować nowe pojazdy, których się wcześniej nie mogli doczekać.

Wniosek:

Zrobić sobie przerwę od WoTa, niech Serb zauważy że się coś Polakom nie podoba.

Tylko jak to zrobić, by Serb zwrócił uwagę, że Polacy masowo odchodzą?

Jakby się udało, zmajstrowanie takiej akcji, to na bank dostalibyśmy swoje drzewko. :)

No chyba, że wpadnie na taki pomysł inny kraj co takiego drzewka też jeszcze nie ma i Serb stwierdzi, że co mu tam Polacy, przecież i tak poczekają grzecznie. :(

Niestety może to doprowadzić do tego że prędzej czy później będzie tyleee..... nacji, że za nic nie zrobisz upragnionej misji na ISa-6/WZ-111, gdzie trzeba zrobić to jak zawsze wszystkimi nacjami. :((

Czekam z niecierpliwością na Watykańskie drzewko :P

Z tego co wiem, ( a jestem głupi, bo mało wiem), Serb ma mało co do gadania w takich sprawach :/

Opublikowano

Po co robic na sile drzewko z 5 takich samych czołgów tylko innych wariantów albo kompletnie zmyślonych?

Bez sensu.

Powiedzcie mi na c**j wam to polskie drzewko? NIe potraficie zrozumieć tego że nie bylo polskich czołgów?

Opublikowano

@Cheatek.

Jeśli popatrzysz na inne drzewka, to czasami jest to 1/4, a nawet 3/4 klonów innych nacji. U nas będzie to od 1/3 do 1/4 z ogólnej liczby czołgów (zależy co WG ma w WaTowskich papierach) Nie odniosę się do słów "5 takich samych...". Nie rozumiem skąd ta "5". Dalej piszesz "... kompletnie zmyślonych...", tu ewidentnie popłynąłeś. Na kanale YT WoT Polska można takie znaleźć, tu... ja takich nie widzę.

No i na koniec "... nie było polskich czołgów?". To zostawiam bez komentarza.

Reasumując.

Nikt nie zmusza Cię do grania POLSKIMI CZOŁGAMI, jeśli takowe drzewko powstanie. Ta propozycja, to propozycja POLSKIEGO drzewka, oparta na realiach. Na tym co było, co mieliśmy miec, projektach, makietach. Wszystko to zebrała grupa pasjonatów, grafików, historyków, może i amatorów, ale z dużą wiedzą :)

@Fx3mous. Następny? "...stek klamstw z polskimi czolgami co ich nie bylo" Brawo.

test

Opublikowano

@Cheatek.

Jeśli popatrzysz na inne drzewka, to czasami jest to 1/4, a nawet 3/4 klonów innych nacji. U nas będzie to od 1/3 do 1/4 z ogólnej liczby czołgów (zależy co WG ma w WaTowskich papierach) Nie odniosę się do słów "5 takich samych...". Nie rozumiem skąd ta "5". Dalej piszesz "... kompletnie zmyślonych...", tu ewidentnie popłynąłeś. Na kanale YT WoT Polska można takie znaleźć, tu... ja takich nie widzę.

No i na koniec "... nie było polskich czołgów?". To zostawiam bez komentarza.

Reasumując.

Nikt nie zmusza Cię do grania POLSKIMI CZOŁGAMI, jeśli takowe drzewko powstanie. Ta propozycja, to propozycja POLSKIEGO drzewka, oparta na realiach. Na tym co było, co mieliśmy miec, projektach, makietach. Wszystko to zebrała grupa pasjonatów, grafików, historyków, może i amatorów, ale z dużą wiedzą :)

@Fx3mous. Następny? "...stek klamstw z polskimi czolgami co ich nie bylo" Brawo.

Ile już jest w grze wariantów T54? Mają dodawać kolejne? Jest raptem kilka prawdziwych polskich "piździawek".

Nie mają z czego zrobić wysokich tierów, a chyba to jest najważniejsze w drzewku.

Opublikowano

Ile już jest w grze wariantów T54?

I co za problem gdyby były kolejne z znaczącymi modyfikacjami? Np takie:

https://photos.google.com/share/AF1QipPFrZ9j5CTNkNj3GrU4gL0tzeCuaCZ8ibO_IhUvVH3L0Km1dD2Ay47Vx728-SWpfQ?key=NHYzNk9YY09iRHdxRGVDM3lRbjhrSl9wNmpUVlRn

Jeszcze raz napiszę. Nikt nikogo nie zmusza (będzie zmuszał) do grania TYMI czołgami, jeśli się takie pojawią. Ja nie robię linii "made in China" i jakoś żyję :lenny:

Dalej. Raz piszesz: "...że nie bylo polskich czołgów", a w następnym stwierdzasz (w kolejnym poście), że "...Jest raptem kilka prawdziwych polskich" o.O

Jeśli przyjąć, że model w polskim drzewku będzie  ... HT--> MT, to mamy braki na VII i VIII t. Jeśli "końcówka" miała być klasyczna, to rzeczywiście brakuje nam więcej. Ale tego nikt nie ukrywa, nikt nie wstawia fejkowych czołgów, byle coś było. Cały czas nadzieja w projektach WaTowskich, które (jak pisałem) posiada WG. Są co prawda jeszcze inne "nadzieje", ale to ...

Drzewko wypracowane na forum WoTa, jest drzewkiem realnym, można by powiedzieć historycznym. Nikt tego nie zmieni, widać co brakuje i co mamy. Jak będzie? Raczej nie będzie. Jeśli śledzicie tematy WoTowskie, to pamiętacie zapowiedzi z początku roku: "polskie premki... chleb ze smalcem... polskie twarze do gry... mapa Studzianki...". Niestety do gry wrócił Serb i spółka, którzy sa bardzo nieprzychylni (mało powiedziane) dla Polaków i sprawa "polskości" została ucięta. Cisza.

test

Opublikowano

Ile już jest w grze wariantów T54?

I co za problem gdyby były kolejne z znaczącymi modyfikacjami? Np takie:

https://photos.google.com/share/AF1QipPFrZ9j5CTNkNj3GrU4gL0tzeCuaCZ8ibO_IhUvVH3L0Km1dD2Ay47Vx728-SWpfQ?key=NHYzNk9YY09iRHdxRGVDM3lRbjhrSl9wNmpUVlRn

Jeszcze raz napiszę. Nikt nikogo nie zmusza (będzie zmuszał) do grania TYMI czołgami, jeśli się takie pojawią. Ja nie robię linii "made in China" i jakoś żyję :lenny:

Dalej. Raz piszesz: "...że nie bylo polskich czołgów", a w następnym stwierdzasz (w kolejnym poście), że "...Jest raptem kilka prawdziwych polskich" o.O

Jeśli przyjąć, że model w polskim drzewku będzie  ... HT--> MT, to mamy braki na VII i VIII t. Jeśli "końcówka" miała być klasyczna, to rzeczywiście brakuje nam więcej. Ale tego nikt nie ukrywa, nikt nie wstawia fejkowych czołgów, byle coś było. Cały czas nadzieja w projektach WaTowskich, które (jak pisałem) posiada WG. Są co prawda jeszcze inne "nadzieje", ale to ...

Drzewko wypracowane na forum WoTa, jest drzewkiem realnym, można by powiedzieć historycznym. Nikt tego nie zmieni, widać co brakuje i co mamy. Jak będzie? Raczej nie będzie. Jeśli śledzicie tematy WoTowskie, to pamiętacie zapowiedzi z początku roku: "polskie premki... chleb ze smalcem... polskie twarze do gry... mapa Studzianki...". Niestety do gry wrócił Serb i spółka, którzy sa bardzo nieprzychylni (mało powiedziane) dla Polaków i sprawa "polskości" została ucięta. Cisza.

Taki problem ze nie potrzeba 5 czolgów którymi sie gra w taki sam sposób, bo roznia sie wygladem i napisem.

Napisałem ze jest kilka polskich piździawek (mam na mysli 5 tier i niżej), nie ma co wrzucić na wyższe tiery, nie rozumiem po co robić coś na siłe, tyle bedzie z tego ze wyjdą albo żałośnie słabe czolgi albo OP s**t jak grille15.

Opublikowano

@Cheatek. Chciałem Ci napisać co, po co i dlaczego, a nawet w jaki sposób, ale ok. Nie chcesz, to nie. Twoja sprawa. Mam nadzieje, ze w przypadku, wspomnianego "grilla", też protestowałeś, a pozostałymi czołgami, które jak napisałeś "... różnią się wygladem i napisem" nie grasz?

test

Opublikowano

Jak dla mnie idea robienia podobnych czołgów jest bez sensu, dlatego uważam za głupote istnienie np. misji i samego czołgu T55A, to jest zwykle t54, po co to? 

I wariantów troche tego jest, wz120 - rozni sie działkiem, na 8 tierze jest bardzo podobny type 59.

Ogólnie chciałbym w grze różnorodność i dynamike, dlatego jestem przeciwny polskim czołgom - będą kolejne kopie czołgów, które już są.

Co do testu grilla - nie potrzebuje, randomy mi pokazują jak grille 15 i scorpion G zmasakrowały rozgrywke - ludzie boja sie nosa pokazac zza skały bo wszędzie czeka pestka odpowiednio 800 dmg na X tierze i 500dmg na VIII tierze, to dla mnie chore, zepsuli randomy tymi czołgami, teraz już wgl. nie da sie grać ofensywnie, tylko trzeba powoli, z głową się p******** z rozbijaniem kampy bo nawaliło 4 grille i 3 scorpiony...

Opublikowano

Jak dla mnie idea robienia podobnych czołgów jest bez sensu, dlatego uważam za głupote istnienie np. misji i samego czołgu T55A, to jest zwykle t54, po co to? 

I wariantów troche tego jest, wz120 - rozni sie działkiem, na 8 tierze jest bardzo podobny type 59.

Ogólnie chciałbym w grze różnorodność i dynamike, dlatego jestem przeciwny polskim czołgom - będą kolejne kopie czołgów, które już są.

Co do testu grilla - nie potrzebuje, randomy mi pokazują jak grille 15 i scorpion G zmasakrowały rozgrywke - ludzie boja sie nosa pokazac zza skały bo wszędzie czeka pestka odpowiednio 800 dmg na X tierze i 500dmg na VIII tierze, to dla mnie chore, zepsuli randomy tymi czołgami, teraz już wgl. nie da sie grać ofensywnie, tylko trzeba powoli, z głową się p******** z rozbijaniem kampy bo nawaliło 4 grille i 3 scorpiony...

Jedyne co może przeszkadzać w kolejnych drzewkach to to, że większy stopień trudności do maratonów jak np. T44-100 (mogli by sobie te wszystkie nacje odpuścić, a zrobić np. na 5 nacjach do wyboru jak komu pasuje).

Bo tak to przeciwwskazań nie widzę. Co z tego że będą podobne czołgi? Nie chcesz ich badać nie badaj.

Jak wam barszcz nie smakuje to też marudzicie, że go w sklepie go sprzedają? :((

No jak niby T55A to to samo co T54? Musiałby być lepszy bo jest 1tir wyżej. No i w końcu w grze byłaby załoga co by po naszemu bez modów gadała.

Porównywanie T54 z Type59 też się ma ni jak bo gdzie ty tam poza wyglądem widzisz podobieństwo?

Opublikowano

Polskie drzewko czołgów w WoT to temat rzeka. Wargaming obiecuje ich dodanie w najbliższym terminie, lecz niestety jakoś im to nie wychodzi. Propozycja jest ciekawa i wiele czołgów z niej chciałbym spotkać w World of Tanks.

Opublikowano

Jedyne co może przeszkadzać w kolejnych drzewkach to to, że większy stopień trudności do maratonów jak np. T44-100 (mogli by sobie te wszystkie nacje odpuścić, a zrobić np. na 5 nacjach do wyboru jak komu pasuje).

Bo tak to przeciwwskazań nie widzę. Co z tego że będą podobne czołgi? Nie chcesz ich badać nie badaj.

Jak wam barszcz nie smakuje to też marudzicie, że go w sklepie go sprzedają? :((

No jak niby T55A to to samo co T54? Musiałby być lepszy bo jest 1tir wyżej. No i w końcu w grze byłaby załoga co by po naszemu bez modów gadała.

Porównywanie T54 z Type59 też się ma ni jak bo gdzie ty tam poza wyglądem widzisz podobieństwo?

Przecież t55a i t54 są na IX tierze, to sa te same czolgi praktycznie.

Type 59 to tier niżej wersja T54 - wygląd, mocny kadłub, w miare mocna wieża, działko typowo medowe ze srednia peną..

A dlatego nie chce podobnych czolgow i wariantów ze to zabiera czas - mogliby w tym czasie tworzyc inne drzewko, ktore faktycznie bedzie mialo sens a nie bedzie stworzone z 50 wariantu tego samego czołgu.

Opublikowano

@Cheatek. To czy WG zajęłoby się, w tym czasie, innym drzewkiem, to temat zagadka. Działanie WG jest nieprzewidywalne, często bezsensowne, wręcz nielogiczne. W przypadku naszej nacji, kierują się raczej swoją niechęcia, o czym już pisałem.

test

Opublikowano

Nie wiem co jest zabawniejsze: naiwna wiara polskich graczy w wot, że dostaną polskie drzewko czołgów; czy same propozycje tego drzewka. Kiedy się nauczycie, że nic nie znaczycie dla Łorgamingu? Normalnie macie syndrom "bitej żony". ("Nie, on taki nie jest, on się zmieni, obiecał mi, dam mu szansę..."). Zamiast mieć godność i odejść od "niego", to posłusznie trwacie przy "nim" ślepo wierząc w "jego" puste obietnice, których nie dotrzymuje. (lub podobny "syndrom sztokholmski")

Owszem, "Rudego" wprowadzili do gry, ale tylko dlatego, bo ten serial był i jest  bardzo popularny w krajach byłych republik radzieckich to wiedzieli, że się sprzeda. Kierowali się głównie rosyjskim serwerem, którego gracze lubią ten serial.

A polskim drzewkiem kto będzie grać? Tylko polscy gracze. To im się nie opłaca opracowywać tego drzewka.

ps

Miłego, naiwnego i niekończącego oczekiwania na drzewko w wot, bo ja w tym roku pośmigam Rosomakiem w Armored Warfare <3 i to w 2 wersjach! (link do modelu

(BWP-1 Puma, PL-01, Leo 2A4 i A5 już mam z polskimi flagami) :D

Jak się ciesze, że od dawna przestałem grać w tego wota.

Opublikowano

AW zachwyciło mnie raz. Kiedy można było zgarnąć 2500 Golda do WoTa lub (później) ~50pln i tak też zrobiłem. Nie powiem, są dwie rzeczy, które "zaimplementowałbym" do WoTa. Czas Premium, który możesz aktywować kiedy chcesz i dynamikę gry (nie mylić z wynikami 15:1 i czasem 2:30). Niestety AW, nie posiada "tego czegoś", co posiada WoT, mimo swoich wad. Dużych wad. Trudno coś takiego określić. Kiedyś używało się określenia"miodność", choć nie wiem czy w tym przypadku...

Z resztą, w tym temacie:

http://www.mpcforum.pl/topic/1570767-konto-do-gry-armored-warfare-type59-1975-golda-dni-premium/?p=13283895#entry13283895

sprzedaję (zamiana) moje konto w AW. Premium, Gold, czołgi Premium. Tak to niestety wygląda.

test

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...