Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Propozycja POLSKIEGO DRZEWKA Stworzona Przez POLSKICH graczy

Vaxus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualizacja głównego postu! KLIK:

No i stało się!

Polskie drzewko

w komplecie!

Całe drzewko TU:   http://polishtreeforwot.byethost24.com/

Więcej możecie przeczytać TU:   http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/152268-polskie-drzewko-zbior-informacji/

, oraz TU (dotyczy samego drzewka:   http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/586679-polskie-drzewko-wot-wip/

Jeśli jesteś graczem WoTa i chcesz podziękować twórcą "naszego drzewka", to wejdź na forum WoTa i napisz symboliczne "dziękuję":

KLIK

test

Opublikowano

Ogólnie WG dało informację o polskim drzewku gdzieś pod koniec 2015 lub początek 2016 roku tylko dlatego, że miała premierę gra Armored Warfare i WG chciało zatrzymać polskich graczy. Kurest*o z ich strony, ale mam nadzieję, że jednak w końcu to drzewko będzie

Opublikowano

Aktualizacja głównego postu! KLIK:

No i stało się!

Polskie drzewko

w komplecie!

Całe drzewko TU: http://polishtreeforwot.byethost24.com/

Więcej możecie przeczytać TU: http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/152268-polskie-drzewko-zbior-informacji/

, oraz TU (dotyczy samego drzewka: http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/586679-polskie-drzewko-wot-wip/

Ogólnie WG dało informację o polskim drzewku gdzieś pod koniec 2015 lub początek 2016 roku tylko dlatego, że miała premierę gra Armored Warfare i WG chciało zatrzymać polskich graczy. Kurest*o z ich strony, ale mam nadzieję, że jednak w końcu to drzewko będzie

@ColoradQ. Zapowiedź, to już była wcześniej!

Wywiad z Wiktorem na TankFest 2012. Można od 3:20. Można włączyć napisy PL.

Pamiętajcie, jest to wywiad z 2012 roku!

test

Opublikowano

Ja także uważam że Polskiego drzewka nie będzie, a nawet jak by wprowadzili owe drzewko, to raczej było by to drzewko radzieckie niż Polskie, Polska nie miała zbytnio swoich czołgów, więc myślę że nie ma sensu takiego czegoś wprowadzać. Zresztą ile już jest czołgów z serii T-.... bez przesady zobaczcie drzewko Radzieckie, Czechosłowackie i Chińskie.

"Życie jest okrutne. Dlaczego życie po życiu miałoby być lepsze?" ~ Davy Jones

Opublikowano

Ja także uważam że Polskiego drzewka nie będzie, a nawet jak by wprowadzili owe drzewko, to raczej było by to drzewko radzieckie niż Polskie, Polska nie miała zbytnio swoich czołgów, więc myślę że nie ma sensu takiego czegoś wprowadzać. Zresztą ile już jest czołgów z serii T-.... bez przesady zobaczcie drzewko Radzieckie, Czechosłowackie i Chińskie.

Szczególnie do V tieru, to drzewko przypomina mi pojazdy z Nigerii, a wyżej, to typowe pojazdy mongolskie.

test

Opublikowano

Szczególnie do V tieru, to drzewko przypomina mi pojazdy z Nigerii, a wyżej, to typowe pojazdy mongolskie.

Zgadza się, lecz nie powiem, ale fajnie by było mieć swoje drzewko mimo wszystko w tej grze. Fajnie było by zagrać czołgiem z polskiego drzewka.

"Życie jest okrutne. Dlaczego życie po życiu miałoby być lepsze?" ~ Davy Jones

Opublikowano

Zgadza się, lecz nie powiem, ale fajnie by było mieć swoje drzewko mimo wszystko w tej grze. Fajnie było by zagrać czołgiem z polskiego drzewka.

Powyżej 6 tieru nie widze ani jednego polskiego czołgu.

Po co przeinaczacie prawde? Nie rozumiem tego.

Nie ma POLSKIEGO odpowiednika chociażby t54. Wy chcecie z ruskich czołgów zrobić polskie i być super zadowolonym że jest polska linia w  wocie.

Zróbcie se moda który wam takie cos zrobi to będzie prościej.

Opublikowano

Nie ma POLSKIEGO odpowiednika chociażby t54. Wy chcecie z ruskich czołgów zrobić polskie i być super zadowolonym że jest polska linia w  wocie.

Kto i co przeinacza? Jak byś ... przeczytał zawartość choć jednego odnośnika, które wstawiłem, to byś wiedział o czy piszemy. A na czym Polacy, inaczej, jakiego sprzętu po wojnie używaliśmy? Mongolskiego?

Zawsze się znajdzie ktoś, kto nie zada sobie odrobiny trudu by coś przeczytać. I to Twoje "se". Se, to powinieneś SPP w łapki chwycić i poczytać.

test

Opublikowano

Kto i co przeinacza? Jak byś ... przeczytał zawartość choć jednego odnośnika, które wstawiłem, to byś wiedział o czy piszemy. A na czym Polacy, inaczej, jakiego sprzętu po wojnie używaliśmy? Mongolskiego?

Zawsze się znajdzie ktoś, kto nie zada sobie odrobiny trudu by coś przeczytać. I to Twoje "se". Se, to powinieneś SPP w łapki chwycić i poczytać.

Tzn. że jak polskie wojsko używa Kbk AKMS to znaczy że popularny kałasznikov jest polski, tak?

To, że czegos uzywalismy nie znaczy ze jest nasze, nie było polskich czołgów, a rosyjskie jako polskie sa nie potrzebne  - bo można grac rosyjskimi, i musisz zrozumieć w końcu że WG nie przekopiuje rosyjskich czołgów i nie zrobi z nich polskich bo ktoś postanowił być na bakier z logiką.

Zrób SOBIE moda który podłoży za polskie czołgi rosyjskie i będziesz miał swoją ukochaną, urojoną linie czołgów...

P.S Kolejny, który kiedy nie ma sie do czego przyczepić to przyczepi sie do pisowni, pisze skrótowo, tak jak się często mówi, nie jestem na maturze z j.polskiego żeby uważać na każde słowo czy aby nie popełniłem jakiegoś błędu.To jest forum o grach więc daruj sobie kretyńskie uwagi dotyczące błędów językowych, a jak jara Cie upominanie innych co do pisowni to idź sobie na jakieś forum polonistów, będziecie sobie nawzajem dogryzać za brak przecinka xD

Opublikowano

A ten swoje ;-)

Przeczytaj naprawdę choć jeden temat, który "zlinkowałem".

Napisze dużymi literami: W POLSKIM DRZEWKU NA WYSOKICH TIERACH SĄ CZOŁGI ZSRR Z POLSKIMI ZNACZĄCYMI MODYFIKACJAMI.

Nikt tego nie ukrywa. Każdy kto chętnie by zobaczył POLSKIE DRZEWKO w grze i choć trochę się tym interesuje, jest tego świadom.

Każdy też wie do czego jest zdolne WG w swojej twórczości.

Ja osobiście wolę takie drzewko, niż pojazdy fejkowe (czyt. część pojazdów japońskich).

test

Opublikowano

Za rykoszet.info

Najnowsze Q&A:

Q: Które drzewko ma największą szansę pojawić się jako 10 drzewko w grze: polskie, włoskie czy węgierskie?

A: W sumie mam dobrą wiadomość. Otóż, w planach jest kilka nacji z tym, że jeszcze nie zapadła decyzja, która ma pojawić się jako pierwsza. Myślę, że to jest dobra wiadomość dla polskich graczy, nawet bardzo dobra z jednego, prostego powodu: kilka nacji oznacza, biorąc pod uwagę historię działań pancernych i pojazdy tych nacji, których nie ma jeszcze w grze, że na pewno szanse na pojawienie się polskiego drzewka są duże, naprawdę duże. Z resztą wiadomo, że prace cały czas trwają. Mam nadzieję, że za jakiś czas będzie można uchylić jakiegoś rąbka tajemnicy czy coś tam pokazać na zasadzie Aa, Polskie czołgi. No, zobaczymy, zobaczymy co przyniesie przyszłość.

Była mowa o tym, żeby może zrobić jakieś kombinowane drzewko europejskie. Pojawiły się nawet obawy, że może tak naprawdę już nie będzie żadnego drzewka, bo nie ma nic ciekawego do dodania tak, że to niewątpliwie jest ważna informacja. 

– (WG zajął się jakimś polskim projektem czołgu WB-10 (niskotierowy LT). WG zaczyna brać pod uwagę polskie modyfikacje rosyjskich maszyn. Nie mają żadnych pomysłów, danych, a nawet projektów na czołgi tier VIII-X. Pancernik odpada, ponieważ jest bardziej Sci-Fi niż WT E 100. Warto nadmienić, że WG nigdy nie wprowadzi niepełnego drzewka do gry. Ma się ono zaczynać na tierze I i skończyć na X, więc jakby miało powstać, to będzie ono do VII tieru myśl polskiej technologii później radzieckiej. – przyp. redakcja)

test

Opublikowano

Jasne, a w zimę będziemy chodzić w spodenkach. Tyle już czekamy na Polskie drzewko, że się nie doczekamy do 20xx roku, bo zawsze nie będzie im po drodze. Jak już wprowadzą "wszystkie" nacje, które chcą to dopiero dodadzą Polskie, aby zapchało dziurę - tyle w temacie. 

Opublikowano

WG zacznie kombinować wcześniej czy później. Na pierwszy ogień rzucą Polską premke, którą mają gotową łącznie z załogą... od lutego 2016. Będą zmuszeni. Odplyw graczy jest widoczny i nie pomogą tu czary-mary. W dużej części są sami sobie winni. Pierdylion zmian, które tak naprawdę mają pomóc nowicjuszom i wyciągnąć kasę. I o ile chcą wyciągać kasę od graczy, a są chętni, to luzik. Kiedy jednak zaczyna iść to w parze z totalnym rozp... systemu rozgrywki, czołgów... to... każdy trzeźwo myślący (czyt. grający kilka lat) zaczyna się zastanawiać i z chęcią do gry jest co raz gorzej, albo wcale.

Premka lub nasze drzewko, będzie też sygnałem, że WoT jest już blisko dna. Pewnie będzie szorował przy dnie jeszcze kilka lat, ale już się nie podniesie.

Obym się mylił, bo mnie choćby jedna nasza premka, przyciągnie z powrotem do WoTa. Tylko na jak długo?

test

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...