Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Płatne boty

_eMek_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chcialbym kupic bota , zeby miec go na zawsze. chce zeby bil alieny i cofał sie do teleportu gdy bedzie miał ponizej 30% hp cos takiego

podajcie nazwe jakiegos dobrego bota płatnego / darmowego

pozdrawiam

Opublikowano

lol dzieki

ej a moga okrasc jak kupuje ?

Wszędzie są złodzieje, więc radziłbym kupić od jakiegoś ogarniętego typa, a nie jakiegoś no name.

Opublikowano

mnie candybot troche wkurza bo nie ma czegos takiego jak "wróć aby sie naprawić poniżej 50 % hp"

i czasem StreuneR rozwali albo jakiś kox przyleci dednie mnie i juz nie moge sie zrespic

Opublikowano

1. czy na golemie jak odpale na VPNie to jesli wbije 25 kont na 12 lvl to dostane nagrody czy bedzie jako jedno IP? 

2. czy jesli zmienie IP poprzez VPNa to trial od nowa bedzie czy to jest 1 trial na jeden PC?

Opublikowano

neiiwme ale jak wszystkie konta beda z jednego ip expic to jest 99%szans ze odbiara ci 50% wszystkeigo a potem ban wiec ja bym radzil np po 2 konta na 1 ip

( . Y . )

w26yvz-5.png

Opublikowano

neiiwme ale jak wszystkie konta beda z jednego ip expic to jest 99%szans ze odbiara ci 50% wszystkeigo a potem ban wiec ja bym radzil np po 2 konta na 1 ip

a przez VPN?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...