Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zasilacz pod RX 470

Domi1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Szukam godnego zasilacza pod kartę graficzną Radeon RX 470. Obecny posiadam: Zasilacz Corsair VS 450W ATX 120mm. Wentylator nie wyrabia i podczas grania np. w Wiedzmina 3 komputer się wyłącza i jest problem również z bardzo dużym napięciem. Mam nadzieje, że zmiana zasilacza rozwiąże mój problem.

Zastanawiam się nad http://www.x-kom.pl/p/250429-zasilacz-komputerowy-xfx-core-ts-550w.html jak myślicie poradzi sobie bezproblemowo z tą kartą?

Opublikowano

Tak jak powiedział f4lcon.Sam mam ten zasilacz i jest to złoto w najlepszej cenie.Ten Twój wypierdek za ten sam hajs ma ledwo brąz.Jeżeli życzyłbyś sobie modularny zasilacz to kilka dyszek drożej masz M2.

Opublikowano

Tak jak powiedział f4lcon.Sam mam ten zasilacz i jest to złoto w najlepszej cenie.Ten Twój wypierdek za ten sam hajs ma ledwo brąz.Jeżeli życzyłbyś sobie modularny zasilacz to kilka dyszek drożej masz M2.

Znaczy ten od XFX to nie wypierdek, ale Silentium będzie lepszy :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...