Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki fotel do 300zł?

Ronin21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, Zależy mi aby był wygodny,wytrzymały,by fajnie wyglądał i aby się nie porwał bo mój obecny już się cały porwał i przed chwilą opierając się złamałem tą podpórkę pod rękę :/ Do 300zł ewentualnie jeśli warto mogę dorzucić jeszcze parę złotych.

Opublikowano

1. Nie ma czegos takiego jak fotel gamingowy (moze imperator, ale to co innego).

2. 300zl? Wszystko to ten sam syf na dobra sprawe, wez co Ci sie podoba. 

3. Nawet wzrostu czy wagi nie podales. 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

1. Nie ma czegos takiego jak fotel gamingowy (moze imperator, ale to co innego).

1.No nie wiem czy nie ma czegoś takiego, wpisz w googlach fotel gamingowy i zobacz że coś takiego jednak jest.

2.Taka odpowiedź mi się na pewno nie przyda :-/

3.Wzrost 170cm, zresztą to dużego znaczenia chyba nie ma bo takie fotele mają regulowaną wysokość.

Opublikowano

Te wszystkie fotele gamingowe to są pewnie marne podróby tych dx seat itp.  Stawiam że tak samo wygodne jak zwykłe biurowe więc bierz co chcesz.

Opublikowano

1.No nie wiem czy nie ma czegoś takiego, wpisz w googlach fotel gamingowy i zobacz że coś takiego jednak jest.

2.Taka odpowiedź mi się na pewno nie przyda :-/

3.Wzrost 170cm, zresztą to dużego znaczenia chyba nie ma bo takie fotele mają regulowaną wysokość.

Właśnie sie sprzedałeś :)

http://www.nowoczesne-meble.eu/pl_PL/p/Fotel-obrotowy-gamingowy-X12-BlackRed/68?gclid=COXhq_qG4M4CFQvncgodseUJ_Q

Google nie gryzie

Jestem głodny, daj Like'a. :D

"Ch*j z prawem jazdy i ch*j z tym samochodem"

Opublikowano

Gamingowe, dobra to wytlumacz mi co to zmienia, ze maja takie cos w nazwie? Dxseaty itp nie. Nazwane sa tak, zeby nabrac ludzi, cos typu 7.1  w sluchawkach "dla graczy", markus z ikei, jesli mozesz wyskrobac hajs na niego. 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Jednak się tutaj zgodzę każdy może sobię nazwać fotel gamingowym... tak samo jak myszkę możesz kupic gamingową czy słuchawki gamingowe które sa o wiele wiele razy gorsze niz tańszy zwykłe dobre słuchawki, ale płacisz za markę (patrz razert steelseries itp) NIE mówie tutaj o WSZYSTKICH produktach tylko wybranych, zeby potem nie było fali hejtu :) sam mam mysz razerka.

Fotel gamingowy zgadzam sie ak racing itp ceny z kosmosu ale to sa gamingowe, gdyz może sobie fotel ustawic pod wygode grania, podłokietniki itp 

Fotel podany przez HadesMG. nie wygląda zle, ale wiadomo ze to internet tutaj wszystko wygląda pięknie

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...