Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki hosting mc?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Enderchest, Pukawka, LvlUP, Mineserv, Crafthost. Wszystkie z tych hostingów mają swoje plusy i minusy, polecam samemu dopasować sobie hosting, do swoich preferencji.

Opublikowano

Jeśli chodzi o hosting to jak najbardziej polecam Crafthost.pl, ale jeśli masz jakieś tam doświadczenie to zawsze możesz postawić serwer na VPS. Jest to o wiele bardziej opłacalnie, ale to tylko moje zdanie ;)

Opublikowano

Zdecydowanie Pukawka.pl, nigdy nie było problemów z lagami. Ponadto, do każdego serwera gry Minecraft masz gratis stronę WWW.

Opublikowano

Podobno Pukawka i Lvlup są dobre. Ostatnio dużo złych rzeczy o EnderChest wyciekło więc warto się zainteresować dwoma przeze mnie podanymi.

Są tanie, mają niezłe oferty. Niskie pingi - serwerownie są w Polsce.

Myślę, że warte zainteresowania.

Jeżeli chcesz bym Ci odpowiedział lub pomógł - pisz @Frap

Opublikowano

Aktualnie najlepszy jest chyba lvlup. Mam tam tylko 2 małe serwery dla znajomych i do testów, ale wszystko działa stabilnie. :)

Na pewno nie bierz tych ofert "bez limitu" i Fiberhosta. Ten ostatni kiedyś był bezkonkurencyjny i genialnie nam się z nimi współpracowało, a teraz jest słabo.

P.S. Pod większy serwer to naturalnie OVH. :)

5465845486.png

Pomocnik
Opublikowano

Jesli potrzebujesz serwera na coś większego to serwer dedykowany ew VPS. Z min 10/16gb ram.

Jesli jakis serwer na modach to LvLUP.Pro.

Wysłane z mojego lenovoA850c przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Zrób sobie wymagania i porównaj hostingi, ale jak chcesz poznać moją opinię to polecam lvlup'a. 

...

Opublikowano

TitanAxe.com

Masz tam wszystko co chcesz, możliwość instalacji paczek serwerowych pod typ serwera jaki Ciebie interesuje(albo samodzielnego wgrywania pluginów), bardzo łatwe tworzenie itemshopu serwera(kilka kliknięć, masz całe tworzenie i dodawanie elementów graficznie przez interfejs, który jest dobrze rozbudowany i to Ty decydujesz jak ma wyglądać Twoja strona i nie masz nic narzuconego) Pozatym można przetestować serwer za darmo

CAMDNAx.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...