Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy da się jeszcze zarobić?

xmareg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wymyślisz dobry tryb w którym będą rzeczy których nie będzie na innych serwerach i będzie on się wyróżniał spośród serwerów, to warto. Da się zarobić całkiem sporo.

Opublikowano

Da się zarobić tylko trzeba zainwestować w reklamę i serwer :). Można nieźle zarabiać nawet 500zł/tydzień przy początku edycji :D.

Opublikowano

Zrób porządny survival bo easyhc to już taki przeżytek że aż się mówić nie chce...

A jeśli będziesz chciał zarobić jakieś godne pieniądze na serwerze MC to niestety serwer będzie musiał być P2W. No ale cóż.

Jeżeli chcesz bym Ci odpowiedział lub pomógł - pisz @Frap

Opublikowano

Da się zarobić tylko trzeba zainwestować w reklamę i serwer :). Można nieźle zarabiać nawet 500zł/tydzień przy początku edycji :D.

Kurde to max co da się wyciągnąć? Kiedyś robiłem tyle w jeden dzień :/ :/

Opublikowano

Gdybyś robił tyle w 1 dzień to byś serwera nie zamykał mareczku 

@topic

da rade spokojnie wyciągnąć 4 cyfrową kwotę miesięcznie.

Opublikowano

Na EasyHC nie da się już zarobić. Dało się gdy to szajstwo wchodziło na polski rynek, wtedy był Hype na to. Teraz wszyscy rzygają już tym izihc i mają dośc, i wątpie by płacili za cokolwiek na takich serwerach.
Wiadomo, ktoś się znajdzie, ale  nie tyle by zarobić.

Opublikowano

Jasne że da się zarobić tyle w dzień ale musisz zadbać o to żeby serwer graczom się nie znudził.

Opublikowano

Powiedzmy jak zakładasz firmę to musisz najpierw w nią zainwestować, reklamować itd. Aby zrobić dobre "imię" firmy, to tak samo masz w MC, jeżeli nie zainwestujesz na początku to nic nie wypali + teraz żeby w inwestować musisz być naprawe kreatywny i dużą ilością nowości, zmienionymi systemami rozgrywki na serwerze bo tak to nawet szkoda zaczynać 

Opublikowano

Okej dziękuję wszystkim za odwiedzi :)

Mógłby mi ktoś powiedzieć ile mniej więcej musze włożyć hajsu na początek? Niedawno próbowałem z 200zl ale okazało się za mało.

Opublikowano

Mógłby mi ktoś powiedzieć ile mniej więcej musze włożyć hajsu na początek? Niedawno próbowałem z 200zl ale okazało się za mało.

Marek Olej musi więcej hajsu od Matki wziąć xD

@AntyWarn Dużo hajsu na reklamę, powinno się zwrócić

<3RS6 C5 <3

Opublikowano

Nie pozwalaj sobie, ok?

Opublikowano

Nie pozwalaj sobie, ok?

Taki jesteś?

<3RS6 C5 <3

Opublikowano

Zależy, jeden większy youtuber może chcieć nawet kilka k, najlepiej kupywać u takich 50k-60k i kilka reklam. + Jeszcze maszyna, opłata technika.

Opublikowano

Zależy, jeden większy youtuber może chcieć nawet kilka k, najlepiej kupywać u takich 50k-60k i kilka reklam. + Jeszcze maszyna, opłata technika.

Ten pan to najlepszy technik. Jego autorskie pluginy (edit kopary) na pewno mu wystarczą.

@topic

za 200zł powinno kupować się samą maszynę.

Opublikowano

Jeśli pytasz o takie sprawy na forum, to rekinem biznesu nie jesteś i raczej nie będziesz. Zresztą zarabianie na mc wiąże się z pójściem w taką samą tandetę jak reszta takich "maszynek do pieniędzy" :P

Opublikowano

Ten pan to najlepszy technik. Jego autorskie pluginy (edit kopary) na pewno mu wystarczą.

@topic

za 200zł powinno kupować się samą maszynę.

200zł było zainwestowane w reklamy :> "Maszynę" a raczej serwer dedykowany (OVH) mieliśmy za darmo od jednego ziomka wiec no.. czuj się :>

PS: Najtańszy dedyk z OVH kosztuje 300zł :> :> :>

<3RS6 C5 <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...