Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zwiazek ze starsza kobieta

Przegryw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie czysto teoretyczne.

Co sadzicie na temat zwiazku z kobieta, np 10 lat starsza. Oczywiscie wychodzimy z zalozenia, ze nie ma sponsoringu, kazdy sie sam utrzymuje.

Opublikowano

Zawsze do dupy, nieważne czy wiek jest 15 do 25, 20 do 30, czy 50 do 60. Co prawda, to się zaciera, np. 70 do 80, ale jak by nie patrzeć, jeszcze trochę i mogła by być twoją matką.

Ps. Jest od razu stara ;)

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Jeśli sie kochacie i jest Wam dobrze to nie ma z tym żadnego problemu, nawet jeśli jedna strona utrzymuje drugą. Poza tym, co komuś do tego związku?

Opublikowano

Jeśli sie kochacie i jest Wam dobrze to nie ma z tym żadnego problemu, nawet jeśli jedna strona utrzymuje drugą. Poza tym, co komuś do tego związku?

Zle sformulowalem. Nie chodzi mi o patrzenie z boku, jako osoba trzecia.

Bardziej cos, jak wy byscie sie czuli w takiej sytuacji. Niby jest fajnie, nie jest to jakas milosc typu motylki w brzuchu i sranie lofciami do porzygu.

Dobrze wam jest z taka osoba, swietnia sie rozumiecie itd. Przypominam, ze czysto teoretycznie, nie dotyczy to autora tematu.

Jak byscie sie czuli, gdyby owa kobieta chciala dziecko? Problem np. ona po 30, ty po 20. Normalnie byscie je utrzymali, oboje w miare dobrze zarabiacie, ale ona nie przyjmuje np. argumentu, ze jest sie k***a za mlodym, we wlasnym odczuciu nie jest sie na to gotowym.

Opublikowano

Jak dla mnie takie coś odpada. Badania, które prowadzone są na facetach też tak mówią. Nie ważne ile lat ma facet, każdy powie, że najatrakcyjniejsze partnerki mają około 21 lat. so true...

Odwiedź mój profil aby zobaczyć adres mojego bloga o projektowaniu gier!

Opublikowano

Ja znam związki 6/7 lat różnicy wiekowej, oczywiście kobieta starsza. Już kilka lat po ślubie dzieci itd. Przeważnie to facet jest dużo starszy od kobiety nawet i 11 lat. 

Deus vult

Opublikowano

Ludzie bardzo lubią rozmawiać na takie tematy. 

"O taki młody chłopak z taką kobietą!" trzeba mieć to po prostu głęboko w poważaniu. 

Ja do takich związków osobiście nic nie mam - jeżeli ktoś się kocha, czemu nie? Każdy zasługuje na miłość a wiek to tylko liczba. 

Opublikowano

To, którą pukam i z którą jestem to mój deal, kogo to obchodzi?! Jak para się dobrze czuje ze sobą nie "wstydzą się" wzajemnie przed sobą i ludźmi, odbierają na tych samych falach to pogratulować. Znam typka ma żonę o 10+ starszą i dwójką dzieci już dawno. Wiek to liczba. Wiele kobiet mimo, że są starsze od faceta nie wyglądają na swój wiek i jak nie zobaczysz dowodu to nie będziesz wiedział.

Opublikowano

Nie musi byc tak jak napisze, ale powiedzy ze bedzie, no to jesli spoko milfa, to mozna brac, starsza kobieta moze i bedzie bardziej odpowiedzialniejsza, zrobi kanapki i wgl  :P 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

4AYWN7x.png

To będzie pedofilia! :makka:

Jedyną barierą może być rozbieżność mentalności. Jeżeli nie macie jednak problemów z idealnym dogadywaniem się ze sobą to też nie miałbym nic przeciwko.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

No normalnie ziomek... Kanapeczki za frikasa będziesz miał do gimnazjum, lekcje pomoże Ci odrobić xD

ezgif.com-resize.gif

Opublikowano

4AYWN7x.png

Jedyną barierą może być rozbieżność mentalności. Jeżeli nie macie jednak problemów z idealnym dogadywaniem się ze sobą to też nie miałbym nic przeciwko.

15 to juz legal  :v

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

4AYWN7x.png

15 to juz legal  :v

dopóki nie ma 18 lat nie decyduje o sobie. więc TAK to będzie pedofilia

Opublikowano

^od 15 w polsce juz mozna, taka ciekawostka, w watykanie od 13, he ciekawe dlaczego.

ja osobiscie nie widze nic przeciwko, jak jakos chlop jest starszy o 10 lat to nikt nie zwraca uwagi, wiec dlaczego w takim ulozeniu mialoby to komukolwiek przeszkadzac.

Opublikowano

^od 15 w polsce juz mozna, taka ciekawostka, w watykanie od 13, he ciekawe dlaczego.

ja osobiscie nie widze nic przeciwko, jak jakos chlop jest starszy o 10 lat to nikt nie zwraca uwagi, wiec dlaczego w takim ulozeniu mialoby to komukolwiek przeszkadzac.

qhtlZ8J.jpg

Opublikowano

Jeśli sie kochacie to nie ma w tym żadnego problemu... Poza tym zapamiętaj wiek to tylko liczba ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...