Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Dmg Epicków

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc wszystkim jeszcze raz. Mam otoz taki problem ze nie wiem z kad pobrac chinskiego klienta ktory by mial dmg wszystkich epickich zbroi,broni i innych itemkow. Koledzy z serwera mowia zebym zrzucil z chinskiego metka jakies pliki tyle ze nie mowia ktore lub jezeli juz te pliki przezuce na pl"a bedzie blad LOG. Moze zaproponujecie mi jaki klient sciagnac? ( jezeli juz mi doradzicice prosze o launchera chinskiego z ip 5.199.186.103) . Dzieki z gory za odpowiedz. (zapraszam na serwer qbektmt2 haslo 12345, inne sieci to qbekmt2-2,qbekmt2-3,qbekmt2-4,qbekmt2-5) . :)

suggu.jpg

Jezeli ktos jest chetny moge zrobic mu sygne , avka lub zdjecie na profil. Piszcie na gg podane w profilu.

Opublikowano

Czesc wszystkim jeszcze raz. Mam otoz taki problem ze nie wiem z kad pobrac chinskiego klienta ktory by mial dmg wszystkich epickich zbroi,broni i innych itemkow. Koledzy z serwera mowia zebym zrzucil z chinskiego metka jakies pliki tyle ze nie mowia ktore lub jezeli juz te pliki przezuce na pl"a bedzie blad LOG. Moze zaproponujecie mi jaki klient sciagnac? ( jezeli juz mi doradzicice prosze o launchera chinskiego z ip 5.199.186.103) . Dzieki z gory za odpowiedz. (zapraszam na serwer qbektmt2 haslo 12345, inne sieci to qbekmt2-2,qbekmt2-3,qbekmt2-4,qbekmt2-5) . :)

Trzeba wprowadzić DMG Epickich do Navi Cata ... Bo Client ci chyba nie zmieni ataków w Navim ... tylko bedzie pisać a ty sobie możesz dodawać ile chcesz ataku nawet 2k+.

Opublikowano

A jak jest w modzie kamera tym jego ostatnim?? Instalujesz go i juz masz dmg tylko ze nie ktorych broni epickich a ja potrzebuje wszystkich. PS. w modzie od kamera te dmg sa zanizone.

suggu.jpg

Jezeli ktos jest chetny moge zrobic mu sygne , avka lub zdjecie na profil. Piszcie na gg podane w profilu.

Opublikowano

Masz swój server żeby zmienic DMG:

1. Wchodzisz do naviego...

2. Wchodzisz do item_proto i szukasz ID itemków

3. value1 -> 87

value2 -> 109

value3 -> 170

value4 -> 210

value5 -> 207

I tam zmieniamy ataki ... Value-1 -2 to atak fizyczny chyba a tamte magiczne min. i max

Zapisujesz

Resetujesz Server i Cieszysz sie zmienionymi lub spolszczone bronie do File zilla

http://www.mpcforum.pl/topic/65958-bazaspolszczone-bronie/page__hl__Spolszczenie+broni

Opublikowano

a z kad moge wiedziec jakie sa dmg tych broni ?? podaj jaakiegos linka. ;)PS. nie gram na swoim serwerze

suggu.jpg

Opublikowano

No dobra poprosil mnie o to bym mu podal linka zeby mogl sobie zobaczyc jakie sa te dmg tych broni bo z kad mozna wiedziec jakie sa jezeli sie nigdy ich nie widzialo? ;)

suggu.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...