Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Członek zespołu zbanowany

ReFaza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zostałem niesłusznie ukarany za "bycie wspólnikiem oszusta". Mój brat, który na 100% nie ma cheatów dostał niedawno VAC'a, a jako że często grałem z nim turniejowe ja też zostałem ukarany za "bycie wspólnikiem"... Odjęło mi 15 zwycięstw z licznika meczy turniejowych, usunęło rangę i cofnęło rangę prywatną o 3 stopnie. Mogę się ja lub brat jakoś od tego odwołać czy coś? Nikt z nas nigdy nie miał cheatów, a mimo to zostaliśmy ukarani...

7111614720631761098830.jpeg

Opublikowano

Vac nie jest za darmo, więc Twój brat musiał używać cheatów.

Opublikowano

jak mnie smieszy takie gadanie ''nie uzywalem czitow a dostalem bana''

nie odwolasz sie od tego, twoj brat musi kupic nowe konto

jakas kara musi byc.

Opublikowano

Nic z tym nie zrobisz, cofnęło ci rangę o tyle ile wbiłeś z bratem, gdy cheatował. Wygrasz jeden mecz to ci odda jakąś.

Podziękuj bratu za robienie cię w c***a.

Opublikowano

jakas kara musi byc.

Jestem w 100 procentach pewien że nie miał cheatów, zazwyczaj był na 3/4 w miejscu w rankingu, widziałem jak gra i widziałem że nie miał cheatów...

A brat nie kupował czasem konta od kogoś?

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

Konto było nowe.

Opublikowano

jakas kara musi byc.

Jestem w 100 procentach pewien że nie miał cheatów, zazwyczaj był na 3/4 w miejscu w rankingu, widziałem jak gra i widziałem że nie miał cheatów...

A brat nie kupował czasem konta od kogoś?

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

Konto było nowe.

Skoro był taki dobry to wystarczyło ze 5 osób go zreportuje i jedna osoba potwierdzi haxa na overwatchu. 

76561198102300375.pngAddFriend.png

Opublikowano

Nic z tym nie zrobisz, cofnęło ci rangę o tyle ile wbiłeś z bratem, gdy cheatował. Wygrasz jeden mecz to ci odda jakąś.

Podziękuj bratu za robienie cię w c***a.

Grał ponad 2 miesiące i miał tylko GN1... Jestem PEWNY że nie miał cheatów, więc proszę bez komentarzy że trzeba było nie cheatować :p

Jest szansa że cofną VAC'a (powtórzą overwatch czy cokolwiek) albo chociaż oddadzą mi te 3 stopnie rangi prywatnej? (3 stopnie to ok. 1,5 tygodnia expienia, a chcę dostać medal za służbę 2016 :/)

Opublikowano

Grasz z haxem który dostał vaca to każdy mecz odejmują. Karma słuszna mniej haxow boostuje ludzi. ;) vac to vac nowe konto niech kupi.

Opublikowano

Grał ponad 2 miesiące i miał tylko GN1... Jestem PEWNY że nie miał cheatów, więc proszę bez komentarzy że trzeba było nie cheatować :p

Jest szansa że cofną VAC'a (powtórzą overwatch czy cokolwiek) albo chociaż oddadzą mi te 3 stopnie rangi prywatnej? (3 stopnie to ok. 1,5 tygodnia expienia, a chcę dostać medal za służbę 2016 :/)

K***a.. nie ma VAC za nic, nic nie cofa VAC. VAC jest za używanie cheatów i to starych, i publicznych. Możesz być pewny, ale prawda jest taka, że miał cheaty i to kurwa zaakceptuj, bo nie ty masz rację tylko kilkaset tysięcy innych osób, które by to potwierdziły.

Opublikowano

Oczywiście że jest VAC za nic. Jest kilka takich przypadków już potwierdzonych :) A sam znam jeden osobiście.

Ale odwoływać się nie można, więc na uj drążyć temat? VOLVO Ma wylane, byle był haj$.

Opublikowano

K***a.. nie ma VAC za nic, nic nie cofa VAC. VAC jest za używanie cheatów i to starych, i publicznych. Możesz być pewny, ale prawda jest taka, że miał cheaty i to k***a zaakceptuj, bo nie ty masz rację tylko kilkaset tysięcy innych osób, które by to potwierdziły.

Ludzie na overwatchu nie są nieomylni  ;) VAC za nic na pewno nie jest rzadkością.

Opublikowano

Oczywiście że jest VAC za nic. Jest kilka takich przypadków już potwierdzonych :) A sam znam jeden osobiście.

Ale odwoływać się nie można, więc na uj drążyć temat? VOLVO Ma wylane, byle był haj$.

VAC jest za modyfikowanie plików gry, więc jak ktoś dostaje to słusznie. Jak można mieć vaca za nic, gram w to 1,5 roku, jedyne co zmieniałem w plikach gry to config.

K***a.. nie ma VAC za nic, nic nie cofa VAC. VAC jest za używanie cheatów i to starych, i publicznych. Możesz być pewny, ale prawda jest taka, że miał cheaty i to k***a zaakceptuj, bo nie ty masz rację tylko kilkaset tysięcy innych osób, które by to potwierdziły.

Ludzie na overwatchu nie są nieomylni  ;) VAC za nic na pewno nie jest rzadkością.

No tak, ogólnie to 30% przypadków vac'a to taki darmowy, żeby zarobić. VAC jest za modyfikację plików, z overwatcha jest OW ban. Nie są nieomylni, ale to kilka/kilkanaście osób sprawdza, a jedynie jakieś słabe goldy zreportują kogoś po 1, czy 2 akcjach z randomowym strzałem.

tenor.gif

Opublikowano

Żaden zwykły, normalny gracz CS:GO NIGDY NIGDY NIGDY NIGDY NIGDY K***A NIGDY nie dostał OW. OW jest nieomylne. Jeszcze k***a piszesz takie bzdury będąc jakimś no-skillem z goldem jedynką. Btw. nie tylko OW cię sprawdza. Jeżeli twój brat dostał żółtego VAC (ma żółte info w profilu) to używał wykrywalnych cheatów, czyli jest idiotą. Jeżeli twój brat ma czerwone OW to znaczy, że dał się złapać i jest idiotą.

VAC jest za modyfikowanie plików gry

Proszę cię, nie pierdol taki głupot. Po c**j się wypowiadasz..

Opublikowano

Żaden zwykły, normalny gracz CS:GO NIGDY NIGDY NIGDY NIGDY NIGDY K***A NIGDY nie dostał OW. OW jest nieomylne. Jeszcze k***a piszesz takie bzdury będąc jakimś no-skillem z goldem jedynką. Btw. nie tylko OW cię sprawdza. Jeżeli twój brat dostał żółtego VAC (ma żółte info w profilu) to używał wykrywalnych cheatów, czyli jest idiotą. Jeżeli twój brat ma czerwone OW to znaczy, że dał się złapać i jest idiotą.

Po co ta agresja, spokojnie...

Skoro nie ma co liczyć na wyrozumiałość VOLVO, to trudno, brat kupi nowe konto a ja będę po prostu grał dalej  ;)

Temat można zamknąć, dowiedziałem się już że VAC'a ani mojej rangi na pewno nie cofną.

Opublikowano

Skoro nie ma co liczyć na wyrozumiałość VOLVO, to trudno, 

Jaką wyrozumiałość skoro twój brat złamał regulamin i używał cheatów? Może powiesz, że jeszcze ci wkręca, że dostał za "grzebanie w plikach gry"? (nic takiego nie ma)

Opublikowano

Nie mieszajcie OW z VAC.. Są to dwa osobne bany. VAC'a daje system, który jest nieomylny i jest OW. Na OW gracze sprawdzają demka podejrzanych i zaznaczają czy hax czy nie i tam mogą się pomylić więc ludzie prosze nie mieszajcie tych 2 rzeczy, bo mnie szlak trafia..

Co do tematu to nie odwołasz się i tyle. Nie ma szans.

Opublikowano

"Żaden zwykły, normalny gracz CS:GO NIGDY NIGDY NIGDY NIGDY NIGDY K***A NIGDY nie dostał OW. OW jest nieomylne."

Jakoś ScreaM dostał :D

/

Nic nie wskórasz, napisać możesz ale i tak nic z tego nie będzie :D

Opublikowano

"Żaden zwykły, normalny gracz CS:GO NIGDY NIGDY NIGDY NIGDY NIGDY K***A NIGDY nie dostał OW. OW jest nieomylne."

Jakoś ScreaM dostał :D

/

Nic nie wskórasz, napisać możesz ale i tak nic z tego nie będzie :D

nie ma co porównywać screama do zwykłego randomowego gracza. przeciez to wiadome, że jak ktoś go zobaczył na ow to jak widzial co on robi to był pewien ze hax..

zresztą ta dyskusja jest zbędna bo nie dostanie unbana i tak

Opublikowano

Nie mieszajcie OW z VAC.. Są to dwa osobne bany. VAC'a daje system, który jest nieomylny i jest OW. Na OW gracze sprawdzają demka podejrzanych i zaznaczają czy hax czy nie i tam mogą się pomylić więc ludzie prosze nie mieszajcie tych 2 rzeczy, bo mnie szlak trafia..

Co do tematu to nie odwołasz się i tyle. Nie ma szans.

OW jest również nieomylny. Potem tak samo sprawdza cię VAC i VAC widnieje w profilu : ). Jak nie masz cheatów to nie dostajesz bana, proste. Musiałbyś być chyba k***a prosem podczas dnia swojego życia i trafiać same kosmiczne banie jak na aimbocie żeby OW dostać. 

Więcej było pomyłek VAC i zdjętych VAC niż zdjętych OW.

Btw. - szlag, nie szlak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...