Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Administratorów/Pomocników

a66alan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie szukam osób które będą prowadzić oraz pilnować porządku na serwerze TeamSpeak3 który bardzo dobrze pracuje od około miesiąca posiadamy stronę własny hosting wiele serwerów zabaw itp. Ale przede wszystkim jesteśmy w pełni ogarniętym Teamem dążącym do celu. Stoimy na własnym hostingu o bardzo dobrym łączu serwer ma ochronę Anty DDOS na poziome HosTeam. Serwer jest w miarę wyposażony w tak zwane boty które ułatwiają nowym użytkownikom kontakt z administracją oraz boty muzyczne których można posłuchać na każdym kanale jak i na wybranych muzyczych . Właściciel czyli ja mam 20 latek jestem z zawodu informatykiem programistą . Jestem otwarty na nowe propozycje oraz tematy które dotyczą serwera oraz całej sieci . Atmosfera jest bardzo dobra nie ma kłótni oraz żadnych nie porozumień . Oczekuję osób które są warte zaufania oraz warte poświęcenia czasu . Serdecznie zapraszam do kontaktu oraz współpracy :D . Więcej info na Priv ! 

Numer Gadu Gadu : 53476259

Adres Email : [email protected] 

Opublikowano

nie polecam tego ts3 zero ogarniętych permisji kłami z maszyną ponieważ ts3 stoi na hostingu lvlup.pro  administracji bez mutacji oceniam ją na 13-15 lat a sam nie ma 20lat tylko z 16lat licka crakowana

tu jest dowód craka https://scr.hu/XqnLmY

Jak zobaczyłeś licencje?

z3s3Zfd.png

Opublikowano

kluchagameplay nie polecam tego użytkownika wszedł do nas na serwer zarekrutował się poczym zbanował wszystkich użytkowników serwera na ip ts3-new.pl . Informacje przez niego udostępnione są nie prawdziwe nie pozdrawiam.

Opublikowano

kluchagameplay nie polecam tego użytkownika wszedł do nas na serwer zarekrutował się poczym zbanował wszystkich użytkowników serwera na ip ts3-new.pl . Informacje przez niego udostępnione są nie prawdziwe nie pozdrawiam.

Dodam, że Właściciel jest dość specyficzną osobą i używa dość dziwnych przezwisk do nowo poznanych kobiet.

Ma hakerskie nazwy.. kolejny pseudo haker, który niszczy ts-y. 

Jestem neutralna. :-)

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...