Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bitcoin pare pytań.

NotFrozeN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam parę pytań odnośnie bitcoin. Po pierwsze - gdzie znajde moje adresy w portfelu MultiBit HD? Bo nigdzie nie mogę znaleźć:D

Drugie pytanie jest moje takie - jaka jest najlepsza strona do kupowania i sprzedawania bitcoinów, bez weryfikacji wieku, no i żeby minimalna wpłata i wypłata była od tej złotówki :D No i żeby kursy były dobre.

Gość 67d64b62d9
Opublikowano

https://www.coinbase.com/ jest popularne (nie bez powodu) i przy okazji jeśli nie zamierzasz trzymać kokosów w tym portfelu to poleciłbym jednak trzymać btc w gorącym portfelu online czyli, np. w coinbase.

Można by polemizować ale prawda jest taka, że takie samo jest ryzyko kradzieży z portfela na lokalnym pc niżeli jak na stronach pokroju coinbase.

Nie wiem dokładnie co to za wersja multibita, której używasz ale spróbuj spojrzeć tu:

bvn4l.png

Opublikowano

https://www.coinbase.com/ jest popularne (nie bez powodu) i przy okazji jeśli nie zamierzasz trzymać kokosów w tym portfelu to poleciłbym jednak trzymać btc w gorącym portfelu online czyli, np. w coinbase.

Można by polemizować ale prawda jest taka, że takie samo jest ryzyko kradzieży z portfela na lokalnym pc niżeli jak na stronach pokroju coinbase.

Nie wiem dokładnie co to za wersja multibita, której używasz ale spróbuj spojrzeć tu:

bvn4l.png

Dobra, zainstalowałem MultiBita Classic tam już wszystko wiem gdzie jest :D A czy jak zrobie format komputera na ktorym mialem portfel i w nim bitcoiny, to one nieodwracalnie się usuną? W jaki sposób będę mógł przenieść mój portfel w inne miejsce?

@EDIT: Na tym coinbase trzeba weryfikacje ;/

Opublikowano

nie potrzebujesz portfela żeby zamawiać narkotyki z alphabay. wchodzisz na bitxpress.pl tam postępujesz zgodnie z instrukcjami, swój nr BTC znajdziesz na koncie na dreamarkecie albo alphie generalnie szybko dochodzi w ciągu dwóch godzin nawet

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...