Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z katakumbami na 75 poziomie

dzynek1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , posiadam na plu bodego 75 lvl , 

moje eq:

strachu +4

tarcza 61 lvl +9

stalka +7 1 kd uchylki

truta +6 33 sr 3x kd +4

buty 1500 pz

ebo bransa +8 3 sloty

ebo naszyjnik +4 500 pz 3 sloty

ebo +9 3 sloty

aura na P

mam wierzcha 150 do defa 

ogolnie mam prawie 12k hp i 700 defa 

teraz moje pytanie , dlaczego nie mogę uciągnąć 3 grupek w katakumbach , nawet tych zaraz przy wejsciu ( nie wspomnie juz o tych co sie farmi na spotach 81 lvl poziom 3) , gdzie na filmikach na YT goscie ze slabszymi eq dawali dam rade całęmu spotu.

czy ja po prostu grać nim nie umiem czy macie jakieś inne wersje ? i dlaczego pomimo 700 defa te moby biją mnie po 1k ?

buf ma ślub ale nie ma 75 lvl i nie moge go tam przeniesc.

Opublikowano

@dzynek1 Uzywasz berka ?  Mozliwe, ze duzo Ci szyja, nie uzywaj berka, ogarnij eq na blok, np strachu wiekszy+ i/lub ew. Qliny z hp/5b, jezeli nie masz yang, zarabiaj w red lesie, chociaz ceny nie sa takie jak kiedys, ale da sie zarobic.

Zazwyczaj jestem dostepny 24/7, zdarzaja sie male przerwy :D 

Pomoglem/ spodobala Ci sie Moja wypowiedz ? Daj like B)

Opublikowano

@dzynek1 Uzywasz berka ?  Mozliwe, ze duzo Ci szyja, nie uzywaj berka, ogarnij eq na blok, np strachu wiekszy+ i/lub ew. Qliny z hp/5b, jezeli nie masz yang, zarabiaj w red lesie, chociaz ceny nie sa takie jak kiedys, ale da sie zarobic.

biłem z berkiem i bez berka i też strasznie leją , w red lesie metki jakoś daje rade z bufem ale też strasznie leją czerwone driady , a o metkach w piekle to juz nie wspomne jak sie zrespią Ci wojownicy piekielni to rip na miejscu 

Opublikowano

Nie uzywaj odbicia.

czemu nie używać odbicia ? btw używam tego tylko na metkach w piekle , gdyż jak wspomniałem wyżej w katakumbach nie mogę się tepnąć bo lvl za mały bufki . 

Opublikowano

moje eq:

strachu +4

tarcza 61 lvl +9

stalka +7 1 kd uchylki

truta +6 33 sr 3x kd +4

buty 1500 pz

ebo bransa +8 3 sloty

ebo +9 3 sloty

aura na P

mam wierzcha 150 do defa 

teraz moje pytanie , dlaczego nie mogę uciągnąć 3 grupek w katakumbach , nawet tych zaraz przy wejsciu ( nie wspomnie juz o tych co sie farmi na spotach 81 lvl poziom 3) , gdzie na filmikach na YT goscie ze slabszymi eq dawali dam rade całęmu spotu.

czy ja po prostu grać nim nie umiem czy macie jakieś inne wersje ? i dlaczego pomimo 700 defa te moby biją mnie po 1k ?

Wpadnij tam na modzie  :v

55mddg.jpg

Opublikowano

moje eq:

strachu +4

tarcza 61 lvl +9

stalka +7 1 kd uchylki

truta +6 33 sr 3x kd +4

buty 1500 pz

ebo bransa +8 3 sloty

ebo +9 3 sloty

aura na P

mam wierzcha 150 do defa 

Wpadnij tam na modzie  :v

niet dzięki ,szkoda konta , btw nie używam rosek 

Opublikowano

Dlaczego masz tak mało PŻ? Ja na 56lvlu ninją mam ponad 16k. Wymień naszyjnik na jakiś 2kPŻ, Warto byłoby też mieć w stalce jakiś bon do PŻ i na poziomie+9

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...