Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak to jest?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Wczoraj ściągnąłem Hearthstone na smartfona i od razu pokochałem tą grę.

1. Jak działa otwieranie paczek z kartami? No bo kiedyś chyba te karty się skończą więc no nie wiem, mogą się powtarzać te, które wypadają? Jak tak to co się z nimi robi. 

2. Kupowanie paczek przez allegro jest bezpieczne? Bo tam ludzie piszą, że trzeba im dać dane a oni ładują to za pomoca amazon coins - czy coś takiego.

3. Które paczki opłaca się kupować najbardziej?

4. Co daje kupno przygody?

5. Co to jest arena?

6. Mogę gdzieś sprawdzić jakich kart mi brakuje?

Opublikowano

1. Jak się karty skończą? Nie rozumiem xD

Karty mogą się powtarzać, jeśli masz ich za dużo możesz je wymienić na pył (i później z tego pyłu zrobić inne karty).

2. Zależy które aukcje, ale jedni kupują i nic się im nie dzieje.

3. Na początek klasyczne.

4. Nowe karty, których nie da się stworzyć przy pomocy pyłu.

5. Miejsce, w którym tworzysz deck (talię) z losowych kart. No i walczysz z innymi graczami. Możesz ponieść maksymalnie trzy porażki, po tym gra na arenie się kończy, a ty dostajesz nagrodę zależną od ilości wygranych gier (max 12 można wygrać).

6. Klikasz "twórz karty" i zaznaczasz "nieposiadane karty".

giphy.gif

Opublikowano

Polecam na początek obejrzeć troche poradników/gameplayów na YT z Hearthstone. MKRR tak zaczynał, robiąc takie filmy, pooglądaj a na pewno dostaniesz odpowiedzi na pytania, których nawet nie zdązyleś jeszcze zadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...