Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno Rusta.

Fr3shO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupowalem na tej stronie wiele gier, wiec moge ci polecic. Z shieldem masz pewnosc ze nikt cie nie oszuka. To jest takie allegro. Ktos wystawia produkt, a ty od niego kupujesz.

Ogolnie polecam ci jednak kupic teraz z humble bundle, gdyz tam jest za 23 zeta

Link:

https://www.humblebundle.com/survive-this-bundle

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Skoro polecasz tą stronę którą podałem to pewnie z niej kupię, tylko że pewnie kupie SMS ponieważ nie mam jak doładować konta PayPal, czy na tej stronie którą podałem trzeba mieć konto czy po prostu wybieram płatność SMS podaje e-mail i to wszystko? 

Opublikowano

Skoro polecasz tą stronę którą podałem to pewnie z niej kupię, tylko że pewnie kupie SMS ponieważ nie mam jak doładować konta PayPal, czy na tej stronie którą podałem trzeba mieć konto czy po prostu wybieram płatność SMS podaje e-mail i to wszystko? 

Dlaczego chcesz kupic smsem? O wiele drozej wyjdzie.

3901014720765371511224.jpeg

Opublikowano

PaySafeCard polecam.

Nie mam zamiaru wywalać kasy na PaySafeCarda skoro mam kasę na koncie :), no i jeśli możesz to skończ ten nie potrzebny spam który nie wnosi nic do tematu. 

Opublikowano

@cotojestja co Cię to obchodzi przez co kupuje? Jego sprawa, to nie twoje pieniądze :-)

@topic

Ja także dużo kupuje przez G2a, mogę powiedzieć, że połowa biblioteki na Steam jest zapełniona dzięki temu serwisowi. Na tyle aukcji zostałem oszukany tylko raz. I tak oddali mi pieniądze po miesiącu, bo nie miałem shilda.

Opublikowano

Tak, tak o shielda xD

Dopłacasz 4zł i masz tzw lepszą komunikacje z serwisem gdy np zostałeś oszukany, dostałem błędny kod itp. Zwrot podobno bardzo szybko. Ale ja tam nie wiem, nie używam go. Zawsze kupuje od osób co mają minimum 98% pozytywnych ocen.

Opublikowano

Aha no dobra, a na G2A jest Rust do kupienia po polsku czy tylko jest angielska wersja językowa? 

Masz:

Angielski

Francuski

Włoski

Nemiecki

Hiszpański

Japoński

Koreański

Rosyjski

Chiński uproszczony

Polski język jest nieobsługiwany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...