Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Legend Aegis Elite

Raytlion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak pewnie wiecie jest misja eventowa na ten design, trzeba zrobić alfe, bete i gamme. Teoretycznie mam je złożone, ale nie chce mi się ich robić, bardziej wolę zety. Czy ten design daje jakieś bonusy? Bo jak nie to szkoda tracić czas.

Jak ktoś go ma to miło by było jakby uraczył screenem jak wygląda.

Opublikowano

Daje bonusy te co Aegis Elite i musisz mieć tego Aegis Elite :D mi się bardziej podoba ten czarno zielony

Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka

371007.gif

Opublikowano

Nie musisz robic abg, wystarczy ze na swoim koncie zrobiles chociaż raz abg, po wzięciu misji automatycznie zostaje wykonana i dostaje się nagrodę

Opublikowano

Nie musisz robic abg, wystarczy ze na swoim koncie zrobiles chociaż raz abg, po wzięciu misji automatycznie zostaje wykonana i dostaje się nagrodę

Bocone, więc nie robiłem ani razu. To w końcu daje bonusy czy nie? ;_;

PS. Lepszy citadelek do kubików czy aegis? Na takim średnim koncie. Ta umiejętność zmniejszająca obrażenia działa na proty?

Opublikowano

Bocone, więc nie robiłem ani razu. To w końcu daje bonusy czy nie? ;_;

PS. Lepszy citadelek do kubików czy aegis? Na takim średnim koncie. Ta umiejętność zmniejszająca obrażenia działa na proty?

Nie daje bonusów. Daje jedynie kolor do Aegis Elite [Musisz mieć Elite].

Według mnie aegis jest dobry do bicia cubików solo a cytadela do biciu cubików z kolegą/ami

Opublikowano

Nie dam rady załatwić cytadelki/aegisa, bo będę ja z kumplem, który za dużo nie ma, póki co mam aegisa i właśnie myślę nad kupnem cytadelki. W sumie sam fakt, że prawie golcem soluję kubiki nie jest taki zły i zastanawiam się właśnie co wybrać. Z aegisem dłużej postoję czy może z cytadelką?(solo)

Opublikowano

@en123 to tak ma być.
@2up chcesz aegisem? Znajdz sobie też kolegę aegisa. Ja sam prawie z cyska (oslonki padaja) na rombie cubika wale tylko no zdejme mu oslonke i wtedy przypał :/

26uf3tZZqdpY0r4LC.gif

Opublikowano

@en123 to tak ma być.

@2up chcesz aegisem? Znajdz sobie też kolegę aegisa. Ja sam prawie z cyska (oslonki padaja) na rombie cubika wale tylko no zdejme mu oslonke i wtedy przypał :/

Latam z kumplem z reala, on niedawno zaczął i mu pomagam. Nie szukam jakoś kolegów w grze, także opcja 2 aegisy odpada. Jest albo aegis albo citadel. Czyli jednak będę bił citadelem chyba, w sumie 8k ładowni brzmi kusząco na kubiki.

Opublikowano

Jak pewnie wiecie jest misja eventowa na ten design, trzeba zrobić alfe, bete i gamme. Teoretycznie mam je złożone, ale nie chce mi się ich robić, bardziej wolę zety. Czy ten design daje jakieś bonusy? Bo jak nie to szkoda tracić czas.

Jak ktoś go ma to miło by było jakby uraczył screenem jak wygląda.

Ale ty nie dostaniesz tego dresa za ukończnie wrót. Tylko PROJEKT a zeby zbudować ten projekt trzeba te śmieszne surki ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...