Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki + myszka.

2k_

Rekomendowane odpowiedzi

Rekrut
Opublikowano

Cześć,

Potrzebuje jakichś dobrych słuchawek + myszki.

Najbardziej zastanawiałem się nad myszką SS rival 100, bo nie chce przekroczyć 200zł za myche, a co do słuchawek to nie mam bladego pojęcia, więc może coś mi polecicie? :) 

Max cena za słuchawki to niech będzie te 250zł. 

Rekrut
Opublikowano

Jeśli chodzi o podkładke to nie mam, więc może bym coś tam doskrobał na jakąś, sens chciałbym jak najlepszy(Nie do końca rozumiem co masz na myśli), chwyt? Jestem praworęczny, a jeśli chodzi o profilowanie myszki czy coś to coś jak rival 100 właśnie.

#EDIT:

Jeśli chodzi o słuchawki to takie coś?: https://www.morele.net/sluchawki-hyperx-hx-cloud-white-khx-h3clw-655123/

#EDIT2:
PALM GRIP jeśli chodzi o chwyt.

Opublikowano

Tak, to te.

W podkładkę też należało by zainwestować, bo bez odpowiedniego slizgu - raz, że nie wykorzystasz potencjału myszki, dwa, zajeździsz slizgacze. Zwykła podkładka od a4techa wystarczy, koszt jej to coś koło 25zl

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

Bez zadnej podkladki to bron boze, wiec wszystko bedzie spoko (na xkomie masz taniej rivala 100 i hyperx cloudy 1 z tego co pamietam), z podkladek co polecam, absolutnie po taniosci no to: a4tech x7 500mp (450x400) 20zl, natec m12 maxi 50zl (podkladka na cale biurko), polecam takze podkladki steelseries z serii qck, ale jedyna sensowna imo to przynajmniej qck+ jesli chodzi o cska, o roznorakie gry qck (mini od biedy, ale nie ryzykowalbym, bo dla mnie jest za mala), heavy to qck+ tylko grubsza, a mass to qck i tak samo jak heavy - grubsza. Jesli chodzi o slizg, M12 w moim odczuciu bardzo podobny do Qck, jednak obie te podkladki przebijaja x7 500mp, z racji slizgu, m12 w dodatku ma obszyte brzegi, w a4techu sa jakby ostre, w qck nie sa ostre, ale nie obszyte = moga sie strzepic (ale nie musza).

steam: /awesomeplayer1337

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...